ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 20 [236]

• 47 853
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
ей го Гъбчо прелестен сладурски  Crazy Heart Eyes Heart Eyes

как да го дадеш на лошата, грозна какичка  Shocked ooooh!   Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

# 286
  • Sofia, Bulgaria
Оставете я Дуйгу, днес я има, утре я няма... Чачо ще чака неродената мома hahaha

е що да я оставим,  newsm78  другите ги дъвкахме, тая като е грозна да я щадим ли  Rolling Eyes Rolling Eyes

Joy Joy Joy Joy

# 287
  • Яко в Матрицата...
Оставете я Дуйгу, днес я има, утре я няма... Чачо ще чака неродената мома hahaha

е що да я оставим,  newsm78  другите ги дъвкахме, тая като е грозна да я щадим ли  Rolling Eyes Rolling Eyes

Друго исках да кажа - и да има нещо, в което аз лично се съмнявам, то не е нещо сериозно Peace Може би затова ми е симпатична, защото не вярвам, че има нещо там Laughing Иначе за дъвкане - никой не може да ни спре да я дъвчем, колкото искаме...

# 288
  • Ruse, Bulgaria

# 289
Ама че хубаво!!! Чачи си има нова тръпка  newsm78 може би!!
А дали ми харесва?? Не!! Ама, кой ме пита??
Ясно е, че е или измишльотина на жълтурковците, или нещо мимолетна!! Ми то при този натоварен график и стрес, човек  трябва да разтовари малко newsm53 newsm53 А щом кака Дуйгу е насреща, що пък не???
Иначе, която и да си хареса Чаатай, тя няма да е достатъчно дарба, красива, висока, слаба, умна, чаровна, забавна...и..............за него, според 99.99% от фенките му - в това число и аз  newsm11
Добра да ви бъде вечерта, Птички  Hug Hug

Чудя се, кой му е лепнал "печата" на гърдите ??

Последна редакция: чт, 23 фев 2017, 20:13 от DIDI888

# 290

Иначе, която и да си хареса Чаатай, тя няма да е достатъчно дарба, красива, висока, слаба, умна, чаровна, забавна...и..............за него, според 99.99% от фенките му - в това число и аз  newsm11

Naughty  Laughing Laughing

Crazy Crazy Crazy Crazy

# 291

Ихааа  Crazy Crazy Crazy не знам погледа към кака ли е причината или завъртяната шапка обаче ей го резултата  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 292

Hug Hug Hug

Юсуф: Мерт Карадаа... За Джелял ли работиш ти, лан?
Имаме един заподозрян.
Сарп: Кой?
Юсуф:Мерт Карадаа.
Сарп: Мееерт!

Хандан: Тази работа не е шега. Не се съмняваме, че ще я възложите на най-добрия си човек.

Рижавия: Кажи, че ще се разрази буря.

Мерт: Какво ще направиш?
Сарп: Ще видиш.

# 293

Ихааа  Crazy Crazy Crazy не знам погледа към кака ли е причината или завъртяната шапка обаче ей го резултата  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544
Hug Hug Hug Hug
Ама и при мен резултата от завъртането е .......
Ще нЕма пица аби......ще има пищов и тукат аби.............. Crazy Crazy Crazy Crazy

Добра вечер и благодаря на всички за всичко........... Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 294
  • Яко в Матрицата...
Ани Heart Eyes, чичек bouquet bouquet bouquet

Галка Heart Eyes, и за теб!

Много боен Сарп, ще чакаме заедно с Мерт да видим hahaha

# 295
  • Ruse, Bulgaria
Вътре 23.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

# 296
  • Sofia, Bulgaria

Галка Hug Hug пица и пистолети Crazy Crazy Crazy Crazy става все по интересно Crazy Party Party

Ани,Синан благодаря за превода Hug bouquet bouquet Peace

# 297

Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet

На тозва Сарпче един пистолет никога не му стига.  Naughty Naughty Naughty Joy

# 298
Награда  Mr. Green и послание за благодарност https://twitter.com/thenhello/status/834840862387474432

# 299
Благодаря  Hug Hug

Ани  Hug Heart Eyes

Синан  Hug Peace

Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт