Дневникът тема 76 - Да отслабнем всички заедно!

• 49 281
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Браво за резултатите, момичета, прекрасни сте!
Вдъхновявам се и аз да не се предавам толкова лесно при първия застой  Hug

Ето ме и мен, снимка сега от януари, тогава бях с 1кг по-малко и пак съм приятно заоблена...
Има още доста до това, което бях  Confused

# 271
  • Велико Търново
С какви тежести и кг тренирате за ръце?какви серии по колко повторения правите?
Зависи. Аз съм писала, че у нас е като малка фитнес зала с надежда, че мъжа ми ще продължи неуспешната инвестиция в мен и ако се преборя с децата ще ми направи тавана на фитнес, ако не ще се наложи да купим сутерена под къщата. Като тренирам у нас или на открито/нося си гирите, дъмбелите, пудовката или бг торбата/ зависи каква тренировка ще ни е работя с 5 кг. и 3.5/гири 2 кг.+тежести за ръце 1.5/, ако тренирам в залата там кг. са повече, защото съм на машина и ми е лесно Peace
Пудовката ми е 8 кг., а торбата 12 кг. С тях работя за рамо. Повторенията ми обикновено са 3х15, но пак зависи.

# 272
  • Велико Търново
Maroonka, страхотна си! Това тяло ми е мечта на мен!
Вяра, ти също си прекрасна Heart Eyes
Мира, с теб се знаем-ти имаш такава различна красота, че много важно, че си имала широк гръб или корем

# 273
Благодаря, момичета  bouquet Като цяло съм наясно, че проблема при мен е по - скоро от липса на достатъчно самоувереност и си е само в моята глава  Laughing Старая се главно в момента да задържа това положение, макар че още сантиметър на бутчетата минус няма да откажа  hahaha Но също съм наясно, че ще е доста трудно, а пък и честно казано в дрехи от толията на горе съм добре, ама без съм направо живи мощи, както казва майка ми Confused Та старая се да задържа постигнатото  Simple Smile

# 274
Благодаря ви момичета  Hug Няма да си намеря място от кеф, ако достигна същото тегло тази година

Ето ме и мен, снимка сега от януари, тогава бях с 1кг по-малко и пак съм приятно заоблена...
Има още доста до това, което бях  Confused

Изглеждаш супер. Повечко кардио и си готова за 2 седмици. Peace
Както казваха във филма "Дяволът носи Прада" - един летен вирус те дели от мечтаната фигура  Joy  А на мен ми трябват поне 3 - 4 вирусчета хахахаха

Ето и от мен нещо полезно - ако някой реши да пробва

https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16730518_7643058 … 0&oe=594564E5

Ето и линк за 30 дневното предизвикателство

https://www.facebook.com/fitnesudoma/?hc_ref=NEWSFEED

# 275
  • София
Много снимки днес,много добре изглеждате.Чудесни резултати сте постигнали. Heart Eyes
Сиска ти и за това имаш изваяни ръце,рано ми е още,немога с такава тежест.

# 276
Maroonka, не знам къде се виждаш приятно заоблена. Simple Smile
Макар че преди 10г, когато бях с такова тяло...аз също се смятах за дебела. Simple Smile

siska79, уфф, не е така...то красота, красота, ама...Simple Smile шкембето си ми личи.
Мечтая си да имам твоята воля, но уви...изключително мързелива съм. Ако тренирам като теб, досега да съм се стопила.

# 277
  • Велико Търново
Признавам си единствено ,че воля имам желязна при това за това, че цяла зима нямам ден пропуск от тренировките вън-Коледа, Нова година без значение, всяка сутрин в 4.30 съм станала, а в 5.30 вече съм на игрището, воля за храната нямам, признавам си. Преди имах, но имах и разни стимули, които сега ми липсват. Като отида на работа ще Ви покажа коя форма /моя/ гоня, постигна ли я, спирам се. С тази разлика, че тогава съм била 34 годишна, а сега вече 38 има незначителна разлика Mr. Green Mr. Green

