Тъга

• 31 789
  • 390
  •   1
Отговори
# 105
  • Сф
Човекът е стиснат - не споря.
А дали им е втори баща - може да се поспори. Да, жената гледа своето дете, нямат общи. Той не я е карал да заминава в чужбина, оставил си е работата тук, за да отиде при нея заради нейното дете. Да, тя е с ремаркето, той може да си вземе неженена. И колкото да я уверяваме тук, тя си търси мъж, не жена  Laughing Прочетете Роланд и неговото мнение по въпроса.
Детето си има сигурно биологичен баща и издръжка. Хайде да не споменава, че сигурно може и да работи нещо на тази възраст. Не е необходимо, но може.

Айде моля ви, достатъчно съм чела теми, в които жените считат за достатъчно, че осигурявали уют и затова мъжът трябва да ги храни. И МУ ражда дете, а на себе си не го ли ражда? Тя сурогатна ли е или какво?
Ми да си плаща за секса и домашната помощница тогава, освен за наема.Него също никой не му е опирал пистолета в главата да заминава bowuu

# 106
  • София

Обикновено съм съгласна с постовете ти , но тук не мога да разбера какъв е конкретният ти съвет към авторката ?

Да беше се разделила с него още когато е видяла непреодолимите разлики във вижданията им за живота.

Залепила се е за него и неистово се опитва да го преформатира по свой образ и подобие.
Не става, въпреки 6 годишната битка, която му е спретнала.

Сега търси тук не само съчувствие, а и съвет как пак да го задържи, независимо че го описва в черни краски.

И болшинството я изкарват безгрешна, мъченица и жертва, което не ѝ е от полза.

# 107
  • София

Да разбирам ли, че всяка разведена жена, "обзавела" се с втори мъж, с когото живеят заедно, е длъжна сама да гледа децата си?А така нареченията им втори баща няма никакви ангажименти и задължения към доведените му деца?

Само това не бях чела тук....    Laughing

Чакай малко, не бързай!
Не са семейство, а съквартиранти, както написа авторката.
Никога не са имали общи пари.
Тя се е съгласила на такъв тип връзка.

Сега се замислих, дали някога и някъде съм прочела за свободна жена, заживяла с мъж и децата му и приела ги като свои? newsm78

# 108
  • София
Ми да си плаща за секса и домашната помощница тогава, освен за наема.Него също никой не му е опирал пистолета в главата да заминава bowuu
Ами ако си делят домашните задължения, не става ясно? За секса - нали е кеф и за двамата, защо той, може тя да му плаща? Тук еманципантка до еманципантка са се наредили, но си битува мнението на бабите ни - жената дава секса по принуда, за нея е семейно задължение.

Последна редакция: вт, 21 фев 2017, 16:31 от Cuckoo

# 109
  • София
Сега се замислих, дали някога и някъде съм прочела за свободна жена, заживяла с мъж и децата му и приела ги като свои? newsm78
Няма скоро да измислиш, такова животно нЕма в този форум. Но ето лъч надежда - майка от класа на сина ми живее с втори мъж и неговата дъщеря, плюс своята.
Но и аз след 6 години, ако мъжът все още дели финансите, ще се замисля. Изкарващият пари логично е по-нервен и избухлив. Този мъж не е за жена с дете и всички проблеми покрай нея. Аз имах горчив опит с такъв, от мен се искаше да се разведа без проблеми и да предоставя жилище.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 21 фев 2017, 15:47 от Cuckoo

# 110
Изкарващият пари логично е по-нервен и избухлив. Този мъж не е за жена с дете и всички проблеми покрай нея.
мдам

# 111

Да разбирам ли, че всяка разведена жена, "обзавела" се с втори мъж, с когото живеят заедно, е длъжна сама да гледа децата си?А така нареченията им втори баща няма никакви ангажименти и задължения към доведените му деца?

Само това не бях чела тук....    Laughing

Чакай малко, не бързай!
Не са семейство, а съквартиранти, както написа авторката.
Никога не са имали общи пари.
Тя се е съгласила на такъв тип връзка.

Ами, именно, това пак показва колко смачкана се чувства като цяло, за да се примирява с подобен тип "връзка".Де факто, тя освен секс отвреме-навреме май друго не е видяла от този мъж.
Сама се издържа, като се е разболяла се е прибрала при майка си да се лекува, сама се оправя и в чужбина....верно, трябва да му е златен, щом при такива демонстрирани от него "качества" тя пак си го иска обратно.

Та така, както писа някой назад ....Що мунчовците ставали все повече...?!Ами, ще стават, като има жени-мазохистки да ги търпят...

# 112
  • София

Това, че ти не си чела, нищо не значи, аз имам 2 познати в това положение (жените), отделно в предишното училище синът ми имаше съученик, който го отглеждаше баща му и после разбрах, че си имал приятелка бащата, но което си е - не знам дали е била "свободна" жена, не я познавам.
А, сетих се за още една жена, мъж с 2 деца си взе и е бременна с тяхно, едно от големите й е в сегашния клас на сина ми, виждаме се по родителски срещи и доскоро си мислех, че им е майка на всичките деца.

