Звездни компромати - 315 част

• 107 653
  • 768
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Натали Портман е обявила, че няма да присъства на Оскарите поради напредналата си бременност.

Имам чувството, че това е най-дългата бременност в историята

# 376
  • на село
То пък, оставаше да се търкаля по пътеката и на Оскарите....  Rolling Eyes

# 377
И аз съм чела, че първата интервенция с носа на Калина е след инцидент. Явно е продължила после. За жалост. На нищо не прилича вече  Rolling Eyes

И Тори Спелинг беше нападната от папагали, поради което се наложила пластична операция на носа ѝ.

# 378
  • вятър в маслините, вятър над хребета
О, ако имаше някакъв шанс за наградата, щеше да се търкаля и още как.

# 379
О, ако имаше някакъв шанс за наградата, щеше да се търкаля и още как.
Джо,  Joy Joy Joy

# 380
  • Бургас
Портман май чете бг мама  hahaha
Тук бяхме писали точно за това.

# 381
И аз това си помислих. Толкова партита и награди посети, че една оскарова вечер ли ще й се опре.

Алисия на партито на Булгари. Ще връчва наградата за поддържаща мъжка роля.
Скрит текст:

# 382
  • където ми харесва
И аз това си помислих. Толкова партита и награди посети, че една оскарова вечер ли ще й се опре.
Явно се очаква всеки момент да роди и за това не иска да се "търкаля" на Оскарите.
Вие пък, кво се захванахте точно това да дъвчете? От предната тема ви чета, че я обсъждахте, че ходи бременна по събития. Може би трябваше да се затвори вкъщи и да не излиза, докато не роди? newsm78

# 383
Викандер е толкова препечена, че достойно може да конкурира тукашните бръмчалки.
А Натали Портман е... Натали Портман. Тя може да си позволи да търкаля корем където си иска и ако иска.

# 384
Е, коментираме си,  не го казвам с лошо.  Сигурно на половината събития не й се е ходило, но като имаш договор и си принуден....
Алисия снима в Кейптаун и затова е с такъв тен  Simple Smile

# 385
Печалната Алисия... Дори усмихната не ми изглежда усмихната. Що за лице? Rolling Eyes

# 386
  • Пловдив
Печалната Алисия... Дори усмихната не ми изглежда усмихната. Що за лице? Rolling Eyes
На мен винаги тъжен ми изглежда Патрик Демпси. С едно кахърно изражение, мали-мали.

# 387
На мен винаги тъжен ми изглежда Патрик Демпси. С едно кахърно изражение, мали-мали.
Как тъжен? Виж го каква весела физиономия има
Скрит текст:

# 388
За битиви Оскарите ще отразява Петя Дикова Crazy
Плюс Г. Тошев. Sick Крайно неприятна комбинация. И двамата ме дразнят неустоимо.

# 389
  • Пловдив
Като е сериозен е много кахърен.

Общи условия

Активация на акаунт