Дневникът тема 76 - Да отслабнем всички заедно!

• 49 312
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Дайте съвети за хубава извара,на маджаров е като цименто варова мазилка.
Вяра,отивай за клинчета и да ги пуснеш да ги видя,аз вече съм на вълна къси панталони.Чакам си един от и бей клин и това ще е за този сезон.

# 196
Здравейте, красавици Hug

Аз с нищо не мога да се отчета, защото съм болна и не тренирам. Не ям и по режима също така, защото нямам апетит, но си ви чета с удоволствие.

Успешен ден на всички bouquet Heart Eyes

# 197
На вкус най-много харесвам Олимпус, но не съм сигурна колко е истинска. Уж чета етикети, но не винаги им вярвам Simple Smile Изварата много я харесвам в пълнени гъби, иначе направо ми присяда на гърлото Simple Smile

# 198
Вяра,отивай за клинчета и да ги пуснеш да ги видя,аз вече съм на вълна къси панталони.Чакам си един от и бей клин и това ще е за този сезон.

Аз ям на Обнова и не е лоша.

# 199
В Лидл, високомаслената е хубава, повече като крем сирене е.
В Балев също зареждат понякога хубава, креместа извара, в кофички от по 150 гр е май.
И на Домлян също ми харесва, тя е в плитка тарелка, отгоре опакована с найлон.

Скрит текст:
Така изглежда, тука пише катък, но имат и извара такава.

СЪщо тази ми допадна, 2 пъти съм взимала
Скрит текст:

# 200
На мен ми допада изварата на Киана, мисл че беше кашкавалена. Обожавам я пържена с яйца и сол  Heart Eyes Като под пържена имам впредвид с малко мазнина и най добре с малко масло. Става чудна и не ми присяда, тъй като иначе ми е доста суха  Peace Също така обожавам салата с нея - разбивам я с пасотор с две три лъжичи кисело мляко и една две майонеза. После кисели краставички и шунка слагам и разбърквам  Heart Eyes Това мога да го ям всеки ден  Heart Eyes

# 201
Добро утро
днеска ми е ей така
Скрит текст:
тръгнала на дълго и хубаво пътешествие към мен самата с малко розовко за кеф  Mr. Green

И на мен хапването на Янина малко ми се вижда  Rolling Eyes
Amour* - дано не е нещо сериозно.
Мишока - бързо възстановяване. То като си болен и не ти се и хапва (поне някакъв келепир да има от цялата работа)  Hug

От много места съм чувала хубави неща за изварата в лидъл. Аз извара много много не тача, а ако ям, взимам кашкавалена извара от една мандра на село.
Днес ми е плодов.
Нещо не успявам да си изпълня плана за вх ден и това ме изнервя лекичко. Искам да си хапвам, моите си, вкусни ВХ - пълнозърнесто хлебче със салата и веге пастет, пълнозърнести лимецови макарони или спагети соба... ма все нещо ме саботира  Crossing Arms

# 202
При нас има магазин, в който продават сирене, кашкавал и извара от една мандра и от там си купувам. Харесва ми. Кашкавалената извара обаче е по-калорична  Peace

Днес съм на плодове и орехи  Grinning

# 203
Добро утро  Hug

И на мен днеска ми е готино.. при все, че имам чувството, че е понеделник Simple Smile .. по всички параграфи  Crazy откачена работа.

Май ще се сдобия с ново колело тия дни  Heart Eyes и откривам сезонааааа

+ съм се снабдила с ролери за мен, ММ и сина - че ще уча щерката да кара колело, и докато тя кара - ние да ролеруваме покрай нея  Laughing

Раздвижващо ми е!  Mr. Green И кантарчето се движи в правилната посока.. и всичко е прекрасно  Hug

# 204
  • София
В магазина нямаше извара от посочените от вас и взех котидж 150гр и си сложих стафиди,това го броя за закуска.Обяда ще е с кисело мляко нещо,а вечерята кефир и краставица.
Ролери имаме цялото семейство.Колела имат децата,на М го откраднаха.Аз не искам,не ми харесва.

# 205
Днес съм много доволна от себе си
Обяд : шунка , варено яйце и краставица.
Вечеря в 17:00 зелена салата със сирене.

Вървене с бутане на количка 4 часа  Laughing
САмо това ли е за цял ден?   newsm78
Не е ли прекалено малко?

Ми малко е , но само като ям супер малко свалям , понеже принципно се храня с малко храна.
Единствения проблем е сладките неща ...
Днес съм на плодове , може да си отпусна и малко сурови ядки.

# 206
Днес съм много доволна от себе си
Обяд : шунка , варено яйце и краставица.
Вечеря в 17:00 зелена салата със сирене.

Вървене с бутане на количка 4 часа  Laughing
САмо това ли е за цял ден?   newsm78
Не е ли прекалено малко?

Ми малко е , но само като ям супер малко свалям , понеже принципно се храня с малко храна.
Единствения проблем е сладките неща ...
Днес съм на плодове , може да си отпусна и малко сурови ядки.

Yanina_ , не искам да ти се бъркам и да те поучавам, тъй като ти познаваш тялото си най - добре  Peace Но замисляла ли си се, че именно малкото храна не причината за нежеланите килограми? Когато храната е оскъдна, организма влиза в спящ режим и не пуска нищо и за това трябва да се намалява още храната, за да се отслабне. Защо не пробваш да ядеш нармално количество. Да, може да не отслабнеш веднага, че даже да качиш, тъй като организма ще мисли, че ще има пак глад и ще натрупва, но когато му подаваш регулярно необходимите калории, ще се успокои и ще почне да се разделя с нежеланите излишъци. С намаляване на храната според мен ще влезеш в омагьосан кръг да си все гладна и нервна, но да не отслабваш. Няма да можеи да издържиш дълго и ще почнеш да ядеш неконтролируемо и ще стане по - лошо. Това го казвам от опит, тъй като имах такъв период, в който след силно намаляване на приетата храна и от едно бонбонче дебелеех  Peace

# 207
  • Козлодуй
Много хубави идеи за изварата сте дали - ще се възползвам Simple Smile И аз пържена с малко бекон и яйца я предпочитам защото ми е суха Simple Smile Блазе ви че имате минуси аз напоследък или задържам или качвам по малко затова днес съм на кефир, кафе и чай с мляко ама за вечеря ще ям нещо или калмари или пиле със зелена салата - ще видя благоверния какво иска Simple Smile Ние вчера бяхме на ресторант и пак бяхме режимни защото ядохме един уж свински сач за двамата обаче в него имаше повече зеленчуци отколкото месо и то печени зеленчуци без картофи - броколи, карфиол, патладжан, лук - направо идеално за диета макар ресторанта да си пестеше месото - добре ми дойде целия ден режимен - ама ММ ме подкрепя за диетата защото е решил да ме води в чужбина иначе ми трябваше 15 години и +10 килограма отгоре за да го убедя да се храним здравословно и вие ми помогнахте за това защото тук намерих думи с които да го убедя Simple Smile

# 208
  • София
 pvacheva от белите шишета ли взимаш кефир.Снощи ми утоли глада много добре.
Като гледам менюто го докарва от системата -60

# 209
За обяд смуших с колежките едно пълнено кюте с кисели краставички и кашкава със зелена салата. Хареса ми честно казано, но не бих повторила  Laughing
Момичета, исках да ви питам дали случано някоя от вас знае ориентировачно калориите в мляко с кафе от машина на Нескафе  newsm78 Харесвам го, но подсъзнателно избягвам да го пия, тъй като подозирам, че сухото мляко е доста по калорично, но пък от друга страна за 130 мл. напитка едва ли машината пуска по - много  newsm78 Не съм пила отдавна, но нещо ми се е наумило и май ще прегреша  hahaha Знам си, че не е много здравословно, но понякога си позволявам глезотийки с боклучета  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт