ОКТОМВРИйчета лудеят- по цял ден гукат и се смеят! -Тема 8

• 25 716
  • 770
  •   1
Отговори
# 240
Докторката в Токуда ми каза, че вече мога да я слагам полулегнала. Кошницата за кола става и на количката, та ги редувам. Моето също голям зор да се изправя, все едно прави коремни преси.

# 241
  • Шоплука
Пош аз също много ползвам коша за колата. Застопорила съм го в кухнята, връзвам му разни играчки и това е начина да се яде или да сготвя през деня. Преди се баламосваше с играчките сега обаче мене гледа, голяма любопитка е, това ми е спасението. Даже така ядем  с ММ, тя на стола зяпа или си играе, общо взето дава толетанс от 20 минути, после иска забавления.
Категорично не ще на ръце, а само да се опитам да я приспивам на ръце, става ад, така пищи, че не е истина. Приспива се сама с одеалото, завива се през глава и вири краката, като се измори, заспива.

# 242
От днес го тествах летния кош,така както казва Пош, защото вчера ме побърка от надигане от зимния  Mr. GreenНо днес се подкисели от ваксините, добре че свършиха Peace

# 243
Сестра ми ми донесе от Германия този уред и с него си приготвям водата за АМ.

http://www.nip.family/de/produkte/zubehoer/cool-twister

Ели, този уред дали ще може да охлажда вече готово АМ, тъй като аз трябва да приготвям Фризовома с вода с температура 75 градуса и после е голяма мъка охлаждането?

# 244
  • Варна
Аз имам този
http://www.windeln.de/mam-flaschen-und-babykostwaermer.html?gcli … :20170224184758:s
Но не имам 5 степени и не знам коя е подходящата. Трябва да пробвам. Cristi твоя с колко степени е и на коя загряваш?

# 245
Аз имам 2 нагреватела и не ги ползвам въобще засега. Топля вода Бебелан в микровълновата, сипвам в шишето, слагам мляко и доливам студена. Нагревателите ще ги ползвам по нататък за пюретата.

# 246
Лид, съмнявам се да е ок за вече приготвено АМ, мила. Почистването после ще е сложно и трудоемко и може да се запуши серпентината, през която минава течността.

# 247
Сега се сетих, че имам нагревател за шишета и бурканчета, но не го ползвам. Пюрета давам на стайна температура за сега, после като въведа месните, ще видим.

# 248
Ели, благодаря. И аз така предположих след като го разгледах по-обстойно. Надявах се да съм открила решението с охлаждането,  но уви... ще караме постарому с доброто кранче студена чешмяна вода. 👍🏻

# 249
  • Варна
Уфффффъъ... 😘😜💞💞💞
Не досвай се Поли 💕

# 250
Да Нори,усети. Беснея си в ъгъла нещо

# 251
Недей мила..Кажи кои те ядоса и ще го напляскаме Mr. Green Mr. Green

# 252
  • София
poli1974 Давай, изплюй камъчето!  Hug Ще ти олекне, пък може и да помогнем Wink

Вода топля в каната. Нямам термостат, но свикнах да я пипам и да преценявам дали е ок. Понякога я изтървам, после охлаждам под кранчето студена вода.

# 253
  • Варна
Ухх и аз така.. 😤

# 254
  • София
Ухх и аз така.. 😤

За Нори другия ъгъл ли?  Mr. Green Хайде, казвай какво стана Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт