ОКТОМВРИйчета лудеят- по цял ден гукат и се смеят! -Тема 8

• 25 274
  • 770
  •   1
Отговори
# 75
Мен към Швейцария, Холандия и Ирландия ме влече. Като приключа с ражданията, мисля да се пренасочваме.

# 76
Аз съм живяла във Франция и в Индия. Не бих живяла в друга държава, не мога просто. Аз съм някакъв ужасно сбъркан патриот. Брат ми ми беше казал, че след 20 години тук ще сме аз и циганите.

# 77
Вярно е това за Бразилия, а аз както исках нормално и без упойка, ме гледаха като мръднала. ЧЕ и платихме сума пари за това, ама горките ми лекарки, изработиха си хонорарите с моето двудневно раждане. Все пак отървах кожухчето от ножа.

А като търсех болница да раждам - тук лекарите са свободни електрони, работят си с много болници според избора на клиента - попаднах на доста комични "услуги". Например има болнични пакети, които включват направо СПА, като те закърпят и после имаш фризьор, грим, маникюр, фотосесия за изписване. Или пък кино-зала с връзка към родилната, отбраните ти гости на ордьоври с хайвер да споделят момента. В моята болница пък имаше live stream от родилната зала, можеш да дадеш линк и да те гледат примерно роднините Stop само лицето предават Mr. Green

# 78
  • София
Много благодаря за съвета за кремчетата за слънце. То не го излагам и го пазя, ама сега спи само навън. Демек от 14 до 16. Не вярвам сенника да има слънцезащитен фактор. При мен летния кош си има чадър Laughing . Все пак предпочитам да го намацотя, че и той е бял. Не искам да изгаря.  Confused

Нори, отивай на зъбар, не се ослушвай! (Сега гордо ще ти размахам пръст   Naughty Laughing )

Много ми е интересно всичко, което споделяте за живота извън БГ. Давайте още  Hug

# 79
Изчетох целия раздел за захранването, остана ми още една тема. Обсъдено е абсолютно всичко от мамите и е пълно с всякаква информация. Ние започваме на пет и половина месеца, ЗВБ е моя фаворит. Ако до тогава седи стабилно, а тя вече седи олюлявайки се, няма да се борим с пюрета.

# 80
А момичета близо 30 Мин се смее с Мишето много се забавляваме двете правя и смях радвам и се усмихвам и се Simple Smile Правите ли го и вие ?

# 81
Измък ... да се покажа от дупката.
Просто ми липсвате и един ден не мога без вас.  bouquet
37, аз в дупката паднах не заради беб, а общо неразположение на духа.
Ели, и на мен ми е писнало от реалността тук. Но и не ми се напуска... искам да променим нещата тук, а не да мислим за чужбина ... но колкото и пламенно да обяснявам на близки и познати как капка по капка вир става и че промяната трябва да тръгне от нас, имам чувството, че никой не възприема. Клатят утвърдително глава и нищо не правят...  Crossing Arms
Фиффи, разказите ти звучат като сценарий от филм за бъдещето сравнени със ситуацията в нашите болници.

# 82
  • София
Iid Добре дошла на повърхността. Simple Smile

Фиффи, разказите ти звучат като сценарий от филм за бъдещето сравнени със ситуацията в нашите болници.

Особено след разказите на Innerlane, а като се сетя за снимката - още повече.

# 83
Хах Posh дай да си пошпрехаме на урду Mr. Green

# 84
Мисис,  добре заварила!
Идвам да си правим среднощна компания.  Hug

# 85
  • Варна

Нори, отивай на зъбар, не се ослушвай! (Сега гордо ще ти размахам пръст   Naughty Laughing )

хихихи благодаря ти  Hug Hug Hug
ще отида ама да видим кога иначе зъболекарката ми е в съсдния блок..ама  Crazy не мога се наканя да я посетя най вероятно др.седмица  bouquet bouquet bouquet bouquet

# 86
  • София
n0richka  Hug

Да споделя - кремчето на Ла Рош подейства. Изчезна сухотата на кожата и успя да се възстанови. Почти го няма и обрива вече.

Лигите обаче текат двойно повече. Подозирам, че много го мъчат венците, защото каквото докопа - това дъвче. Във ваната дъвка ръката ми  Joy (Нали се къпен по корем, пък аз държа главата над водата.  hahaha ). Иначе венците не са подути.

Утре сме на преглед и ще питам и за венците. А да, утре - втори опит за ваксина. Да видим.  Laughing

# 87
Ани и моята много се смее, вече все по дълго. Особено като си гали крачетата.

# 88
Chuby супер мисля ,че това е много хубаво ....Нали казват,че когато майката е щастлива и бебето е

# 89
Нашият прекарва половината ден ухилен (без глас се смее още, само отваря устата и спорадично пищи). Обаче другата половина напоследък е рев и вече ще падладея Crazy

Бяхме на консултация сега, 8.5кг гладен, забавя вече темповете на растежа, половин кило за 4 свдмици, преди качваше 1 - 1.200. На височина е 65-66, ама приблизително, че той пак опищя света и само се гърчеше на масаа.

Заради тръгването на ясла април ни дадоха зелена светлина за захранване след месец, ще е на 5 месеца и половина. Започваме с плодчета 10 дни, можело по половин плод на ден. Аз изразих съмнение, че толкова много ще яде от раз, но тя го погледна с усмивка какъв е шишко и каза "аа мисля, че ще му хареса". Един от многото видове банани само не трябва да давам, че причинявал колики, ягоди и киви също по-натам. После зеленчуци, пиле и после не помня, следващия път ще ми даде по-подробна схема. Зеленчуците каза да не варя, само на пара и после да мачкам с вилица. Тук има поне избор на био продукти и вярвам, че ще са с добро качество, защото храната много стриктно я контролират.

И да се оплача на вас, че иначе няма на кого. Заваля дъжд и естествено трафикът е ужасен. Вече над 50мин се возим, а според навигацията ни остава още половин час. И е половин час от поне 5мин, само часът на пристигане се увеличава. Прекарах си живота в тоя Убер #Cussing out

Последна редакция: ср, 22 фев 2017, 23:40 от Фиффи

Общи условия

Активация на акаунт