ДЕКЕМВРИЙЧЕТА КЪСМЕТЛИЙЧЕТА 2016 - 2

• 92 401
  • 719
  •   1
Отговори
# 480
Ами то вече и аз ги вкарвам по 2-3 дни,но в началото първите два по 1 сеемица,за да свикне коремчето.. Аз наистина не мога да осъзная че съм в Лондон с тия 26 градуса Simple Smile)

# 481
  • София
Ама Рали вече си го взе ли Тонко ? Браво и честито зъбче Simple Smile

# 482
Оо Монкаа :*****
Не още бре,откачам.. На 5ти летиме.. Днеска мама го оставила в гимнастиката да си играе,а тя седи на терасата и го гледа и в продължение на 10 минути той излезна от гимнастиката и птиде чак в другия край аххаха с топката си играе хаха не се обръща ама някакси интересно на една страна се бута и си се мести навсякъде ахах

# 483
  • София
Децата са изобретателни Simple Smile

# 484
Майчета, напоследък все по-рядко пиша, но се старая да ви чета. Много работа имам напоследък...

Честито за зъбчетата на сдобилите се с такива! На моята Йоана рано-рано й излезе един от долу, а вече имаме и горен. Слава Богу засега не плаче. Много рядко, като почне да си рови в устата и да мрънка, й мажа венците с едно гелче пансорал. Изцяло на билкова основа е и помага. Много съм доволна.
Тук майките в парка ми препоръчаха някакъв калгел, но като прочетох, че има лидокаин в състава му и се отказах да го купувам. Няма нужда да си тровя детето от сега.

Иначе Йоана Калпазана стана на 6 месеца на 24-ти. Ходихме на консултация вчера, че бяхме за малко извън София. Здравичка е, висока е 71 см и тежи 7800 гр. И нея така я намираме на 3 метра от активната гинастика Simple Smile Опитва се нещо да лази на лакти, много е забавна.
Захранването върви добре. Любимото й пюре е тиквичка с броколи  Laughing По-хранителни навици определено прилича на мен. Вече почвам да й давам и каши, че педиатъра каза, че трябва да наддава повече.
В понеделник ще я водим да й вземат кръв и ще дадем урина за задължителните изследвания, а трябва да й направим и ехограф на коремчето до следващата консултация. Ще пиша как е минало.

Приятни почивни дни на всички  Hug!

P.S. Тук вали такъв дъжд, че днес едва ли ще излизаме. Писна ми от тва време вече...

# 485
Мама Вес, браво на Йоана, много е пораснала!!

Аз ще отложа ваксината, която е за след 6 месеца, малко.
Бебка е много стресирана от ваксините, бяхме на ортопед и на консултация тази седмица, плаче, като види лекарите.

Започнахме захранване от вчера с пюре от тиква. Взех на ХИПП, защото съставът е само тиква и вода, без консерванти и подобрители. Изобщо не ми харесва как мирише, обаче , и сигурно ще захранвам 2 седмици с купешки пюрета и после ще й правя.

Рали,
хайде скоро да си заедно с твоето детенце и всичко да е наред!

# 486
Мами, вие имате ли следродилен косопад?

# 487
Мами, вие имате ли следродилен косопад?
Аз лично да, като продължава и до днес

# 488
Само шамоан Фитовал ми помага за косопада. Скъпичък ми е, но си заслужава. Кофтито е, че после кожата на главата ми сякаш се бели, но не е болка за умиране Simple Smile

# 489
  • Пловдив
От фитовала спира ли да капе косата?

Последна редакция: нд, 28 май 2017, 11:11 от villi-vanili

# 490
Здравейте, идеи за увеличаване на кърмата и разранени зърна ( освен лансинох и гармастан). За 2то май ще ходя на кожен, че немога да ги иправя с джипито, имам чувството, че от болката и стреса, че трябва да яде намаля кърмата

# 491
  • София
Роки,може да пиеш смихдух, увеличава лактацията.Може да го пиеш на чай,ако са семена, или да си го вземеш на таблетки от аптеката.Също така чая на Хип за кърмачки е много ефикасен.
За зърната не мога да помогна. Sad

# 492
От фитовала спира ли да капе косата?
Досега само 2 пъти съм си мила косата с него и определено не пада по 1 шепа косми както преди това

# 493
Роки не ти ли помага Лансиноха? Аз с него се спасих просто мажеш постоянно. Като боли изцеждаш и даваш от шише за да не те разранява бебока. Иначе Сминдух аз пия и подправката на чай и пак действа. И чая на Билка и на Биопрограма за кърмачки имат добър ефект. Мажи по 10 пъти на ден с Лансиноха и ще се оправи. Аз бях втория месец така и много болеше, но се рагулираха нещата

# 494
А ние сме 9кг на 6 месеца и предпочитаме домашно приготвени пюрета. Тази нощ за 1 път не сме яли, а се събудихме в 7, 05 и сме много щастливи. Има и 2 зъбчета мъника, мъчи се да пълзи, но дупето тежи инак постоява по малко в проходилката. И нас ни дадоха направления за ехограф и кръв и урина. Ще има екшън с урината и тия контейнерчета. Това бъдете живи и здрави всички и мъничетата.

Общи условия

Активация на акаунт