След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 60

• 88 602
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Мами Heart Eyes  Sad Без регистрация - нищо не се вижда Sad

Алекс Heart Eyes Heart Eyes Wink

БЛ - 11-та позиция от малко над 200 заглавия - не е зле. Без никаква реклама.

Дори да останат с тези числа - 513 х. Това е около 30-та позиция от над 500 заглавия за годината

Реджеп ли е - какъв е.... никой не може да го победи.

МСП - Добри числа. Прилични - много даже

newsm78 Thinking

newsm78 Какво се опитват да ни кажат  newsm78 newsm78

Върнаха ни - към отчаянието ни по времето на Чучулигата - за това, че нямаше снимки...инфо...че сериала е "предаден" - насилствено спрян....
Показаха клип - от около момента -  в който Бурак и ФЕ си разменят - една бутилка вода newsm78 Снимките на АСБ

И - вече обърках бройката - на фотките от ОК Thinking Thinking

Да смея ли да се надявам Praynig Praynig Praynig за едно - филмче Praynig

# 586
  • София

БЛ - 11-та позиция от малко над 200 заглавия - не е зле. Без никаква реклама.

Дори да останат с тези числа - 513 х. Това е около 30-та позиция от над 500 заглавия за годината

МСП - Добри числа. Прилични - много даже

Гани Hug хич не съм гледала позициите, а колко народ го е гледал Thinking Братчетата само в първите 3 дни имат 300 000 зрители, затова ми се струва, че БЛ изостава, а хич не ми се иска  ooooh!

За Ейлюл .... явно много ми се е спяло и набързо съм резнала повече от половината зрители  Joy
900 000 не е никак лошо, ама защо не са 2 млн, например? И Енгин, и Фарах го заслужават! Фарах винаги ми е била много симпатична, но в КСШ ми се изгуби и мисля, че това не беше нейната роля. Но тук, с Енгин беше повече от чудесна!  newsm10

Мами Hug ама може ли в работно време така да ме разконцентрираш с тези клипчета със супер любими моменти  newsm62 newsm62 newsm62 Аз ги нямам сериите с бг превод, но на руски вчера в групата на Айзат сложиха линкове, така че .... ще се гледа за n-ти път със сигурност. Ох, а време от къде ще намеря  smile3555

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 587
 Heart Eyes Heart Eyes Hug

ФЕ в инста

Това е погледа - с който дари - Мачото - автомонтьор newsm78 newsm78

newsm78 newsm78 Ще - ли ни - изненада и нас newsm78 Thinking с нещо  newsm78

Mr. Green Хилал - стига е писала само - Гюзел - туй-онуй...

Филм се готвеше да снима Peace ФЕ и Керем Бурсин. За последният пишат - ще снима със Серенай - по негов сценарий.......
 Praynig Praynig ФЕ и Енгин  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 588
  • Враца
 wavey

Мами Heart Eyes  Sad Без регистрация - нищо не се вижда Sad

Гани, опитай така  Rolling Eyes
https://cs632305.userapi.com/3/u297615842/videos/3d0d59de1e.480. … 4OaIvsnll7P7fYnXE

А за филмче, - аз съм За - бих се радвала много!  Heart Eyes

Пак ни натъжават момчето  Cry

И едно хубаво момиче  Heart Eyes

Алекс, понеже каза, че харесваш Фарах (между другото в КСШ много я харесах - оше от първата серия - как играеше невинно,влюбващо се от пръв поглед момиче  Heart Eyes) ето нещо с нея

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 23:09 от mama_an_ji

# 589
  • София
Добро утро  newsm47

Мами Hug

Алекс, понеже каза, че харесваш Фарах (между другото в КСШ много я харесах - оше от първата серия - как играеше невинно,влюбващо се от пръв поглед момиче  Heart Eyes) ето нещо с нея

Фарах стои много добре в такива роли, а това филмче има ли го с наш превод или да го търся при рускините? Спомням си, че съм гледала реклами, когато излезе, но до там. Явно липсата на ОК ще трябва да се компенсира с нещо  smile3503

Слагам кафето за събуждане  food010

Слагам и един хубав Дахан, за да е хубав и денят ви  smile3503 Я как се е барнал за приема послучай новата фирма, с която така и не разбрахме какво се случи  newsm47

Успешен ден!

