Малки Сладки Лъжкини - Финалът

• 42 619
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
На мен ми трябва опреснителен курс кой какво и защо Mr. Green

# 61
  • Gotham City
Недейте да вярвате на това, че ще е 2 часа  Peace за поне 8-9 сериала съм виждала подобна информация, но когато дойде финала, най-много да е увеличен от 40 на 60 минути и като добавиш техните реклами и готово.
А и до колкото четох, епизода ще си е стандартен, просто ще има после нещо като коментар от страна на екипа

# 62
Курс и на мен ми трябва.

Не очаквам нищо от финала, безразлично ми е, не се и надявам, че може да ме изненадат и да ахна. Продължавам да го гледам само заради това, че съм го започнала, не обичам да оставям недовършени неща, в това число и сериали.

# 63
Курс и на мен ми трябва.

Не очаквам нищо от финала, безразлично ми е, не се и надявам, че може да ме изненадат и да ахна. Продължавам да го гледам само заради това, че съм го започнала, не обичам да оставям недовършени неща, в това число и сериали.
И аз съм на същото мнение.
Събота и неделя ще дръпна всички сезони и малко по малко ще ги изгледам. И без това на работа през по-голямата част от времето стоя  Mr. Green

# 64
  • Bulgaria
Аз затова бях спряла сериала и като разбрах ,че сезон 7 е финален си направих един маратон с всички сезони за да ми се изясни картинката  Laughing
Това не е Бетани ,а някоя си Katherine Daly

# 65
  • Gotham City
Така го пишеше в Редит.

Ох, може ли и в последните минути на този сериал, пак да вкарват нови безсмислици  ooooh!

# 66
Не, как...... Laughing

# 67
  • Пловдив
Ох дано само в последните 10 мин да не кажат този е AD и го направи за това и да пуснат надписите  Sick

# 68
И да очакваме игралният филм, яко. hahaha hahaha

# 69
  • В две мънички очи...
Ще има ли игрален?

# 70
Не знам, но нали така се говореше преди, дано няма.

# 71
  • София
Не знам, но нали така се говореше преди, дано няма.

Oле, аз мислех, че се шегуваш.  hahaha

# 72
  • Gotham City
Я да видя колко ме обичате Flutter :
Скрит текст:

# 73
# 74
  • София
Долната част е добре, но как мразя мъже с дълги коси...  Sick Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт