Бързи здравословни въпроси и отговори – 5

• 68 003
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Кръвно се мери и на двете ръце, това от сайта на Mayoclinic Peace

# 556
Ако са ви наред артериите кръвното налягане трябва да е еднакво на двете ръце. По спомен кръвта се движела със скорост 4 м/сек. Ако има разминаване трябва да се мисли за проблеми по кръвоносната система.

# 557
  • на острова на мечтите
Не е проблем на венеца. Захапах, явно доста силно, пластмасовата част на четката. Натъртени са зъбите и под тях  Wink, двустранно.
пий нещо обезболяващо. Натъртена е коста. Оттам и болката. Яж течни храни известно време. Дъвченето ще усложни проблема. Peace

# 558
  • София
Знаете ли какъв вирус върви сега?
Имам страшна хрема и отпадналост.

# 559
  • Варна

И страхотна кашлица.Малкия изпи един АБ и още не е спряла.
Мъжа ми от седмица подсмърча из къщи и се носи като зомби.

# 560
  • Burgas, Bulgaria
Ужасен , според нашия педиатър ,малката е от 7 дни болна ,жестока кашлица ларингитна ,сополи ,температура и от вчера ушите и заглъхнаха .На максимална доза инхарации е и ... НИЩО   Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Отделенията са пълни с пневмония и отити  ,според справка с работещи дружки...

# 561
Не е проблем на венеца. Захапах, явно доста силно, пластмасовата част на четката. Натъртени са зъбите и под тях  Wink, двустранно.
пий нещо обезболяващо. Натъртена е коста. Оттам и болката. Яж течни храни известно време. Дъвченето ще усложни проблема. Peace

Същото се случва и при мене понякога. Когато бързам при миене на зъбите, без да искам си наранявам венците или друга част в устата ми.

# 562
  • ...на безопасно

А как започва вируса?
Кашлица, температура, повръщане?

# 563
Имах всичко друго,но не и температура.Напрежение и главоболие,болка в синусите,болки около и зад коленете,запушен нос,кашлица,световъртеж и заглъхване на ушите.Отидох при личния,преслуша ме,пих Ибупрофен и Тавипек,по една опаковка,и продължавам да си подкашлям.Но се чувствам по-добре,този вирус е ад Crossing Arms
М/у другото имам хроничен бронхит и си кашлям повече от обикновено.

# 564
  • София
Да, и на мен ми заглъхват ушите. Болят ме краката, но нямам температура

# 565
  • Варна

А как започва вируса?
Кашлица, температура, повръщане?

Повръщане не са имали и двамата.Малкия започна с кашлица и отпадналост,след два дни му текна и носа.Големия започна с отпадналост и зверски болки в гърлото,след два дни и неговия нос текна,но пък не кашля много.

# 566
Здравейте на всички. Wink  Казвам се Петя на 26 години съм. Миналата седмица посетих гинеколог, защото имах оплаквания за напрежение и дискомфорт ниско долу под пъпа, помислих си, че е от яйчниците. Направеха ми изследвания, сега ги чакам. Симптомите ми, според мой проучвания във google отговарят на САЛПИТГИТ незнам дали е това, но ще се разбере.
 Претесняваме много цетонамаската да не покаже нещо и това че още не съм раждала.
 Имали момичета, който са имали това чудо САЛПИТГИТ. и какво става след това ако ти кажат че имаш такова чудо.

# 567
  • Варна
Симптомите ми, според мой проучвания във google отговарят на САЛПИТГИТ незнам дали е това, но ще се разбере.
 Претесняваме много цетонамаската да не покаже нещо и това че още не съм раждала.
 Имали момичета, който са имали това чудо САЛПИТГИТ. и какво става след това ако ти кажат че имаш такова чудо.

За такива неща не се чете в интернет,а се ходи на доктор.Изчакай си изследванията и си слушай доктора.Не за друго ами защото после ще се чудиш как се лекува хипохондрия Peace
Не е заяждане,с най-добри чувства bouquet

# 568
  • София
Здравейте!
Аз пъс си изгубих здравана книжка  ooooh!.От къде мога да се снабдя с нова-от личния лекар или друго място? Здравноосигурена съм.
ПП:Изобщо трябва ли ми такава книжка- нали данните ги има личния ми лекар и стоматолог??

# 569
  • Бургас
Здравейте!
Аз пъс си изгубих здравана книжка  ooooh!.От къде мога да се снабдя с нова-от личния лекар или друго място? Здравноосигурена съм.
ПП:Изобщо трябва ли ми такава книжка- нали данните ги има личния ми лекар и стоматолог??
На мен стоматолога ми иска здравната книжка като ми прави процедура, която се поема от здравната каса- би следвало да ви трябва.

Общи условия

Активация на акаунт