Дневникът тема 76 - Да отслабнем всички заедно!

• 49 311
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Сухото мляко от машина ти е последния проблем. Захарта по-скоро Simple Smile
Сухото мляко се разрежда колкото да стане прясно съответно от кутия.. та на 100 мл. мляко колкото калории има толкова..
Мисля, че се вманиачавате  Rolling Eyes

# 211
Сухото мляко от машина ти е последния проблем. Захарта по-скоро Simple Smile
Сухото мляко се разрежда колкото да стане прясно съответно от кутия.. та на 100 мл. мляко колкото калории има толкова..
Мисля, че се вманиачавате  Rolling Eyes

Благодаря ти  bouquet Честно казано имам залитания в грешни посоки, но се опитвам да ги обуздавам  Laughing Хубавото е, че машината не пуска захар та мога да контролирам поне това  Laughing

# 212
  • Козлодуй
pvacheva от белите шишета ли взимаш кефир.Снощи ми утоли глада много добре.
Като гледам менюто го докарва от системата -60
Да бели с кафяв етикет и пише че е 2% аз го разреждам с вода за да може да се пие и го комбинирам с храната защото не винаги имам възможност да го купя та не карам само с него Simple Smile
Кое моето ли меню го докарва на системата 60?
Аз днес промених малко - мислех да карам на кефир и кафе ама ми се дояде нещо та обядвах чери доматчета със сирене и половин кисело мляко със сушени сливи и смокини Simple Smile

# 213
Милички, аз пак набързо се включвам колкото да се отчета:
Сутринта - размазваща тренировка муай тай
Закуска - банан и шепа фъстъци
Обяд - салата моркови, яйце, синьо сирене, орехи, зехтин
С.з - омлет 2 яйца със сирене
Вечеря - суши и чаша червено

Нещо тежко ми стана от сушито, много го обичам, но обикновено задържам вода заради солта.

Как съчетавате социалния живот с режимите, които спазвате?
Аз обикновено през седмицата съм много добре, но дойде ли петък-събота-неделя и става страшно, защото тогава ми е времето за виждания с приятели и се почва от сутринта до късни нощи понякога.
И колкото и да е здравословно храненето, то си се насъбира като количество, алкохола също.
От една страна не искам да се лишавам от тези срещи, от друга - уикендите са тези, които ме връщат в състоянието от предния понеделник и въртя на едно място...

# 214
Милички, аз пак набързо се включвам колкото да се отчета:
Сутринта - размазваща тренировка муай тай
Закуска - банан и шепа фъстъци
Обяд - салата моркови, яйце, синьо сирене, орехи, зехтин
С.з - омлет 2 яйца със сирене
Вечеря - суши и чаша червено

Нещо тежко ми стана от сушито, много го обичам, но обикновено задържам вода заради солта.

Как съчетавате социалния живот с режимите, които спазвате?
Аз обикновено през седмицата съм много добре, но дойде ли петък-събота-неделя и става страшно, защото тогава ми е времето за виждания с приятели и се почва от сутринта до късни нощи понякога.
И колкото и да е здравословно храненето, то си се насъбира като количество, алкохола също.
От една страна не искам да се лишавам от тези срещи, от друга - уикендите са тези, които ме връщат в състоянието от предния понеделник и въртя на едно място...

Нещото, което винаги много ми е помагало, е нагласата, с която отивам. Казвам си, че съм силна и че няма какво да ме изкуши. Също така си мисля, че дадената храна ще е пак там и след 5-7-8-10 месеца и че винаги мога да се върна, за да я хапна. ( говоря за ресторанти, разни сладкарнички и така). Оносно алкохола - аз не пия.. може само на Нова година да си позволя чаша шампанско или на някой рожден ден да изпия чаша вино, но затова сега само ходя с колата, за да не се изкушавам.

# 215
Maroonka и mishoka55  Hug

И аз така  Whistling Маронка, ами зависи от етапа и периода. Преди, имам предивд например при първите пъти, в които правих 90ДД си носех храна от вкъщи, отиваме на гости, аз си нося храната с буркани, кутии, предварително направена. Но тогава беше друго, хората виждаха колко съм пълничка и проявяваха разбиране. Сега малко ме гледат като примадона...та и аз понякога съм в подобни ситуации. Малко ми е обидно да слушам "колко съм специална с храната"  Rolling Eyes , но за мен тя е изкуство, удоволствие, емоция, енергия, здраве - обичам да ми е вкусно, да ми е приятно, да ми е красиво и да ми мирише хубаво - в противен случай, предпочитам да не ям изобщо. В този смисъл няма нужда да се лишаваш нито от едното, нито от другото. Зависи какво имаш предивд под социален живот - ресторант/излизане/бар/гостуване? Варианти много, може би някоя конкретна ситуация, ако споделиш, можем да бъдем по-конкретни и ние.

Вчера си купих биозакваска -някаква немска, до сега не съм купувала закваска. Взех си и брашно от тапиока, още не съм решила за какво ми е, но зная че за десерти става и е безглутеново. От друга страна е високо енергийно и силно въглехидратно - нишестено.. ще го мисля.

Аз да попитам нещо малко странично, но пак с храната свързано. От няколко дни ми се гади и ме боли стомаха, подозирам че от антибиотиците са последици...Искам да балансирам с про-биотици, но никога не съм си купувала, а от храната не съм сигурна, че знам как да си ги набавям. От сирене, туршии естествено ферментирали и кисело мляко... нещо друго? А и на 90 дд тези храни са ми веднъж на 4 дни, освен ако не реша и въглехидратния да го направя белтъчен един-два пъти - има подобна опция в книгата, а и да няма.. нищо няма да се случи. Как мислите? Съвети приемам всякакви Simple Smile

# 216
  • София
 pvacheva моето меню го докарва до системата -60,не ти. Wink
Вчера напълно режимна вода пила ходила на тренировка,но кантара отчита плюс.Единственото което на зависеше от мен,неможах да спя,будих се ставах,днес рано станах ненаспала се.

# 217
Аптечните не отговарят нито на подходящия брой щамове,нито на необходимото количество.В купешко кис.мляко пробиотик-няма.Източника ти е мляко от кефирна гъба,чай от комбуча,вода от морски алги и това,което си изброила дом.туршия и диво ферментирали зеленчуци.

# 218
Госпожица Дух Heart Eyes Hug

Аз продължавам да съм болна и направо вече ще откача. #Cussing out
Но ви пожелавам един прекрасен уикенд, изпълнен с много хубави моменти и хубава храна Blush

# 219
  • Козлодуй
pvacheva моето меню го докарва до системата -60,не ти. Wink
Вчера напълно режимна вода пила ходила на тренировка,но кантара отчита плюс.Единственото което на зависеше от мен,неможах да спя,будих се ставах,днес рано станах ненаспала се.
И аз съм имала такива дни плюса може да се дължи или на хормонални промени или на нережимни предходни дни даже последните ми дни са точно такива но аз си знам че в началото на седмицата сгреших два пъти с шоколад с ядки - доста калоричен и сега не мога да изчистя плюса дори и да съм режимна два три дни Simple Smile Няма да се отказваме има такива не мотивиращи дни аз днес задържам но ще тръгне отново надолу Simple Smile

# 220
  • София
Днес няма да се давам,мернах си една рокля от 60кг период,голяма ми е.Това си е стимул.Едни любими панталони пролетни са много големи,жал ми е че си ги обичам много но отиват за помощи.
Снощи четох моите рускини,казват че за 10 год.се е увеличило средното тегло на жените с ръст 162-165,преди е било 60-62кг сега бил 70-72кг.
закуска овесени ядки с малко мед,обяд-чери домати със шунка 2 яйца и малко кашкавал.Вечерята или агнешко или пиле,както ми дойде след следобедния сън.

# 221
  • Козлодуй
Номерче страхотна си Simple Smile Аз още нямам големи дрехи в гардероба и се надявам да те настигна Simple Smile

# 222
  • София
Ще стане,нямаш големи защото не си достигала моите размери от преди 8месеца,огромна бях.Когато имам време и ако намеря снимки,защото не се снимах тогава,ще кача.
Наспах се,настъргах си една ябълка с канела за да имам подложка за съботната вечеря.

# 223
Добро утро, прекрасни дами  bouquet
Много минуси в мрачния неделен ден пожелавам!

Госпожица Дух
И аз искам хубав пробиотик да намеря, защото от край време имам проблемен стомах, но е факт, че тези от аптеката не действат по очаквания начин или може би аз не съм имала търпението да изчакам 2-3 месеца и да видя резултат.
Взех си кефир да пробвам, но по-скоро имам интерес да намеря кефирна гъба и да си правя сама вкъщи, защото не ми излизат сметките да давам по 3лв на бутилка.

Днес, ако задържа нагласата до края на деня, мисля да изкарам кефирно-воден ден.

Иначе съм много доволна от себе си - откакто започнах да пиша тук съм много по-отговорна към режима си и виждам резултати.
Свалих свети-валентинското кило и продължавам напред както се казва  Wink

Вчера ми беше нещо като чийт ден - да си позволя неща, които по принцип не ям, за сметка на количеството.
Та закуска-обяд пропуснах, направих убийствена тренировка сутринта, следобяд салата моркови, авокадо, яйце и синьо сирене, а вечерята ....ооо, вечерята - мазни свински ребра с мазна печена царевица с бекон, и за десерт малък шоколадов сладолед.
Както не ям месо обикновено, това си заслужаваше изключението  Wink

Тази сутрин обаче се събудих с плоско коремче, нито грам нагоре, въпреки че ми дойде вчера!
Не се чуствам гузна, а даже напротив - доволна, че мога да направя един такъв ден и после да продължа по план.

# 224
Маронка, много ми допадна как си го казала "че си по отговорна към самата себе си" и с мен е така, от както пиша пак във форума, усещам чувство за отговорност и към мен и към хората, пред които споделям Simple Smile

Със стомаха проблеми не съм имала, сега заради антибиотика е така. Купих един на лактакер, но личната каза да не го пия "Тия пробиотици наводниха пазара, а никой не знае какво има в тях"... Хм аз кефирена гъба имах миналата година, но започнах поста и я подарих на едни приятели. Ще попитам приятелката, която ми я даде дали може пак да ми намери и ще ти пиша.

Ама от какво да качиш? Мазно место - от него не се качва  Mr. Green И аз не ям месо, но от фитнес програмата, която пазих с други хора те само на место бяха и чистеха яко мазнини Simple Smile (Не че е полезно, говорим за отслабване, не за здраве)

Аз днес съм на Бобови и нещо свят ми се вие много...

Общи условия

Активация на акаунт