# 590
  • Враца
Скрит текст:
Добро утро  newsm47

Мами Hug

Алекс, понеже каза, че харесваш Фарах (между другото в КСШ много я харесах - оше от първата серия - как играеше невинно,влюбващо се от пръв поглед момиче  Heart Eyes) ето нещо с нея

Фарах стои много добре в такива роли, а това филмче има ли го с наш превод или да го търся при рускините? Спомням си, че съм гледала реклами, когато излезе, но до там. Явно липсата на ОК ще трябва да се компенсира с нещо  smile3503

Слагам кафето за събуждане  food010

Слагам и един хубав Дахан, за да е хубав и денят ви  smile3503 Я как се е барнал за приема послучай новата фирма, с която така и не разбрахме какво се случи  newsm47

Heart Eyes Heart Eyes
Отварям bg-mama и изведнъж пред мен, от екрана, ето този Даахан ме удря в директно в очите  Crazy
Започвам деня с красота  Heart Eyes Heart Eyes

Алекс, не мога да ти кажа нищо повече за този филм  Sad
Заглавието се превежда  - Unutursam Fısılda - Ако забравя, прошепни ми

А тук е песента с превод на български
https://www.vbox7.com/play:4ad164191a

Ето тук го има, има и бг субтитри, но няма да може да се свали, защото няма пиъри ли, сийдъри ли - не знам кое - достатъчно за сваляне  Sad  (ако имаш регистрация разбира се датата)
http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=eca9f83 … 76fd02f3b2715339c

Ето с руски субтитри  Grinning
https://www.videoclip.bg/watch/647305_farah-zeynep-abdullah-shep … unutursam-fisilda

Последна редакция: чт, 20 апр 2017, 09:20 от mama_an_ji

# 591
  • София
Мами  Hug златна си!  bouquet

Аз съм вече на тръстиката и до довечера няма да мога да пиша.

Късмет и усмивки!

# 592
Добро утро  Heart Eyes Hug

Мами Heart Eyes Алекс Heart Eyes

Странно нещо Thinking newsm78 Дано да е за добро Praynig Praynig Влизам по темата - в темите - и съвсем спонтанно - ми се щастливо-образуват - фантазии...

Енгин  Heart Eyes който - по принцип - се появява на обществени места - тогава - когато има работа...
Нещо - в този смисъл говори в интервюто си за ОК newsm78 Не спира да ни радва  Heart Eyes

Следва ли да мислим, че няма да чакаме дълго newsm78

Пресата - днес
Ватан newsm78 newsm78 не е от групата на АТВ newsm78 т.е. вероятността за самореклама трябва да е по-малка newsm78

Гуглето на помощ..
Цитат
С участието на Енгин Акюрек, почетен Evcen , Сърп Levendoğlu, Гулчан Арслан, където "мъртва Up" серия от много страни по света се борят за правата на римейк и издателска дейност. САЩ , Украйна , Русия , Италия и Испания от обяви, които тя предлага.

newsm78 Thinking Така - както ни показаха историята  newsm78 newsm78 много благодатна - за римейк newsm78 Thinking но винаги се помни и сравнява с оригинала Thinking

Изкуството/умението/майсторлъка....да се откажеш/оттеглиш - точно в подходящия момент Thinking Thinking
Това  ще остане в историята - не само - прословутите - рейтинги....

Цитат
За прошедшую неделю #OleneKadar на 1-м месте в Топ 5 программ Турции. Как говорится - без комментариев.

Усмихнат ден  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 593
Привет! Hug

Цитат
Для римэйка сериала страны начали занимать очереди: Америка (канал НБС), Украина, Россия, Италия и Испания.
А права на показ купили: США, Полония, Казахстан, Венгрия, Косова, Финляндия, Литва, Индонезия, Пакистан, Аргентина, Бразилия, Чили, Коста-Рика, Доминик, Сальвадор, Гватемала, Гондурас, Перу, Никарагуа, Уругвай, Пуэрто Рико и 22 Страны Ближнего Востока📌

Источник: Ранини.тв

Пи.си: Наш сериал уже транслируется в Южной Америке

Fahriye Evcen & Burak Özçivit - Renkli Sayfalar - 20.4.2017

Последна редакция: чт, 20 апр 2017, 22:49 от ·٠•Snejka•٠·

# 594

Здравейте милички Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Много се затъжих за вас Sad, но от утре живот и здраве съм на линия.

Алекс Heart Eyesкафеджийката  Гани  Heart Eyesновинарката Мами Heart Eyes тълкователката и Снежи  Heart Eyesвестоностката  за деня благодаря ВИ!

И НЕЩО МНОГО РАДОСТНО ЗА СЕЛВИ И ДАХАН!

Нашата кралица.

