Звездни компромати - 315 част

• 107 864
  • 768
  •   1
Отговори
# 540
Определената като скучна черна рокля, на иначе противната ми Кирстен всъщност е много хубава.
Скучна я прави Кирстен. Ако обувките не бяха черни, а да речем в онзи цвят gunmetal и имаше един акцент от същия цвят на талията, или колие нещо, щеше да я отваря много, а така наистина е скучна, въпреки че ѝ стои чудесно и самата рокля е красива, и много елегантна.

# 541
Не харесвам роклята като дреха, но ако някой ми опре пистолет на главата бих избрала тази на Лесли Мен или на Дженифър Гудуин Simple Smile

Жената на Дорнан имам чувството, че всеки момент ще полети  hahaha

# 542
  • Пловдив
Определената като скучна черна рокля, на иначе противната ми Кирстен всъщност е много хубава.
Скучна я прави Кирстен. Ако обувките не бяха черни, а да речем в онзи цвят gunmetal и имаше един акцент от същия цвят на талията, или колие нещо, щеше да я отваря много, а така наистина е скучна, въпреки че ѝ стои чудесно и самата рокля е красива, и много елегантна.
Можеше да са с някакъв още по-разчупен цвят тия обувки. Примерно фучисия или тюркоаз. Златисти или платинен цвят.

НСЧ - тази ли ще избереш? Shocked https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/t.pioZE0NJF2jaAv0LTzvg--/YXBwa … 0d6cd6ce48f8850a2

# 543
Дженифър Гудуин е трагедия просто... Всичко я загрозява. Поправката на стърчащите и уши ще е за миг и за сума, по-малка от цената на едни обувки. Прическата е потресаваща и допълнително обезличаваща. Роклята е адско недоразумение, чантичката... Гримът прави очите и да изглеждат като дупки. Устните - безцветни. И така цялата картинка е много зле. А лицето и не е грозно, миловидна е дори.

# 544
  • Пловдив
А е хубава жена Дженифър Гудуин.

# 545
Да  Blush

Тя в главата в този си вид не ми допада, с по-дълга коса е много, много красива!
Скрит текст:

Напомня ми за нещо средно м/у Дженифър Морисън и Шерилин Фен.

# 546
Ръцете на Никол Shocked
Скрит текст:

# 547
  • София
Аз с Виго искам да си играя  Laughing

Скрит текст:

# 548
  • София
Катастрофален стил на тези Оскари, защо така - всичко черно и златно/металическо ooooh! Не си спомням толкова лош червен килим Tired
Само Кирстен Дънст и Ема Стоун ми харесаха, въпреки, че гримът е една идея по-силен.
Виола Дейвис е много добре, но не ми е някак бляскава и УАУ! Новата й прическа е супер Heart Eyes

Дженифър Анистън, Алисия Викандер, Бри Ларсон са страшна скука.
Салма Хайек и Скарлет са ми кошмарни. Шарлийз Терон изглежда едра и груба с тази рокля ooooh!

Мат Деймън ми е много много любим Heart Eyes

# 549
  • Gotham City
Ми някой каза, че била заложила на скучна рокля, самата рокля, аз не я намирам за скучна, но Кирстен каквото и да облече ще е скучно, тя по гащи да дойде, пак няма да направи впечатление. Иначе да, с акцент в обувките можеше да е прекрасно, самата рокля предразполага към това...

Ръцете на Никол Shocked
Скрит текст:

bishop newsm43

А онази дето беше дошла по полов орган...тя да не мисли, че само тя има такъв, та го вее така гордо? Thinking

# 550
Има нещо в начина на снимане, ръцете на жената до нея също са чудовищни  Laughing

# 551
  • До морето
На мен Чарлийз Терон ми изглежда страшно олелчена. Но пък аз и никога не съм припадала по нея. Хали Берито ме кефи, дори и косата. Даже мисля, че тя ми е фаворит. Никол Кидман е все едно завита с перде, просто плат с 2 шева отстрани, направо виси тая рокля, никаква линия няма. Кирстен ми харесва.

# 552
Ми не е от ъгъла на снимане. Другите до нея си имат нормални ръце. Чернокожата зад Никол е едра и дебела, вероятно ръцете ѝ не са малки, а е и със светъл лак, който ги прави странни.

Джеф Бриджис колко е остарял... И все пак с усмихнати очи! Heart Eyes
Терънс Хауърд по сегашния тренд е с домашен халат Laughing

# 553
  • Пловдив
Я дайте някоя галерия с мъжете на тия Оскари, жените ги разучих от-до, чувствам се в час.

# 554
  • Пловдив
Ето вече актуална снимка на Нина Добрев от Афтър партито
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт