ОКТОМВРИйчета лудеят- по цял ден гукат и се смеят! -Тема 8

• 25 718
  • 770
  •   1
Отговори
# 435
Cristi,  я се задържи три минути на гърда, я не и почва да се изнервя да дърпа зърното и да хленчи и аз се отказах. А при теб какво прави?

# 436
На октомврийчета за здраве и късмет - мартенички връзваме подред!
Измислих още няколко, но докато успея да седна да ги напиша ги забравих.  hahaha
Пиша го тук, след малко ще го пратя и на Р_N.
Като си спомня останалите и тях ще ги пусна.

Баба Марта дойде вече, слънце Октомврийчета напече и небето се засмя, радост нова долетя!

Мартенските дни октомврийчето с усмивката си озари!

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 14:21 от Iid

# 437
Ехеее и мед на бибата, ама верно само 1 ракийка липсва!  ooooh!

cristi, и аз имам още някакви капки, особено в дясната гърда, но излизат само ако стисна, а не се цедя от ноември...

lid, супер ги измисляш!  newsm10

# 438
Cristi,  я се задържи три минути на гърда, я не и почва да се изнервя да дърпа зърното и да хленчи и аз се отказах. А при теб какво прави?
При мен се дъни Mr. Green Не от третата минута, ами от първата секунда. Вижда гърдата и сбърчва вежди Joy

# 439
Cristi,  я се задържи три минути на гърда, я не и почва да се изнервя да дърпа зърното и да хленчи и аз се отказах. А при теб какво прави?
При мен се дъни Mr. Green Не от третата минута, ами от първата секунда. Вижда гърдата и сбърчва вежди Joy
Взех окончателното решение за себе си да не измъчвам и него и мен. А ти щом мокриш пижамата значи имаш доста кърма - пробвай да цедиш и му го давай от шише.

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 14:23 от Iid

# 440
Ами, много звънци. Като казвам мокря, имам предвид капки като монета от 5 стотинки. Все така си мокреше и преди, пък нищо не изцеждах.

# 441
Я един тъп въпрос - стерилизирате ли още?

# 442
# 443
  • Варна
37°C ON, за щастие досега не е вдигал температура след ваксини и всичко е било наред. Ще питам педиатър а в петък ко прайм Simple Smile
Благодаря на всички включили се със съвети  bouquet

# 444
Веднъж в седмицата иначе ги мия след всяко ядене, докато не заскрибуцат  Outta Joint

# 445
Posh ти как си мацко  Simple Smile

# 446
И аз стерилизирам все още.

# 447
И аз стерилизирам, по-лесно ми е отколкото да мия всичко супер внимателно. Simple Smile

# 448
Аз през ден стеризирам ,а до кога трябва ?

# 449
До когато те смързи   Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт