Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... LI

• 162 453
  • 780
  •   1
Отговори
# 15
  • welcome to the Jungle
"ВОЕВОДА"

Хареса ми с всичките му странности. На мен лично акцентът ми падна върху образа на жената, не на воеводата. Доста земно представен главен образ на фона на легендите и митичните случки, които витаят около всички знайни и незнайни герои от периода на турското робство.

# 16
След Sneaky Pete ще трябва да гледам The Spanish Prisoner. Някой гледал ли го е? Дали е хубав? Забравил съм как се гледа пълнометражен филм.

# 17
Изгледах Lion и аз. Хареса ми най-вече детето, което играеше малкия Пател, визията и режисурата.

# 18
  • София
Изгледах Lion и аз. Хареса ми най-вече детето, което играеше малкия Пател, визията и режисурата.
И аз така 😊 Малкият беше страшен симпатяга.
Имаше един момент, в който малко ми доскуча, но пък накрая много ми хареса, като показваха истинските хора. Много вълнуваща история.

# 19
Вчера гледахме и много харесахме:
Hunt for the Wilderpeople (2016)
Много свеж и различен от Холивудското кино филм, голям смях падна.
http://m.imdb.com/title/tt4698684/

# 20
  • Once there was a Hushpuppy...
Най-после и аз да кажа, че изгледах Ла ла ленд.
Иии, много ми хареса. Очаквах го, де..
Не мога да кажа, че това е Филмът, но е изключително приятен и не по-малко поучителен. Тази комбинация е гаранция, че се  гледа с удоволствие и оставя приятен спомен.
И Гослинг и Е.Стоун са много сладки, като смятам, че тя се справи по-добре с ролята си. Мисля дори, че Оскар-а /който се надявам да вземе/ ще бъде напълно заслужен. Гослинг не прави най-най ролята си, аз съм го гледала в други филми е бил по-впечатляващ за мен.
Препоръка Peace

И Манчестър до морето е много силен филм от миналогодишните.
Кейси Афлек с отлична роля Peace
Присъединявам се към всички препоръки и за този филм.

# 21
  • в морето до колене
И аз така 😊 Малкият беше страшен симпатяга.
Имаше един момент, в който малко ми доскуча, но пък накрая много ми хареса, като показваха истинските хора. Много вълнуваща история.
Да се присъединя също. Снощи го гледах на кино и операторската работа наистина е много добра. Цялата стилистика с тези ясни образи на преден план и замъгления заден план работи в полза на общото внушение.
Хлапето е симпатяга, а режисьорът заслужава специални адмирации за това, което е успял да извлече от него. Особено ми харесаха сцените с "добрата лелка и чичко", най-вече бягството му оттам.
Иначе на места имаше режисьорски решения, които малко ме изнервиха, но бяха рядкост и са напълно простими за дебютант.

Иначе е ясно, че такъв сюжет ще предизвика максимални емоционални реакции от зрителя. Даже хладнокръвна особа като мен успяха да разчувстват веднъж.
За мен лично такъв тип финални кадри са клише, но понякога работят - за мен проработиха неочаквано положително в "Съли" и изобщо не ме впечатлиха тук.  Peace

Последна редакция: пт, 24 фев 2017, 10:36 от мячик

# 22
  • някъде
Гледах Лунна светлина- 2/3 от филма ми харесаха, но историята на края на филма не.......и ако бях хубаво прочела, че филма е за хомосексуалисти, май нямаше изобщо да го гледам. Иначе малкият си изигра много добре ролята, но просто не е моят филм Peace

# 23
Някой случайно да е открил субтитри за Fences, Hidden Figures и Paterson? Майка ми е тук и няма как да пускам филми без субтитри заради нея, поради което още не съм ги гледала.  Confused

# 24
  • Once there was a Hushpuppy...
Последно гледах в събота и още нямаха първите два Rolling Eyes

Гледах "Фантастичните животни и къде да ги открием" - не лошо филмче.
Е, не е кой знае какво, но ефектите и динамиката, малкото хумор покрай дебеланкото правят добро забавление Peace

# 25
  • София
Как се казваше филма с играта "Синия кит"?Тук го препоръчвахте още преди да нашуми във фейсбука...

# 26
Гледах и аз Manchester by the Seа (пред-оскарово) и наистина много ми хареса. Слисващо е драматичен без нито бучица захар! А Кейси Афлек е толкова страхотен, все едно не играе, а живее този персонаж.

# 27
  • София
Как се казваше филма с играта "Синия кит"?Тук го препоръчвахте още преди да нашуми във фейсбука...

Мисля, че беше този - Nerve (2016)

# 28
Някой случайно да е открил субтитри за Fences, Hidden Figures и Paterson? Майка ми е тук и няма как да пускам филми без субтитри заради нея, поради което още не съм ги гледала.  Confused
На Числата ще са готови до няколко дни. На Fences не знам някой дали се е заел.

# 29
Може би е препоръчван и коментиран, но едва сега го открих.

El secreto de sus ojos, The secret in their eyes.
http://www.imdb.com/title/tt1305806/

Общи условия

Активация на акаунт