Малки Сладки Лъжкини - Финалът

• 42 634
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • Gotham City
Ох този Revenge така и не можах да го гледам, загледах, ама мъка, мъка, толкова м беше тъп и го спрях. 2 до 3 епизода съм изгледала с ужасно нежелание

# 91
Един от 3-те сериала, които зарязах, това рядко се случва, изключително рядко.

# 92
  • София
Един от 3-те сериала, които зарязах, това рядко се случва, изключително рядко.

Кои са другите два.  Simple Smile

# 93
Z Nation и Once Upon a Time.

# 94
  • София
1 не съм го чувала, 2 почти целият съм го изгледала без последния сезон. Аз често изоставям сериали, направо се чудя как лъжкините не съм.  Mr. Green Ама накрая сме почти, няма да се давам.  bowuu

# 95
Този, вампирите и още един ги следя само заради темата, защото ми е забавно, така или иначе ги превъртам. Mr. Green Гледам само моментите, които преценя, че са интересни. Та лъжкините ги гледам за макс 15 минути.

# 96
Аз го харесвах Revenge, но и там беше на моменти, към края вече едва го гледах, особено след като убиха любимеца ми.
С Once Upon a Time същата работа. Почнах го заради Джейми Дорнан (това се казва секси ловец) и те свариха да го убият в първите епизоди  ooooh! То е някаква закономерност при мен - когото харесвам и я ще го намушкат, я ще му отрежат главата  Joy

# 97
Ноел.... Cry

# 98
  • Gotham City
OUAT го гледам като съм изгледала всичко друго. Z Nation  Heart Heart Heart

# 99
  • Варна
Влизам и гледам 26 отговора и си викам, че сигурно сте разбрали кой е А, а то се занимавате Джейсън  Crazy
Както бях писала Джейсън нямаше време да се подстриже пониже бяхме много заети с наши лични дела  newsm56

# 100
  • Gotham City
Нали знаеш - има ли много отговори тук, мъж е.

То сигурно като А се разбере няма да има толкова  Laughing

# 101
  • София
Влизам и гледам 26 отговора и си викам, че сигурно сте разбрали кой е А, а то се занимавате Джейсън  Crazy
Както бях писала Джейсън нямаше време да се подстриже пониже бяхме много заети с наши лични дела  newsm56

Joy hahaha Joy

С Once Upon a Time същата работа. Почнах го заради Джейми Дорнан (това се казва секси ловец) и те свариха да го убият в първите епизоди  ooooh!

Какво, изобщо не помня, че е участвал, сега ще ме караш да гледам епизодите с него.  Heart Eyes Blush

# 102
  • Gotham City
Ей го бе, ама никога не съм го харесвала, от там на мен
Скрит текст:

# 103
  • Варна
Нали знаеш - има ли много отговори тук, мъж е.

То сигурно като А се разбере няма да има толкова  Laughing
Вярно си е, но викам може някой голям спойлер да е излязъл.

# 104
  • София
Ей го бе, ама никога не съм го харесвала, от там на мен
Скрит текст:

Ох, много ми е на сърце...  Embarassed Heart Eyes luvbed Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт