Звездни компромати - 315 част

• 107 737
  • 768
  •   1
Отговори
# 510
Ахх, Виола Дейвис да живей!! Господ здраве да и дава! Положението беше отчайващо, добре, че се появи!

# 511
Други години обикновено има специална тема за Оскарите, където всичко е много надълго и нашироко обсъдено, тази няма ли?

Има : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=908639.480;topicrefid=20
Охоо, отивам Simple Smile Благодаря Simple Smile
Не отивай. Тук е по- интересно, Янтра.

Чакам сортирани най - нелепите талети, Да хейтим.

# 512
  • Пловдив
Много скучни Оскари, аз почнах да ги гледам и заспах. За бг коментарно студио само една дума - зле. И явно аз съм извън всички тенденции и трендове повечето не ги знаех кои са.

# 513

ПП Мерил Стрийп след като си сложила специално за нея шит тоалет е забравила за грим, прическа и всичко останало..

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 10:35 от Билян@

# 514
  • Once there was a Hushpuppy...
Биляна, на 33 стр. пуснах една кофти подборка Mr. Green

Вайола Дейвис е с добра рокля, но в никакъв случай не ми е уауу! Хубавото е, че не се излага, като много други тази година Rolling Eyes

# 515
# 516
  • Пловдив
Салма Хайек от години се излага. Сега не направи изключение.
Кирстен Дънст - не се излага, но скучна. Очаквах повече от нея.
Джейми Дорнан - изглеждаше ужасно, аз и по принцип не го харесвам, ама беше по-зле.
Лесли Ман - роклята от "Красавицата и Звяра", ама в по-кофти нюнанс. Ужас, не сме на 5 все пак.
Леонардо Ди Каприо - изглеждаше много по-добре, отколкото очаквах, години наред се мъкна като бараба, ама снощи беше ок.
Дженифър Анистън - беше добре, но не УАУ!
Мерил Стрийп - видях и положителни и отрицателни мнения за роклята и - на мен ми харесва, одобрявам я Simple Smile
Емма Стоун - много добре, хареса ми
Ейми Адамс - роклята и беше много одобрена от модните критици, но на мен не ми хареса, никак. Изобщо визията и на тия оскар не ми беше ок. А я харесвам по принцип
Дакота Джонсън даже не си заслужава да я коментирам, не я харесвам, а снощи беше ужасна
Никол Кидман - беше много добре, прекрасна, но мисля, че в този тип рокля съм я виждала много пъти
Джесика Биел - много добре, Джъстин с нея не ми беше ок
Скарлет Йохансон - добре се е наяла и с тази рокля, пази боже, прическата беше ок
Холи Бери ми хареса, косата маааалко отгоре, но като цяло приятно
Вайола Дейвис - много добре, просто отлична
Чарлийз Терон - за нейната рокля съм със смесени чувства, но като цяло много добре, прекрансо изглеждаше
Приянка Чопра - роклята много добре, ама все едно нещо недовършено има в тоалета, според мен и липсваше бижу отгоре
Алисияи Викандер - много добре, хареса ми
Дженифър Гудуин - ужас в червено, нито роклята и стои, нито цвета, точно този оттенък на червено, въпреки, че е брюнетка със светла кожа, не и стои, не знам защо.

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 10:47 от Янтра

# 517
И някои двойки  Simple Smile

Виола Дейвис
Скрит текст:
Със съпруг
Скрит текст:

Мат Деймън и съпруга. Нейната рокля ми харесва.
Скрит текст:

Мистър 50 нюанса и съпруга, която е с ужасна рокля.
Скрит текст:

Никол Кидман и съпруг. Той винаги ми е седял смешно до нея, но пък от разни клипчета и интервюта изглеждат хармонична двойка като цяло.
Скрит текст:

Скалата и жена му
Скрит текст:

# 518
За всички, които казваха, че церемонията ще е скучна, победителите ясни, такава изненада спретнаха, че ще се помни дълго  Shocked
Иначе аз съм доволна, Ла ла ланд ми хареса, но не като за филм и мъжка роля, за Ема много се радвам  Heart Eyes

# 519
  • София
Дакота пък напълно е пропуснала часа при фризьора...

Тя е пропуснала да я измие, ти за фризьор ... Не мога да си представя с кой акъл така се е облякла и вчесала, честно.
Май само Никол ми хареса дотук.

# 520
  • Пловдив
За всички, които казваха, че церемонията ще е скучна, победителите ясни, такава изненада спретнаха, че ще се помни дълго  Shocked
Е то освен този гаф церемонията беше скучна Simple Smile

# 521
Голям гаф, голям, явно са се изчерпали откъм шегички за Тръмп та така са решили малко да разнообразят шоуто.

Скарлет Йохансон е к-о-ш-м-а-р! То рокля, то колан, то сандали ?!? И прическа, за капак!

# 522
  • София
Скарлет с това нещо на главата си няма кой знае колко варианти за прическа. Да вземе да си пусне по-дълга косата, че аз сигурно съм й единствената фенка, но с подобна визия не ми харесва.

# 523
  • Пловдив
Скарлет с това нещо на главата си няма кой знае колко варианти за прическа. Да вземе да си пусне по-дълга косата, че аз сигурно съм й единствената фенка, но с подобна визия не ми харесва.
А, добре беше, но роклята, ах роклята с фигурата....

# 524
А, добре беше, но роклята, ах роклята с фигурата....

Именно - за тази модерна прическа й трябва по-модерна рокля. Не това шифонче с неопределен десен

Общи условия

Активация на акаунт