# 595
  • Враца
Fahriye Evcen & Burak Özçivit - Renkli Sayfalar - 20.4.2017

[/center]

Цитат
Перевод группы ОК🙏🙏🙏:
"Фахрийе Эвджен и Бурак Озчивит были замечены прошлым вечером💫
Бурак говорит, что остались последние 8 серии для финала сериала 'Черная любовь'. Они опровергли новости о том, что отец Бурака хочет стать менеджером Фахрийе. Про свадьбу сказали, что как все уточнится, они дадут знать и, что сыграют они в Турции. Фахрийе говорит, что у нее до сих пор плотный график, Съемки реклам и тд"

Още са превели и това, ама не се знае вярно ли са го казали
Цитат
"Летом и свадьба будет, и фильм"😌

# 596

Според мен това се нарича-синхрон!

Да вървят с еднакъв успех -кариера и личен живот.Важи и за двамата.

Май е време да сложа това  за всеки случай Flutter ooooh!

# 597
  • София
Еха, Себи  Hug

Тъкмо си мислех докато се прибирах да проверя къде изчезна  newsm53

Страхотни новини сте сложили - класации, интервюта, снимки .....
 #Crazy И сега какво, ще правят 100 римейка и 1000 страни са купили права за излъчване на ОК  -  този същия сериал ли е,  дето беше с ужасно нисък рейтинг и никой не го гледаше  hahaha hahaha hahaha

А Енгин с тези над 500 хиляди гласове преднина пред Красавеца .... за какво говорим изобщо  #2gunfire
И Фе е с чудесна преднина - то сигурно заради пластиките и целулита  Joy Joy Joy

И Снежи Hug ни е донесла чудесни новини!  

Мами Hug Гани Hug

Още са превели и това, ама не се знае вярно ли са го казали
Цитат
"Летом и свадьба будет, и фильм"😌

Ето го с руски превод!  newsm44 newsm44 newsm44

https://vk.com/olenekadar?z=video-96245418_456239553%2F059092fa4bdc458759

Praynig Praynig Praynig
С Енгин, ако може, моля!

Момичета, утре ще се разходя до Одрин  newsm47 Затова чак късно вечерта ще ви изгрея на хоризонта  Nature Sun With Face

Пишете, пишете, ще чета по нощите, няма проблем, само да има много новини и снимки  bouquet

Слагам и нови снимки от сета, доста са, но ще сложа само една - много са сладки двамата  thumbsup

И едно клипче от рускините  newsm47

https://vk.com/olenekadar?z=video-96245418_456239556%2F64f0fd381ae7912b81

Хубава вечер!  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 20 апр 2017, 22:39 от Alleks

# 598
  • Враца
Praynig Praynig Praynig
С Енгин, ако може, моля!

Според мен много ще сбъркат, ако някой печен продуцент  не "яхне вълната" Енгин-Фахрие и използва тази фенска инерция. Както направи Бурак навремето  - използва на 100% фенските настоения  Mr. Green

Но имам съмнения, че говорят за 2 част на 'Братчето"

Цитат
"До самой смерти" пользуется повышенным вниманием у покупателей.

Сериал До самой смерти не стал событием на турецком телевидении, однако вызвал большой интерес по всему миру. В настоящее время сразу несколько международных телекомпаний ведут переговоры с Тимуром Савджи за право выкупа лицензии для последующего ремейка проекта. Сериалом заинтересовался американский гигант NBC, а также телеканалы Украины, России, Италии и Испании. Видимо речь идет все же не о покупке оригинального проекта, а о создании собственных сериалов на этой истории. Савджи также получил предложения от телеканалов США, Польши, Казахстана, Венгрии, Косово, Финляндии, Литвы, Индонезии, Пакистана, Аргентины, Бразилии, Коста-Рики, Чили, Доминиканской республики, Сальвадора, Гватемалы, Гондураса, Никарагуа, Перу, Уругвая, Пуэрто-Рико, и также стран Ближнего Востока, который хотели бы транслировать оригинальную версию До самой смерти. Переговоры продолжаются.

Последна редакция: чт, 20 апр 2017, 23:36 от mama_an_ji

# 599
  • Враца
Добро утро!!! Hug Hug Hug

Да прочетем днешната преса  Grinning
Цитат
Пресса:
"Свадьба в Турции"
"Поклонники молятся, чтобы они поженились"
"Поклонники за них молятся"
Пара поздоровалась двумя поклонницами(среднего возраста). Поклонницы же сказали, обняв их: "Мы очень вас любим и молимся за вас, чтобы поскорее поженились", что обрадовало пару.

Само не разбирам защо трябва да се молят поклонниките  Thinking Thinking Имат някакви съмнения ли по въпроса с женитбата ли?  Thinking Thinking

Mr. Green Mr. Green
Много често из групите - руски срещам думичката - филм с Фе и Енгин - май масово на народа му се ще продължение на удоволствието Енгин-Фахрие  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 08:23 от mama_an_ji

Общи условия

Активация на акаунт