Дневникът тема 76 - Да отслабнем всички заедно!

• 49 315
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Като не се разгражда прясното мляко какво се случва? Преминава транзит  newsm78

Скрит текст:
Схеми и теореми колкото искаш Simple Smile И с този достъп до всякаква информация, какви ли не Магадански институти и проучвания се навъдиха  Crossing Arms
Не, просто създава проблеми в организма.
Моя мъж на дърти години разбра, че всъщност за проблемите му с детското боледуване, боледуването му всяка година, синузита, хремите зимно време е виновно млякото.
Когато прочетох за това и му казах, той реши да опита.Някъде през пролетта на 2013 спря да яде млечни продукти (опитваше по хапка-две по изключение, и то няколко месеца след като ги отказа).Е, от тогава до сега няма хрема, няма синузит, няма грип, спря да хърка....
Непреработената лактоза образува слуз в тялото, а тя пречи на нормалното функциониране на органите, в които се е "заселила".
Той по принцип обича млечни, но сам вижда, че като му отпусне края да хапва по-често, и веднага почва да му се запушва леко носа, не може да диша пълноценно на 100%, почва да похърква.Не яде ли млечни, няма и проблеми.

# 181
Супер Simple Smile
Аз се радвам, че на мен не ми действат по тоз начин и си ги ям и пия както си ми е кеф  Mr. Green
Нито носа ми тече, нито ми се запушва, нито боледувам...

На който му пречат да си ги спира и да рупа зарзават Whistling

# 182
Това за проблемите със синузита и хремите, и връзката им с млякото съм го чела и аз. Явно е широко застъпена теза. Според мен си е до организъм и до това как тялото преработва дадена храна. Например, това че аз нямам проблем с млякото не означава автоматично, че тези, които споделят за проблеми си измислят.  Peace  

Важното е човек да познава тялото си, да му осигурява качествена храна, а не боклукчавите пакетирани неща, много движение и много вода  Hug

# 183
Супер Simple Smile
Аз се радвам, че на мен не ми действат по тоз начин и си ги ям и пия както си ми е кеф  Mr. Green
Нито носа ми тече, нито ми се запушва, нито боледувам...

На който му пречат да си ги спира и да рупа зарзават Whistling
Що зарзават?Може мръвчици, яйчица, сланинка....    Laughing
И на мен не ми действат по такъв начин, но факт-има хора, които не могат да усвояват лактозата и тя им създава проблеми.

# 184
Значи да си кажа - повече зелева салата и ябълка няма да хапна  Laughing Видимо не ми се е подул корема, но такава тежест и газове усещам в стомаха, че имам чувството, че ще излетя направо  Joy Ох, пуста лакомия   Animal Pig Тези две неща много обичам, но явно в комбинация не ми влияят добре  fiuuuuuu

Последна редакция: чт, 23 фев 2017, 16:41 от georgieva88

# 185
  • Козлодуй
Аз слагам нискомаслено мляко и на чая - имам гастрит и само млякото го потушава Simple Smile Ако изям една ябълка след нея изпитвам такъв глад че трябва да изям един вол за да се наям Simple Smile Иначе зелената салата и зелето не ми образуват такива киселини Simple Smile Наистина всеки организъм е различен Simple Smile Всеки знае себе си Simple Smile

# 186
  • тук и там
Аз също си ям млечни-постът ми беше за влиянието върху теглото,не върху здравето.Често се случва на хора,които обичат млечни-да прекалят със количеството,а пък калориите са си там и осебенно във сирената и кашкавалите-не са малко.В моите режими-поради тази причина са намалени млечните-със оглед чистене на мазнини.И  бързите въглехидрати са изключени де,ама това е друга тема.Та млечните ми се отразяват перфектно и на мен- на всичко друго,освен на размерът на задникът ми.Спомням си че във режимът на Румянка -имах 50 грама сирене на ден евентуално..Ами на мен само да си поръся салатата не ми стига..Количествата при мен са от съществено значение.. EmbarassedИмах и по 150гр месо обикновено,измерено сурово (това от режима на  Любо)-което като се изпече,става едно няма нищо,та се налагаше да ям по едно кило зарзават,та да ме засити.Току-що обядвах-2 яйца и една порция броколи със сирене за вкус.Бяха разделени във пакета на порции,за микровълнова..Порцията-200 грама,колкото зеленчуци имам и по изготвените ми режими...Ми за да се наям -трябва да изям поне две-три порции от 200 гр..Няма да ми остане място в хладилника и фризера от зарзавати,ако ям порциите които биха ме заситили Embarassed

