Бързи здравословни въпроси и отговори – 5

• 68 052
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Ако на ехограф не се виждат проблеми с щитовидната жлеза,  би ли могло на кръвни изследвания да има отклонения?

# 481
  • Варна
Ако на ехограф не се виждат проблеми с щитовидната жлеза,  би ли могло на кръвни изследвания да има отклонения?

Да!Както и обратното имах възел,а изследванията ми бяха перфектни Peace

Препоръчайте Прим Ойла на коя фирма да е.Рамкофарма бива ли?

# 482
Зълва ми пие на Хербал Медика.
Като заговорихме за хранителни добавки,аз съм си решила,че ми.липсва магнезий.И като чета имам доста от симптомите при лиспата му.Мога ли да си купя комбиниран с Б6 и да си ги пия без да се консултирам с лекар?Дали ще повлияе на Ел-тироксина и хормоните след махането на жлезата?

# 483

Препоръчайте Прим Ойла на коя фирма да е.Рамкофарма бива ли?

Аз ето този точно пих:
http://lifestore.bg/bg/prim-ojl-prim-oil-100-kaps
И после изобщо не съм образувала нови кисти. Мен и ранен клмакс ме тресна , де. Sad

# 484
  • Варна
Значи такова ще взема.Благодаря!

Sweet_Dreams@ прочети хубаво листовката и за всеки случай го пий по различно време от тироксина.

# 485
Вечерната иглика помага ли и за кисти на яйчниците?

# 486

Sweet_Dreams@ прочети хубаво листовката и за всеки случай го пий по различно време от тироксина.

Това са противопоказанията от листовката:
Скрит текст:
Противопоказания:

PRIM OIL може да промени ефекта на някои лекарства. Ако се лекувате с някои от следните лекарства не трябва да използвате PRIM OIL.

Phenothizines - взимащите от класа на phenothiazines (such as chlorpromazine, fluphenazine, perphenazine, promazine, and thioridazine) за лечение на шизофрения не трябва да приемат вечерна иглика, тъй като при взаимодействие се крие риск от припадъци.

Други възможни взаимодействия - нестероидни противовъзпалителни средства, антикоагуланти и antiplatelet лекарства и билки.

Макар и значително рядко, биха могли да се появят някои странични ефекти, като повдигане, стомашна болка, разстройство или главоболие.
Омега 6 мастните киселини не трябва да бъдат използвани при епилепсия или единични епилептични припадъци, тъй като биха могли да ги индуцират.
Да не се приема при проблеми с кръвта.

Продуктът не се препоръчва за употреба по време на бременност и кърмене.

А за бъбречни кисти някой да е пил нещо билково?

# 487

Не знам защо съм написала тироксин,а пия Еутирокс. ooooh! Майка ми приема калций след премахване на жлезата и нищо не са и казали кога да го приема,явно не влияе.А доколкото чета в листовката не пише за такива добавки.

# 488
  • Варна

Не знам защо съм написала тироксин,а пия Еутирокс. ooooh! Майка ми приема калций след премахване на жлезата и нищо не са и казали кога да го приема,явно не влияе.А доколкото чета в листовката не пише за такива добавки.

Еутирокс и Ел тироксин са едно и също,различни фирми.И калция се пие поне 2 часа след хормона,дори повече.Някой го е домързял две думи да каже ooooh!

# 489
Кой те смъмри?
То ако питаш лекар ме съмнява,че ще ти го препоръча....те са по хормоналните лечения Close
Сама съм си го "предписвала"и ми помогна много,като съм споделяла с лекар ме е гледал с подозрение,но е факт...

Защото лекарствата се пускат в употреба след многогодишни изследвания и тествания, за разлика от хранителните добавки. Peace

# 490
  • София
С какво мога да извадя малко трънче,което се е забило в пръста ми?

# 491

Игличка, пинсета и очила/лупа за по-сигурно да го видиш хубаво! Peace

# 492
При удар на челото в ръб нормално ли е да е изглежда ожулена кожата и от двете страни на отпечатъка от ръба?

# 493
Здравейте,
Наскора ми казаха, че имам колит. Не ме боли стомахът, но коремът ми непрестанно е подут и имам газове. Така съм доста време. Моля някой, който е преминал през това да ми даде съвети за билки или някакво лечение, понеже съм се отчаяла почти напълно.

# 494
  • София

Игличка, пинсета и очила/лупа за по-сигурно да го видиш хубаво! Peace
Благодаря ти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт