Баба Марта иде вече, рита юнското човече - тема 7

• 47 735
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • София
И аз умирам за ягоди!!! Взимам постоянно, правя си и смутита от замръзени. за щастие попадам все на вкусни и ароматни като взема преснички. Наще ме научиха вече и като се видим винаги ми носят  Joy
Да е живо и здраво бебчето и да навакса бързо килограмчетата! Чакаме информация и за него и за първото и силно стискаме палци!

# 616
Аз  също съм луднала на тема ягоди и череши особеноо черешите ги чакам с нетърпение, окооло коледа така зверски ми се приядоха, че кума ни понеже работи в ресторант та ни намери от доставчици, е казвам ви по сред зима ядох по вкусни череши от колкото май месец  ooooh! Grinning

# 617
И аз мечтая за череши. Дано да успея да се наям с тях преди раждане. Че после мисля че не трябва да се ядад заради коликите на бебо ако ще го кърмя.
Днес от пазара взех доста хубаво узрели ягоди за 7 лв кг. 😘

# 618
4  кила съм качила за 1месец, ужасно е. Налитам само на тестено, от две седмици съм много гладна за боклуци и полуфабрикати, не знам как ще изкарам Sad
Днес бях на ЖК, това си е чиста загуба на време и точене на ЗК  #2gunfire

Честито бебе на майката и много кураж!

# 619
Еее да е живо и здраво новото ни бебче Simple Smile
Стискам палци всичко да е наред и с него, и с мама Simple Smile
Охххх, чакам ягодите на свекинцето, череши, дини, кайсии, праскови малеееее малееееее
Обожавам плодове Simple Smile

# 620
С тези писаници за плодове няма да се разберем  Laughing Сега който каза за череши да ми намери...май беше BoOo  Laughing Онзи ден взех кайсии ама голяма трагедия Grinning

Аз имам въпрос за количките,че водя спор с мъжа.Той твърди ,че е по добре да вземем скъпа количка ,били по-качествени....вде едно 6 деца е изгледал.А аз случайно днес мернах едно Lorelli Luna в цвят мента и се влюбих.399лв 2в1....лекичка.Някой има ли мнение за нея.Някак си не ми се ще да дадем 2000лв за количка.По принцип каквото аз кажа ще вземем,но все пак искам правилно да помисля,не да държа на мойто на всяка цена.

# 621
От няколко дни направо нямам наяждане за един месец-2кг.
Cvetno_cvete,вземи си нещо което на теб да ти е удобно.Аз си бях харесала едно Gusio за 890лв.и една Dada Paradiso за 690лв.реших да вземем по-евтината.Някак си не ми се дават много пари за количка.Естествено,че трябва да ти харесва и да ти е удобна 😊
Момичета,да ви се оплача от началото на седмицата само лоши новини,днес пък свекито ни беше на гости и ММ държеше да и покажа нещата за бебчето,които сме купили и тя като каза,ама рано е.Не е на хубаво,спрете се вече,че да не предизвикате съдбата и на мен като ми стана едно притеснено 😦 Знам,че трябва да мисля положително,но от началото на седмицата все лошо и тя направо ме довърши днес.Знам,че не го е казала с лошо,но...Ох,още малко остана.

# 622
Нищо не рано. Ето вече 2 бебета има в групичка. Аз днес навършвам гръгла дата 30 седмици. Ако нещо ще стане, за мъжъ ми ще е трудно да купува всичко сам. Така че време вече е за покупки и почиствания.  Hug А за покъсно не мога да въобразя как ше се расхождам из магазините с корема да ушите.
Салли, не се вталясвай, вземи да се расходиш, че време е хубаво и си купи да хапнеш ягоди, че сме на тема плодове сега 😀

# 623
Аз този път като че се справям по-добре с храненето и ям по-здравословно, защото досега съм качила само 3 кила. Намалила съм въглехидратите и захарта, иначе си хапвам колкото искам от останалите неща. Но и съм повече в движение, разбира се, с 2 деца.

# 624
Sallywf, недей такива мисли сега!  Hug Те така си говорят тяхното поколение. И на нас днес ни казаха същото. На моя мъж баба му, ние само се съгласихме мир да има. Едно време в такова неведение и суеверия са живяли... не че им е било зле... ние сега от толкова инфо много се филмираме  Laughing Аз пък съм точно на обратното мнение. Смятам, че човек като се вглъби в страховете си и постоянно си повтаря, че ще стане нещо лошо, ако еди кво си или еди що си....предизвиква точно лошото, а не се пази от него. Някак си вярвам в теорията, че мислите се материализират и вярвам в добрия край и си го повтарям. Ако има да става нещо, то ще си стоне... Мислете за хубави неща момичета  Hug Темата за вкусни плодчета е чудесна  Grinning bouquet

# 625
  • София
Сали, недей така да мислиш. Като се замисли човек, такива суеверия върлуват из нашите географски ширини; на други места хората цели партита правят преди раждането, получават като подарък половината им нужни неща и т.н. Ако беше вярно това с предизвикването на съдбата, по света освен балканци, други хора нямаше да има. Аз моментално режа всеки, който се опитва да ми говори такива неща - как не било хубаво да казвам пола, да казвам термина си даже; да казвам името, което сме избрали. Даже съм чувала и корема да си крия, че не било на хубаво да виждат всички, че съм бременна, някой щял да ме урочаса и не знам какво. За мен лично това са невероятни глупости, в които категорично не вярвам и не позволявам някой да ми ги мели на главата, защото ми е досадно.

Относно количката Лорели - точно за тази нищо не мога да кажа, но мога да кажа за марката като цяло (преди се казваше Бертони и тук-таме още могат да се намерят неща с тази марка. Но става дума за едно и също). Значи - нищо не струват. Едно, че са некачествени като изпълнение и второ, че са като цяло евтини имитации на модели на други марки и са неудобни и тежки. Аз с дъщеря ми се подлъгах да не давам много за количка и купих Бертони Карера 2 в 1 за 500 лв; дали не беше и 450 лв на някаква промоция. Тя е имитиция на Кобра на ABC Design. Е, чуках си я в главата после, докато не порасна достатъчно за лятна количка. Тежка, неманеврена, по улиците пълен ужас. Ако не бяха толкова скъпи като цяло количките, щях моментално да я сменя, но просто в онзи момент не беше възможно и си я бутах и се ругах наум 10 месеца (тогава купих лятната, но с повече мисъл вложена и бях доволна от нея). Знам, че ми е крайно мнението и може точно този модел да е сполучлив и да е добра покупка, но аз нищо тяхно не бих купила. Имах досег и с други техни продукти и нито един не ми допадна като качество. За мен най-добро съотношение цена-качество, специално за колички, са полските марки - Х-Ландер, Адбор, Бекса и т.н. Иначе 2000 лв за Стоке (например) аз не бих дала, например, и не виждам кое точно оправдава тази сума. То кола в движение може да си купиш за тия пари.

# 626
С тези писаници за плодове няма да се разберем  Laughing Сега който каза за череши да ми намери...май беше BoOo  Laughing Онзи ден взех кайсии ама голяма трагедия Grinning

Аз имам въпрос за количките,че водя спор с мъжа.Той твърди ,че е по добре да вземем скъпа количка ,били по-качествени....вде едно 6 деца е изгледал.А аз случайно днес мернах едно Lorelli Luna в цвят мента и се влюбих.399лв 2в1....лекичка.Някой има ли мнение за нея.Някак си не ми се ще да дадем 2000лв за количка.По принцип каквото аз кажа ще вземем,но все пак искам правилно да помисля,не да държа на мойто на всяка цена.

И аз да се включа за количката, има едни испански Jane, ние взехме такава 3в1. Супер лесно се движи (поне в хола) и в същото време ми се вижда адски стабилна. Ще я видим как е по улиците по-натам.
И да подсетя всички мамчета много да почиват да не се правят на герои! Сега ви е времето да почивате. Мен ме прибраха набързо аха да родя и екип и всичко свикаха и едвам увладяха с много инжекцийки и системи и сега са ме вързали на легло, много магнезий и много но-шпа, така че почивайте повече!!! Успехи на всички и много здраве на вас и вашите бебчета от мен!

# 627
Момичета, ходихте лив Експо? Ние да. Но не пазарувахме много. Легенче за къпане, повивалник за креватче, малко козметика, някои дребни неща и спално топло чувалче с тигъче. Simple Smile

# 628
  • Варна
Лелее, имало вече бебета - да са живи и здрави!А на родителите много сила и вяра!

Покрай вас и аз тази седмица ще търся ягоди Joy

За количките, както вече споменах - количката и столчето за кола са най-важните покупки.
Количката ще спаси вашият живот следващите 2 години, а столчето този на детето.

За столчето ми е чудно, че дори никой не коментира newsm78. Освен ако нямате кола, това би следвало да е приоритет номер 1.

За количката - аз си взех преди 4 години X Lander XA 2012 с бебешки кош и летен вариант. Нямам нито една забележка. Управлява се с 2 пръста, минава навсякъде, удобна е за детето. Първите 3 месеца нямахме кола и всеки ден изминаваше 3км в едната посока от вкъщи до морската, плюс 1/2 ден из морската и после обратно. И това по невероятните ни тротоари тук във Варна.
Изкара синът ми до 2г и 3месеца, сега от 5 месеца сестра ми я ползва за племеника. От юни отново си я вземам. За това време единствено 2 пъти сме помпили гумите.

Чувала съм и хубави отзиви за Bebe Comfort.
За мен големи гуми, плюс висока маневреност са двете най-важни неща.
На фона на нашите улици и тротоари ви трябват стабилни и маневрени колички.

И пак съветвам, ако мислите за второ дете, по-добре сега дайте пари за качествена количка в неутрален цвят. Една количка по статистически данни изминава над 15 000 км на година.
Сметнете го това за 2 деца, т.е 4 години.... качеството е много, много важно.

# 629
Мамии още една мома имаме станаха общо три бебенца, да са живи и здрави  Hug

Общи условия

Активация на акаунт