# 187
Кайсия, нали знаеш, че след време стомахът просто се свива. Трябва да устискаш само в началото или да избиращ храни с по-ниска калорийна стойност на 100 гр. Например - извара, вместо сирене. Калориите са наполовина. Ако я смесиш със зеленчуци - печена чушка, печен патладжан и подправки, става дори вкусно. Аз иначе не обичам извара само така.

# 188
М... Свиква но и не съвсем. Има си жизнен минимум. За това не обичам такива режими - не искам да бъда гладна и зная, че има как да сваля с усилие и удоволствие.
Кайсия и аз бях така с протеините "колкото дланта" ми, но по 3-4 пъти на ден + зеленчуци колкото юмрук. Гладна не бях, но и удовлетворена не бях Simple Smile)

# 189
  • тук и там
Sunny, това ми е ясно-ама периода на глад и празен стомах  не мога да прескоча,та да го дочакам и  да се свие..

# 190
ехехе помните ли "цветенцата" - днес ходих до декатлон и купих нов клин  Mr. Green

Цветенцата ги помня  Grinning И като каза нов клин се сетих, че трябва и аз да отида да направя един пазар. Че имам само два клина и единия вече ми е широк и ми се свлича. Като се кача на пътеката с него се чудя да тичам ли или да го подръпвам, за да не падне хахаха. Представям си как изглеждам отстрани  ooooh!

Аз днес се подхлъзнааах - не аз де, а ММ. Хапнахме навън - аз се държах прилично и минах само с една салата с морски дарове и едни печени на фурна тиквички с моцарела. И тъкмо си тръгваме хоп - ММ извади едно бонбонче Линд от джоба и ми го подаде - било за десерт. И познайте - след бонбона последва и 1 шоколад Милка  ooooh! Embarassed

Утре сутринта съм на пътеката и това е  newsm39

# 191
Включвам се набързо, че отново съм луднала и търча по задачи.

Вчера вечерта бях на офис парти, та добавих към дневното меню 2 чаши вино, 5-8 солени и още толкова сладки хапки.
На сутринта не ми се бяха отразили особено негативно - 63.1

Днес в лудницата нямах време нито за спорт, нито за 5мин йога дори, камо ли храна да приготвя.
Закуска: банан
Обяд (служебен): салата спаначена с киноа и сирене + 2ч вино
Вечеря: пак имам служебна вечеря, ще гледам да се огранича отново до салата + вино

# 192
Днес съм много доволна от себе си
Обяд : шунка , варено яйце и краставица.
Вечеря в 17:00 зелена салата със сирене.
Вървене с бутане на количка 4 часа  Laughing

# 193
Аз за себе си се чудя дали не съм минала границата на прекалено оскъдното хранене. Честно казано не съм гладна, но не съм се замисляла да си изчисля калориите, може да се окаже, че са под минимума. Ще трябва да изчисля няколко дни, за да знам как се движат нещата.

# 194
Днес съм много доволна от себе си
Обяд : шунка , варено яйце и краставица.
Вечеря в 17:00 зелена салата със сирене.

Вървене с бутане на количка 4 часа  Laughing
САмо това ли е за цял ден?   newsm78
Не е ли прекалено малко?

Аз нещо се разболявам май....днес ми е едно отпаднало, гади ми се, нищо не ми се яде...дори чай не съм пила още.Сина ми подсмърча 2-3 дни, нищо чудно той да ми е прехвърлил някое вирусче...   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт