Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... LI

• 162 462
  • 780
  •   1
Отговори
# 765
Гледах "Междузвездни войни" вчера заедно с децата. Отидох с нулеви очаквания, защото предният филм не ми хареса особено. И най-неочаквано филмът ме изненада доста приятно. Имаше си някои слаби моменти, но наистина ми хареса и се потопих в него. Върна ме в детството и отново бях на 7 години.
Когато гледах "Силата се пробужда" изпитвах единствено досада.

# 766
  • В светлината на слънцето
Още преди седмица ме сърбяха ръцете да пиша колко съм възхитена от Адам Драйвър, ама пусти рестрикции да не издаваме нищо предварително. Страхотно изграждане на образа прави, много ми хареса. И филмът ми хареса, но аз съм си и пристрасна.

# 767
Mother - интерпретира различни библейски сюжети и връзката между човек/природа по абстрактен начин. Идеята сигурно е звучала интересно на книга, и като цяло не е лоша, макар и до болка банална, но изпълнението е... прекалено отвлечено, не държи в напрежение, не въвлича зрителя, не задържа вниманието. За актьорската игра няма да коментирам, защото за пореден път гледам известни артисти, които направо нямат какво да правят из целия филм.

Подкрепям !! По-напред имаше положителни мнения за филма и имах доста големи очаквания... Уви !! Почна обещаващо и после два часа голямо мотаене...

# 768
  • В Космоса
My Cousin Rachel - хареса ми, интересен е и с любимата Рейчъл Уайз, красива и много способна актриса.

The Voice Thief - кратко филмче по на Ходоровски. Не препоръчвам на никой друг, освен на феновете му. Който се е изкефил на напълно извратения Santa sangre, може да му хвърли едно око.

# 769
  • с трима мъже :)
Весела Коледа на всички! Бъдете здрави и благословени!

Да попитам: някой гледа ли "Майка"? Споменахме ли филма в темата? И към тези, които са го гледали: Може ли в скрит текст да напишете как вие разбрахте този филм? Защото у нас малко се заформи противоречие с мъжа ми, а след това и двамата решихме, че изобщо нямаме мнение Simple Smile

# 770
  • София
Весела Коледа,
живи и здрави и с пожелания за нова тема... Wink

# 771
  • с трима мъже :)
Днес гледах "Планината помежду ни". И ми хареса. Докосва те, някак си, този филм. Не е десет от десет, но е хубав. Да речем, 6-7 от 10 Simple Smile

# 772
  • София
И на мен ми харесва, наистина не е нещо уау, но е хубав, а и Кейт Уинслет е винаги на ниво за мен.

Аз изгледах пък “Палми в снега” по препоръки от темата мисля, много ми хареса!

# 773

Да попитам: някой гледа ли "Майка"? Споменахме ли филма в темата? И към тези, които са го гледали: Може ли в скрит текст да напишете как вие разбрахте този филм? Защото у нас малко се заформи противоречие с мъжа ми, а след това и двамата решихме, че изобщо нямаме мнение Simple Smile

Скрит текст:
Аз го разбрах по следния начин - главната героиня символизира майката природа / райската градина. Мъжът й е Бог. Той създава Адам и Ева /Мишел Пфайфър и мъжът й/, които си раждат Каин и Авел. Да, но Адам и Ева се нанясят непоканени, Каин убива Авел. После има известно затишие, Бог прави на Майката Природа бебе - Исус. В този момент обаче хората - негови поклонници му чукат на вратата, и той е поласкан от техния интерес. Пуска ги в Рая, те започват да го рушат. Дава им бебето, като се роди, те го убиват. Накрая майката природа, разкъсвана от постоянни размирици не може да издържи повече, избухва, убива човечеството. А Бог си взима от нея силата и пробва на следваща планета.
Не претендирам тълкуванието ми да е вярно или много проникновено, но това разбрах аз.

# 774

Скрит текст:
Аз го разбрах по следния начин - главната героиня символизира майката природа / райската градина. Мъжът й е Бог. Той създава Адам и Ева /Мишел Пфайфър и мъжът й/, които си раждат Каин и Авел. Да, но Адам и Ева се нанясят непоканени, Каин убива Авел. После има известно затишие, Бог прави на Майката Природа бебе - Исус. В този момент обаче хората - негови поклонници му чукат на вратата, и той е поласкан от техния интерес. Пуска ги в Рая, те започват да го рушат. Дава им бебето, като се роди, те го убиват. Накрая майката природа, разкъсвана от постоянни размирици не може да издържи повече, избухва, убива човечеството. А Бог си взима от нея силата и пробва на следваща планета.
Не претендирам тълкуванието ми да е вярно или много проникновено, но това разбрах аз.

Точно такова е тълкуването, поне това, което прочетох на няколко места в интернет. Явно и двамата с приятеля ми се мноооого зле, но изобщо не допуснахме, че е такъв прочитът. На мен не ми хареса определено. Оценявам го с 5/10... А приятелят ми го хареса сякаш

# 775
  • София
Възхитен съм от Star Wars: The Last Jedi ! След Силата се Пробужда не вярвах, че  поредицата може да тръгне на добре, но Последните Джедаи ме зашемети! Искам да го гледам пак и пак на кино...

Колкото да Mother! - ще си спестя по-задълбочен коментар, защото най-вероятно ще хейтя до утре Simple Smile Не бих му дал и оценка 1.

# 776
И на мен Mother не ми хареса...

# 777
  • Пазарджик/Лондон
И аз много хареах Star Wars: The Last Jedi, ще се гледа пак Flutter.

# 778
Кога излизат номинациите за Оскар?

# 779
  • София
Кога излизат номинациите за Оскар?

23.01.2018.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт