Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо

• 30 509
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Мамекс, ще понеса този товар на раменете си  hahaha Hug
Иринитка, Деми мисля, че нямаше фб. И забрави Гени, аз ще й пиша.
Съншайн се появи тук.

Аз пък съм на режима на Румяна Илиева и жгмъц, той не е 1 седмица. Понеже казваше, че бил кратък. Повтаря се до безобразие, за това неделя е почивен ден  hahaha

# 31
  • София
Браво Стаси!  Hug
Как върви ?

# 32
Хоп и аз тук Heart Eyes Heart Eyes Много благодаря Жгмъц  Hug Hug
Ами в другата тема не стаАА -да дебнеш кога ще ти го забършат #2gunfire #2gunfire Да си пишат там особите, които не искаха да четат за мъже, деца и т.н #2gunfire #2gunfire

Инджи  Hug!Еле пък ти голямо зло излезе  newsm48  ,страшно замитане все подире ти  hahaha.

Да бе,  кат гледам само мен забърсват hahaha hahaha
Аз писах на Деми

# 33
  • Бургас
жгмъци, пращам им!
Видях Слънчицето! Sunshine Heart Eyes

cecka08, Добре дошла!При нас е весело, нали! Поздравления за постигнатия резултат и за задържането му!

Аз обядвах карфиол по жгмъцки и леща с индийско къри и куркума + фпх

# 34
Браво Стаси!  Hug
Как върви ?
Ами добре за момента  Hug
На обяд месо и салата, на вечеря риба и салата, то няма как да не се отслабва Simple Smile И тук там па някой плод или орехи Simple Smile

# 35
  • София
Браво Стаси!  Hug
Как върви ?
На обяд месо и салата, на вечеря риба и салата, то няма как да не се отслабва Simple Smile И тук там па някой плод или орехи Simple Smile

Леле това е убийствено за мен, колко време си на това нещо ?

# 36
  • Targovishte
СТАСИ  Hug Hug Hug Туканкана съм.  bouquet

ЖГМЪЦ  Hug Hug Hug тъкмо затварям сатановете. Че се налага да отида до Екипа по приемна грижа и Отдела за закрила на детето - просто ми се налага да УБИЯ един социален работник и една друга гУспуджа да й строша главата със Законника и договора ми.... Фърча сега, после ще ви пиша пак.

# 37
  • София
СТАСИ  Hug Hug Hug Туканкана съм.  bouquet

ЖГМЪЦ  Hug Hug Hug тъкмо затварям сатановете. Че се налага да отида до Екипа по приемна грижа и Отдела за закрила на детето - просто ми се налага да УБИЯ един социален работник и една друга гУспуджа да й строша главата със Законника и договора ми.... Фърча сега, после ще ви пиша пак.

Ето т превозно средство за по бързо.  hahaha

# 38
Юхуууу, ето къде сте? Стаси ме покани  hahaha
И веднага забелязах неща за санкциониране Thinking....Иринита иска да развали чистата генетична линия на жирафите, ми недей така моме, те са на изчезване hahaha Как тази ще се кръстосва с тях!   hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 21 фев 2017, 16:18 от mimi.7299

# 39
Браво Стаси!  Hug
Как върви ?

Леле това е убийствено за мен, колко време си на това нещо ?
Нисковъглехидратна е. По някой плод, малко ориз, малко хляб. Е, неделя е почивен ден  hahaha
Даже в събота на обяд ядеш каквото ти е кеф.

Започнах вчера, мисля 2 седмици да правя или докато ми писне. След това съм се насочила към РХ, че ми писна от мазно  Sick

Курдов, пак ли проблеми заради договора за детето?  newsm78

# 40
  • Targovishte
О, мерси ЖГМЪЦ  Hug Идеално!

# 41
Жгмъцка, мерсаж за темичката! Heart Eyes
Колко ми е хубаво и уютно с вас!

Иринитке, смях се от сърце, чувството ти за хумор е трепач. Hug

Инджи, и мен яко ме забърсват и трият. Mr. Green
Повече там няма да пиша.

Да не забравим някоя мацка? Трябва да помисля..

Мамексче, тук съъъм! Дребоса заспа след цял ден крещене и демонстрации.
Сипах си чаша бяло винце, че да ми дойде сърце на място. Ха, наздраве! Wink

Днес съм на ориз със зеленчуци. Специално обиколих няколко магазина, да търся замразен микс, който съдържа и броколи, че ми се хапваха. И познайте, от целия пакет царевици и т.н. имаше 1 броколче. Joy

Стаситке, дай инфо за тоЗ режим?

Цецка, добре дошла и успех! От колко кг започваш?

На Аги писахте ли?

Последна редакция: вт, 21 фев 2017, 15:55 от Анонимен

# 42
  • София
Юхуууу, ето къде сте? Стаси ме покани  hahaha
И веднага забелязах неща за санкциониране....Иринита иска да развали чистата генетична линия на жирафите, ми недей така моме, те са на изчезване hahaha Как тази ще се кръстосва с тях!   hahaha hahaha

Мими, разчитах, че ще фърлиш очо във ФБ.  Hug

# 43
Стаситке, дай инфо за тоЗ режим?
Сис, ето това е: https://fitnesinstruktor.com/dieta-za-otslabvane-mimoza/

На Мими диетата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 44
Юхуууу, ето къде сте? Стаси ме покани  hahaha
И веднага забелязах неща за санкциониране....Иринита иска да развали чистата генетична линия на жирафите, ми недей така моме, те са на изчезване hahaha Как тази ще се кръстосва с тях!   hahaha hahaha

Мими, разчитах, че ще фърлиш очо във ФБ.  Hug
Нямах никакво време, но Стаси ме извести по месинджъра! Всички ли от нашите знаят?

Общи условия

Активация на акаунт