ОКТОМВРИйчета лудеят- по цял ден гукат и се смеят! -Тема 8

• 25 656
  • 770
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Добро утро 🙃

# 406
Как ще свалям този стомах от секциото, идея си нямам  Cry Стои и не ще да спада, там гдето е операцията  Confused

# 407
За секцио Кристи ще каже,аз и двете съм естествено newsm78,ама част от корема си стои, подозирам че моето е мазнини Sunglasses

# 408
Sho_82, моето е операция върху операция, направиха ми секциото, като отвориха стара операция на която няма нищо общо със секциото. Моята е вертикално срязана от пъпа до долу  Confused

# 409
Това е по сложно,на мен след първата бременност ми помагаха ластични гащи,ама само за прибиране,сега четох че имало ефект (гащи и колани)само 1 месец newsm78

# 410
И колан и гащи носиш, но тц, ефектът е почти нулев. Бе тва да ми е пък на мен проблема, ще се свива с времето по малко и ще си ходя като кутна жаба  Mr. Green

# 411
На мен първата операция ни е лапероскопия така че нямаше как да ми направят секциото там, но корема ми все едно съм бременна в 4-5м,скоро не го виждам да се прибере

# 412
Добро утро... аз прихванах вирусите на ММ .... Аман!
И аз съм като бременна в петия месец. И съм потресаваща картинка с крака като карфици, а с шкембе като на заклет пияч на бира.  Naughty
Упражнения спрях всякакви след като три дни не можех да дишам от болки в операцията. Сега ще започна отново чак на шестия месец и то с много по-леко натоварване. До тогава съм ограничила яденето до минимум, пък да видим.
Исках да питам още нещо във връзка със съня. Вие приспивате ли и ако да как? А има ли бебчета, които да заспиват сами? Аз мисля, че правя грешка, защото го приспивам люлеейки в кошчето, но по никакъв друг начин не мога да го приспя, а това да заспи сам е изключено.! Crossing Arms

# 413
Lid, мила мисля, че всички тук знаят, че съм заклет противник на приспиване на ръце, колички и т.н Детето заспива отдавна само, не се хваля, така я научих Peace

# 414
От моите два броя секцио, почти не ми личи белег Simple Smile  Даже за последното, чух анестезиоложката да казва на докторката, че ме шие като гоблен, толкова внимателно и красиво  Sunglasses
И коремът ми се прибра вече, ама аз почти  не ям, не защото пазя някакви диети, а просто забравям да ям.

Иначе когато се сетя правя пилатес (ама толкова несериозно,че едва ли има някакъв резултат).

И аз не съм фен на приспиването на ръце. За сега имам късмет, че малката заспива сама в креватчето си. Брат й беше същият модел. Явно имам късмет.

# 415
Поли, супер си я научила. Благородно ти завиждам. Аз моя го свикнах на това клатене в кошчето в периода на коликите, то пък взе че му хареса и до сега я караме така. Да видим като го преместя в кошарата как ще е положението.  Laughing

# 416
Ооооо в периода на колики и зъбчето при нас беше слязъл адът. Да гушках я, но тя диването не искаше на ръце  Sick
Нооо заспива с биба и ще е зор да я отуча  #Crazy

# 417
  • София
Добро утро Simple Smile

Iid  Hug

Мисля, че хормоните ми хептен се разиграха. Май е ПМС. Бе и преди ми беше криво, ама сега директно им се оставям. Хич не мога да ги овладея.  Confused

Моят хубавец продължава да крещи.  Tired Играчките му са скучни. Взема ги, почва да ги блъска с всичка сила, захвърля ги и почва да крещи. Ама аз се уморявам да се правя на шут по 6 часа на ден.  Tired Днес си крещяхме двамата - той с пълно гърло на мен, аз на живота... Ще овладея хормоните, някой ден.  Confused

И при мен категрично отказва да спи на ръце вече. Заспива си сам. Сега си гушна мечока и заспаха двамата. Имам 1 час тишина.

При нас е мъгла. Знаете ли защо "в мъгла не се изкарва бебе, в никакъв случай?" Вчера беше студено и ММ каза, че няма да излизаме. Мисля днес да не повтарям тази грешка. Само се изнервихме из нас.

И още нещо ме гризе  Laughing Малките почнаха ли да се разпознават по име? Установих, че повече пъти му викам "Зайо-байо", вместо по име. Та се спрях, да не реши, че се казва така.  Crazy

# 418
Привет и от мен Hug
 Ние се приспиваме обикновено на гърда, но понякога успява и сама да си заспи в кошарката. Ако е спокойна си я оставям там, върти се, гука и си заспива. Но ако нещо я боли или е неспокойна само с гърда се получава.

Аз днес за първи път ще давам пюренце. Приготвила съм тиква и смятам да я замразя. Дали може да си отделя порцията за утре и да престои в хладилника newsm78.

Вчера бяхме на гости у свекърите. Разказваха как по-голеният им син, когато е бил на 3 месеца са му дали да смуче кебабче #Crazy. И как нямат сега едно кебабче да дадат и на зайчето ooooh! Съответно последва остра реакция от страна на ММ, а аз се замислих дали бих им я оставила да я гледат, пък било то и за няколко часа...

# 419
Мисис,  ти на няколко хормона ли ще се дадеш! Я не прави моята грешка! Раздай им по няколко шамара, изиграй им едно карате и ги прогони!  Hug bouquet
Преди няколко дни постоянно плачех, почнах да мисля, че не съм добре психически, а то се оказа, че и мен ме е хванал ПМС,  но така е като си отвикнал да го следиш.
И малчо никога не е заспивал на ръце, но това клатене ми разказва играта.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт