Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... LI

• 164 295
  • 780
  •   1
Отговори
# 510
"Играта на Джералд" си струва усилието. Пример за това как да адаптираш Стивън Кинг.

# 511
Disconnect / Изключи 2012

http://www.imdb.com/title/tt1433811/

Изключително силен и драматичен трилър !!

# 512
  • София
Disconnect / Изключи 2012

http://www.imdb.com/title/tt1433811/

Изключително силен и драматичен трилър !!

Заинтригува ме, свалям, коментарите в замунда също са добри, което си е рядкост.  Laughing

# 513
Скоро попаднах на темата, та не съм преглеждала предишни мнения и може да се повтарям, но да си кажа, Вчера гледах този и ми допадна:

What Happened to Monday

Има ли тема: Гледах! НЕ ми хареса? Grinning Искам да се оплача от "Играта на Джералд" Grinning

# 514
  • София
Скоро попаднах на темата, та не съм преглеждала предишни мнения и може да се повтарям, но да си кажа, Вчера гледах този и ми допадна:

What Happened to Monday

Има ли тема: Гледах! НЕ ми хареса? Grinning Искам да се оплача от "Играта на Джералд" Grinning

Ако няма - да направим, мисля, че ще е полезна.  Laughing

# 515
Кое не ти хареса в Играта на Джералд?

# 516
  • София
Изключени се сетих, че съм го гледала.  Simple Smile Не е лош филмът.  Peace

# 517
Кое не ти хареса в Играта на Джералд?

Скрит текст:
Очаквах нещо от сорта на Buried. А и не харесвам филми със сексуално насилие. Това, което се случи на пейката беше  отвратително Angry Актьорът също ми е противен Grinning А заглавието до средата на филма ме караше да се мисли, че мъжът й е намислил нещо, за да й отмъсти за нещо, което трябваше да разберем в последствие...

Аз като цяло съм много капризна на филми... Не обичам насилие, секс, наркотици, мизерни условия, цинизми, уестърни, кървища, чернокожи (защото задължително има някое от гореизброените във филми с чернокожи)

# 518
Човек може да се запита какви филми гледаш:)

# 519
  • В царството на игрите:)
"Играта на Джералд" си струва усилието. Пример за това как да адаптираш Стивън Кинг.
Не знаех, че има филм по тази книга на Кинг. Започнах я доста колебливо, но я изчетох на един дъх!

# 520
Човек може да се запита какви филми гледаш:)

Мултипликация Simple Smile

# 521
Снощи гледах Довереникът на кралицата. Англичаните са царе на това да правят филм в епоха. Джуди Денч е жестока. С това лице в ултракрупни планове - кеф отвсякъде. Друго обаче няма.

# 522
Имам молба. Praynig Преди време по препоръка от тук гледах един френски филм, в чието заглавие имаше само цифри. 35/7 ли беше или нещо друго не си спомням. Филмът се разказваше за разпадането на един брак, но отзад напред. Знам, че не това е темата за такива въпроси, но се надявам някой да ме подсети и да не се сърдите, че го задавам тук Peace

# 523
От "5 до 7" / 5 to 7?
Този ли е?
http://www.imdb.com/title/tt2486678/

# 524

Не е този, но и той ми емного любим. Сетих се "5 х 2" се казваше филма...
Благодаря все пак! Peace

Общи условия

Активация на акаунт