# 278
  • тук и там
maroonka,страхотно тяло!
Сиска,пробвала си ли тренировки-тип табата.Аз последно време тренирам така,или по-скоро се опитавам-но не ми стигат силите за достатъчно повторения и я карама малко по тъча..Включвам аеробика доста,щото нямам сили за друго-та не съм съвсем по протокола.Предполагам ,че си чела и пробвала,но ако има някой друг от темата,който се интересува -ето

http://www.bb-team.org/articles/3905_tabata

При мен има голям ефект -ако редувам силови със кардио упражнения също..(когато се храня нормално де,а не както последните седмици ,че и месеци)Примерно-клек със щанга(в моят сличай-без),после не почиваш-а подскоци тип звезда и минаваш веднага на следващото силово.Тренировките са 20-25 минути обаче-тоест кратки,но интензивни.Но се налага да правя и по-дълги периоди на възстановяване -това при мен-иначе на края на седмицата се чувствам като труп. Mr. Green

# 279
  • На топло
Siska - супер е, че пак пишеш в темата, много колоритна личност си  Simple Smile. Снимките ти са страхотни !
Maroonka - и така си много добре, но знам, че всеки се стреми към съвършенство.
И затова в тази тема има много жени, които не може да се каже, че са слончета, но въпреки това спортуват, внимават какво ядът, искат да постигнат върховна форма.
Sesylle - първата снимка е много готина, цветове, коса...всичко.
Георгиева - уау супер си !
Вяра - наистина много положителна промяна.
Аз реших, да направя 2 разтоварващи дни. Ще видим дали ще ми се получи. Ще пиша тази вечер какво точно съм яла, предварително няма смисъл.
Таблетът почна да ми прави номера  Cry, от телефона мога само да чета....

# 280

Както казваха във филма "Дяволът носи Прада" - един летен вирус те дели от мечтаната фигура  Joy  А на мен ми трябват поне 3 - 4 вирусчета хахахаха

Хахаха, мен за съжаление (или за щастие) такива вируси не ме ловят - където и да отида пия местна вода с надеждата да ме поолаби малко (че на път се запичам още повече) и нищоо  Laughing

Освен това тук преди да замина бях 2 седмици на салата, тичах всяка сутрин, че си викам сакън да се излагам на такива хубави места със сланинки. Естествено като се върнах си ги качих свалените, но поне изглеждах прилично на снимките  Wink

Имам да свалям на бедра, дупе, корем, ръце... абе навсякъде, но поне този път го правя с мисли за здравето ми на първо място!
Цял живот нагоре-надолу, сега вече бавно, постепенно и се боря с нетърпението си...

# 281
Четейки последните страници, направо се изумявам от факта, че страхотни, прекрасни и най-вече слаби мацки се тюхкат за 1-2-3 кг или за показанията на кантара.    Laughing
Да не говорим, че подобно вторачване в едно число може да е много стресиращо и вместо да помага, директно да пречи на постигането на желаната цел.

И за мотивация и стимул на тези, които имат огромното желание, но си мислят, че все не им достига воля и мотивация:
Скрит текст:
преди
Скрит текст:

днес
Скрит текст:

ВМ НВХранене от една година.През октомври станах на 50...    Grinning
Основна храна-месо, риба, яйца, зеленчуци, плодове, ядки понякога...
Без стриктни ограничения, с похапване на десерт/сладкиш по поводи и РД, плод почти всеки ден, черен шоколад достатъчно често....    Laughing   С едно изречение: без никакъв глад (и ден не съм била гладна), доволно нахранена, с хубава, вкусна и питателна храна, без особен спорт-ако ходенето няколко пъти седмично се брои изобщо за "спорт"    Mr. Green  ....
Важно е човек да е постоянен, да знае към какво се стреми, вътрешно да е убеден в необходимостта от промяна, защото само така се поддържа и следва целта.

Има какво още да се желае, но нещата се получават.
Харесва ми този начин на хранене, лесен е за следване, може да се поддържа дългосрочно, а защо не и доживотно, вписва се идеално във всеки "социален кръг", така се хранят и членовете на семейството-т.е., не ме затруднява нито като пазар, нито като готвене...
Доволна съм, засега.    Laughing

# 282
Amour* изглеждаш чудесно  Hug

# 283
Лав, newsm20 newsm20 newsm20
Не намирам думи за трансформацията ти, пътя,по който я постигаш и  хармонията,в която си! Hug bouquet HugДаде стимул на деня ми! bouquetМного ми харесва начина ти на писане и напълно съм съгласна с всичките ти обяснения.
Кайсия, Hug

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 15:28 от sun sea

# 284
  • някъде
Amour  newsm81 newsm74 smile3501 браво!!! Аз се доближавам до първата ти снимка ooooh!, но ако успея да смъкна ще се фотна и аз  Crazy Mr. Green, та може и да ме видите след няколко години  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт