Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... LI

• 164 260
  • 780
  •   1
Отговори
# 270
Нямаше ли някаква тема за турските сериали и филми?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=888104.675;topicrefid=20
Даже има няколко. Мисля там може да са ви по-полезни момичетата с информация.
на мен лично не ми е полезна темата,обсъждат се сериали,актьори...не ме вълнуват, честно казано... Препоръки за турски филми не търся,гледам си ги и си ги избирам сама в  http://kinofen.net/

# 271
The Zookeepers Wife - прилича на Списъкът на Шиндлер и всъщност бих го нарекла розов сапунен филм, ако не беше факта, че е по действителен случай. Не лош филм за втората световна война, има си недостатъци, определено, но Джесика Частейн не е от тях Simple Smile

# 272
Аз не харесах филма и въобще не мога да го нарека розов и сапунен. Джесика Частейн пък още по-малко я харесах и то след като дни наред преди това бях във възторг от нея заради Мис Слоун, който жестоко ми хареса.

Не знам как съм изтървала Copenhagen, но сега го тегля.

Последна редакция: чт, 06 юли 2017, 21:44 от Анонимен

# 273
Мис Слоун и на мен ми хареса много. Този конкретно го нарекох розов и сапунен, понеже накрая всички се прегърнаха и заживяха щастливо. Ще чакаме отзиви за Копенхаген Simple Smile

# 274
Ще чакаме отзиви за Копенхаген Simple Smile

Ако доживея да се изтегли, че хич няма от кого явно.

# 275
  • Варна/Лондон
Copenhagen го има онлайн във Filmi 7. Прочетох му резюмто, гледала съм го, но нищо не ми просветва, ще го гледам пак май... Confused
Нищо интересно не съм гледала, че да препоръчам, но и искам да си изгледам сезоните на Хаус, и ще наваксам с филмите.

# 276
"Копенхаген" го изоставих още на 20-тата минута. Изобщо не ме грабна  Rolling Eyes а съм почитател на такъв род филми.

# 277
Отдавна го гледах и го изтърпях заради препоръките, но не бих го гледала втори път.
И актьорите не ми бяха симпатични изобщо.

# 278
  • с трима мъже :)
обърках батман и аз, 21 от 22

А аз обърках Принцът на Египет с Покахонтас.  ooooh! Избързах...

+1 - имам абсолютно същата грешка...само това ми е грешката, но за разлика от теб, бях сигурна, че е Покахонтас. И двата НЕ съм ги гледала Simple Smile
Сладко тестче Simple Smile
 Hug

# 279
Подсетете ме, моля, за филм от 2016 с Оскар Айзък. Не мога и не мога да открия. Хич ме няма...
Помня че споделяхте тук, че още го няма по торенти с БГ субс и не се сещам името на филма.

Винаги така става. След като напиша и после откривам, а преди това съм ровила сигурно час  Rolling Eyes

„The Promise” е филмът. Отивам да го диря по торенти. Дано го има вече.
Преди 2 дни качен, скоро значи ще има и субтитри  Blush

Последна редакция: нд, 09 юли 2017, 13:42 от Merelenda

# 280
Подсетете ме, моля, за филм от 2016 с Оскар Айзък. Не мога и не мога да открия. Хич ме няма...
Помня че споделяхте тук, че още го няма по торенти с БГ субс и не се сещам името на филма.

Винаги така става. След като напиша и после откривам, а преди това съм ровила сигурно час  Rolling Eyes

„The Promise” е филмът. Отивам да го диря по торенти. Дано го има вече.
Преди 2 дни качен, скоро значи ще има и субтитри  Blush

Струва ми се интересен този филм "The promise", след като прочетох резюмето му в замунда.

# 281
"Копенхаген" го изоставих още на 20-тата минута. Изобщо не ме грабна  Rolling Eyes а съм почитател на такъв род филми.

Не знам кой и защо го препоръча, но аз го зарязах след няма и пет минути. Рядко неприятен филм и даже Копенхаген не изглеждаше хубав, какъвто е. ooooh!

# 282

Не знам кой и защо го препоръча, но аз го зарязах след няма и пет минути. Рядко неприятен филм и даже Копенхаген не изглеждаше хубав, какъвто е. ooooh!

Този и аз не го довърших, не е моят определено.

# 283
    Днес се мъчех да гледам "Копенхаген" и въобще не грабна интереса ми. Зарязах го.

# 284
След любимите ми "Don`t move" и "Twice born", искам много да гледам "You can´t save yourself alone". Дали някой има представа откъде мога да го изтегля ? В Замунда го няма, или не знам как да го търся.

Общи условия

Активация на акаунт