Искам да кажа ... (110)_20.02.-26.02.

• 68 932
  • 711
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Карола  Hug
Тюх, като пиша от телефона, трябва много да внимавам.
Невероятни глупости мога да публикувам.
Няколко пъти върнах да поправя името на Карола- тф ми довършва все Карлос.
Използвам правилно дума и като чукна интервал, думата се променя.

# 151
Карола,  Hug

Против корекции не съм, който има нужда нека си прави. По себе си не бих пипала нищо, абсолютно всичко ми е наред. Идеална не съм, но се харесвам. Grinning Единствено зъбите са ми слабо място. Гледаш ги прави и подредени, а вечно някакви проблеми. Много се грижа за тях. И за венците, че от там тръгват повечето проблеми.

# 152
  • Sofia
Янтра,  hahaha,язък ти за усилието..къде са им кИфтетата на тия картофи,а?
Аз си хапнах от вчерашната баничка  Whistling,туй то. Младежът си има пиле с ориз.
Че аз, ако си сложа мигли не смятам да слагам спирала  Naughty. Със спирала са си екстра...и без ходя,ама ей тъй на-от келешлък и любопитство. Но поддръжката ме отказва мен. Naughty
Оф,пишЕМ един трансформиращ преразказ, за незнам-си-кой път, вече  Tired

# 153
Е, то какво значи идеален, няма такова нещо, Цвети.
Важното е 1.)да се харесваш и 2.) мъжете да те харесват.  Mr. Green

# 154
 surpriseuu
Отивам да чета. После ще разказвам за Огняново, ако някой се интересува.
Светалчо, радвам се за тиквата!
Даун, широка душа си, ама гостоприемството ти е повече от необходимо!
В темата си имаме ново пале, за ужас на Сандо. С кеф да си го гледате.

# 155
  • Sofia
От десетина дена пия масло от вечерна иглика...и не виждам подобрение ни на кожата, ни на настроението  Crossing Arms Thinking.
Наливам си една чаша розе и ще чакам третият сезон на "Откраднат живот" и от 21 ч.-"Хотел Будапеща". Някой тук го беше похвалил  newsm78. Жаки?!

# 156
  • София
Чадър винаги имам в колата. Първото ми кошмарно напиване беше на 14. Добре, че имах много добри момчета за приятели-занесоха ме пред вратата, а баща ми ме спука от бой...Ужас. Синът ми е на 12,не пие кола, опитвал е но не му харесва. Миналата седмица беше ходил в приятелче, което му показало наргилето на родителите си и даже пушило, изтръпнах. Дръпнах поредната лекция за цигарите и наркотиците...Много ми се иска да му пусна някое много стресиращо филмче за наркотиците, може да ми препоръчате. Искам да питам на какви зелени училища ходят децата ви? При нас предложенията винаги са за 4 звездни спа хотели, много ме е яд - 200 лв. за три дни. Омръзна ми да повдигам въпроса на род.срещи - глас в пустиня.

# 157
От десетина дена пия масло от вечерна иглика...и не виждам подобрение ни на кожата, ни на настроението  Crossing Arms Thinking.

Дай и време да се понатрупа, то не е като чаша вино да действа на момента  Hug Мен ме спасява от брутален ПМС, а кумът ме благославя, че съм я казала на кумицата, че тя става дзвер  Joy

Аз изчистих, подредих, прибрах прането, сложих вечерята да се готви. Машина! Ама тъй, като ме мързя тежко през почивните дни...

# 158
Е, то какво значи идеален, няма такова нещо, Цвети.
Важното е 1.)да се харесваш и 2.) мъжете да те харесват.  Mr. Green

И по двете точки нямам проблеми. Значи всичко е ок. Grinning

На този "Откраднат живот" не съм гледала дори една серия. Но честно казано нямам и желание..
"Хотел Будапеща" също не съм гледала. Актьорският състав е добър, може и да си заслужава.

# 159
Този месец и мен ме тресе зверски ПМС, ама направо не можех да се позная и ме беше много яд на мене си, защото точно такова лигаво и женско поведение не мога да търпя  Twisted Evil Хормоните са страшна работа, малко нещо да мръдне и вече си друг човек.
Янтра, точно тази рецепта гледах преди 2-3 дни, ама ми се видя връткаво, дето ще ги подварявам, пък после ще ги пека, по-добре надупени в тавата и айде.

# 160
  • Пловдив
Янтра, точно тази рецепта гледах преди 2-3 дни, ама ми се видя връткаво, дето ще ги подварявам, пък после ще ги пека, по-добре надупени в тавата и айде.
Мен частта с "печена картофена салата" ме засегна....

# 161
Право си е детето, признай, децата не можеш излъга ни с билки, ни с три вида мазнина.

# 162
Къв Марадона те ухапа, Янтре, Шумахер съм. Новото пале, не е за мой ужас, а за ужаст на собственичката. Доста подробни предупреждения изходих за ужаст на тук милосърдните към животни, а брутални към човеци. Ние сме на шампане, туморните маркери са ми отрицателни. Няма да ми четете скоро некролога, хохохо newsm62 newsm08 newsm48

# 163
Благодаря ви ,мили момичета!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug и от мен!!!

Денят започна хубаво- с кекс, направен от колежка и по чашка чай. Обсъдихме мини банкетчето, което ис спретнахме в петък.
Много хубаво ни се отрази. Някакси се опознахме,видяхме се отстрани. И е весело сега.
Нападнаха ни с работа, но пък така бързо мина понеделника. Сега с мъжът ми си хапнахме готови пици и се мятам в леглото,че изведнъж ми се доспа рязко.

# 164
  • Пловдив
Право си е детето, признай, децата не можеш излъга ни с билки, ни с три вида мазнина.
Joy Joy Joy Тъй. Този е с особено чувство за хумор.

Общи условия

Активация на акаунт