Така че, зарежи ги тия приказки, дето ги ръсиш във всяка подобна тема. Абсурт не е чула, следователно няма такова животно.

И във форума всъщност май имаше тема от едно такова момиче, сега се сетих.

Иначе за авторката - аз разбрах, че тя в чужбина е заминала без детето, така че не мисля, че то живее с тях. Което, честно казано, е по-големият проблем според мен, ама айде, да не давам наклон.

# 113
  • София

Така че, зарежи ги тия приказки, дето ги ръсиш във всяка подобна тема. Абсурт не е чула, следователно няма такова животно.

И във форума всъщност май имаше тема от едно такова момиче, сега се сетих.

Иначе за авторката - аз разбрах, че тя в чужбина е заминала без детето, така че не мисля, че то живее с тях. Което, честно казано, е по-големият проблем според мен, ама айде, да не давам наклон.

Права си, имаше тема тук и ако я прочетеш, ще видиш, че само една жена беше в това положение.
Всички, които имат втори брак, къде открито, къде под сурдинка си казаха, че не искат да се разправят с бивши жени и деца.

Защо и с какво те засегнах, че грубееш, не знам, но и не ми пука.

# 114
Аз не съм чела, а съм била свидетел, как жена отгледа като свое дете на мъж вдовец. Жените го могат това. Но българските мъже са много изоставащи и са като българи от старо време. Не приемат децата, не желаят да се грижат за тях, умишлено ги делят. Аз не разбирам, как обичаш една жена, а не обичаш детето й?!  Може би майките на възпитават правилно своите синове.

# 115
  • Варна
  На мен лично, това ми прозвуча супер тъпо: дете родила ли си Ми, че да има за кво да остана с теб?
  Оттук нататък, какво още имаш да обсъждаш с него?
Обичаш го... Сигурна ли си? Или е навикът? Страхът, да не останеш сама?
  Само не започвайте сагата с ин витро-то! Ще е ужасно глупава постъка. Няма да е честно - нито за детето (особено за него), нито за вас.
  Това не е като да отидете на СПА-хотел за извънреден меден месец, за да "върнете любовта" и съживите връзката.

Имаш дете, знаеш какво е - завинаги сте свързани с бащата. Или точно това е целта?
 Само че аз не виждам, накъде могат да се развиват отношенията ви. Освен после да пускаш теми: остави ме сама след успешно ин-витро; защо той не си иска детето вече...и пр.
  Сигурно те нараняват думите ми, но не ми е това целта. Просто не разбирам, защо (дори и в наши дни) големи хора съзнателно създават деца, които трябва да играят ролята на "лепило за разбити илюзии"? И кой все още използва думи като "ялова"? Бррр...
  Наистина ме потресе това че сериозно се замисляш за общо дете! Викаш, всички средства са позволени в случая?... Дори в резултат, евентуално (най-вероятно) да има - нещастно дете + нещастната му и самотна майка.

А да! А със "само твоето" дете, как стоят нещата? Къде е то, в цялата картинка?

Последна редакция: вт, 21 фев 2017, 17:05 от Trill

# 116
И болшинството я изкарват безгрешна, мъченица и жертва, което не ѝ е от полза.
Не. Няма безгрешни хора. Но нещо, което на теб ти се струва голяма грешка, за човека до нея е незначително.
Разделя се по конкретна причина, липсата на дете, и по този въпрос тя е безгрешна, защото не си заравя главата в пясъка, а търси решение. От негова страна - обиди Rolling Eyes

# 117
  • София

Разделя се по конкретна причина, липсата на дете, и по този въпрос тя е безгрешна, защото не си заравя главата в пясъка, а търси решение. От негова страна - обиди Rolling Eyes

Ами, не е така.
Не се разделят заради липсата на дете, а заради различията във всичко, за което се сетиш!
Затова, защото той не вижда живота си там, а тя не вижда своя в България и скандалите са ежедневие.
А, тя наистина си заравя главата в пясъка, щом е готова да се подлага на ин витро, като последен опит да го задържи, след като той не иска дори да се изследва.

# 118
  • Тра-ла-ла
Не се е наводнило с мунчовци, жените станаха по-оправни и успешни.
Тц. Жените станаха оправни и успешни и някои мъже решиха, че могат да се скатаят Tired Че за какво му е да се напъва след като жена му се спрява добре и без него?! Това е разликата между истинските мъже и мухльовците. Първите не си търсят извинение, не бият отбой и се държат мъжки независимо дали жена им е оправна или отнесена от вихъра.

# 119
Ами, не е така.
Не се разделят заради липсата на дете, а заради различията във всичко, за което се сетиш!
Затова, защото той не вижда живота си там, а тя не вижда своя в България и скандалите са ежедневие.
А, тя наистина си заравя главата в пясъка, щом е готова да се подлага на ин витро, като последен опит да го задържи, след като той не иска дори да се изследва.
Никакви различния нямат. Той иска мама, тя му дава всичко, което е получавал от нея без възражения. Скандалите идват от това, че тя повдига въпроса за изследвания. И понеже вече няма къде назад да отстъпва - избира приключването на връзката.

Общи условия

Активация на акаунт