ОКТОМВРИйчета лудеят- по цял ден гукат и се смеят! -Тема 8

• 25 321
  • 770
  •   1
Отговори
# 90
Аз днес пробвах девойката с шише. Ами понамръщи се, протестира, но в крайна сметка изпи 30те мл изцедено мляко. Целта ми е да въведа постепено АМ и да поизместя дневните хранения, пък да видим.
Лека и спокойна нощ на всички!

# 91
Кой е на нощна кухня, кооооой?!  Simple Smile

# 92
Аз, Кристи! При нас няма пропуск.

# 93
А така! Не ми е самотно значи  Mr. Green Вдигнах дозата на 180 на ядене с 210 при последното, ама пак гладен моят звяр!

# 94
   Айдеее, чорба-каша, чорба-каша  - топло мляко !!!
Кристи, ще минеш на захранване скоро  Wink

# 95
Добро утро,пак сте дивяли нощес Mr. Green Днес сме на консултация да измерим финният бедър Sunglasses Дали ще ни боцнат след прием на антибиотик newsm78 Ейййй, много спите Laughing

# 96
Добро утро.
Станах, изпратих батко на училище, оправих малката. Сега тя си ръмжи в кошарката, аз пия кафенце.

Кристи, може би трябва да захраниш твоят гладник с каша? Те са по-засищащи от пюретата и може добре да му се отрази, знам ли...

А, Поли, не мога на урду аз, аз и хинди не проговорих, то там знаеш, всичко на инглиш Simple Smile

Фиффи, от месата, помня, че първо дадох пуешко като най-малко алергенно, после пиле, прасе, агне и теле. Рибата накрая, че и тя се води по-силен алерген. Ягоди, киви, малини и тнт след годинката, по спомени.

Трябва и аз да взема нещо слънцезащитно, че моето е бяло с лек розов оттенък и може да загори, не е тъмно, тъмно кат мен и батя си. Баткто след втория ден на морето става чисто кафяв, а мен в Индия ме взимаха за местна. Sunglasses

# 97
Аха Posh те малко като нашите циганя-жагара,ждугара и току изломотят някоя английска дума Laughing. Аз бях на 15км от Индийско-Пакистанската граница,ти где беше?

# 98
Аха Posh те малко като нашите циганя-жагара,ждугара и току изломотят някоя английска дума Laughing. Аз бях на 15км от Индийско-Пакистанската граница,ти где беше?
В Ню Делхи.
 Wink
А за слънцезащитата да добавя. Миналото лято имаше едно проучване във Франция, което тук почти не отразиха. Та, бяха изследвали точно слънцезащитни продукти за деца, оказало се, че скъпи марки като Биодерма изобщо нямат висок процент защита, колкото изкарват, ако на крема пише 50, реално той пази на 10/15. Май най-добри бяха някакви съвсем евтинки кремчета от лидл.

# 99
  • Варна
Добро утро момичета, днес при нас е страхотно времето 14С е сега и след малко излизаме
 Поли след обяд сме на консултация и ние после отчет 😂☀️😉😍😘😍😘😘
Хубав ден на всички 😍☀️

# 100
Разбира се Нори,после задължително да се отчетем.Айде аз пак да пия кафе,нямам напиване на кафе  Laughing

# 101
Чета аз разказите на дамите и си мисля вчера, толкова ли са малоумни нашите законодатели. Вместо да се обучават кадри да поемат децата ни след 6-7 месечна възраст, а ние да се върнем на работа да увеличаваме тоя пуст брутен вътрешен продукт, държавата дава и за втората година 340лв майчинство, тея пари да ги мириша ли какво да ги правя. А за сметка на това да дадат сносни заплати на хората, които ще се грижат за бебоците ни. Бе пълен абсурд сме ние тук и как няма да искаме да емигрираме, когато държавата е и майка и мащеха  Tired

# 102
Добро утро, Кафеджийки!  bouquet
Отивам и аз да пускам машината, та да заформим компанията.  hahaha
Успях да поспя цели 6 часа и след сиеста предната вечер се надявам поне кръговете под очите ми да са изчезнали.  hahaha
Хубав ден на всички!

# 103
Поли, те виж, че места няма за децата на една годинка, какво остава за бебета на 6-7 месеца. Да не говорим, че за такива малки бебета, трябва и повече персонал, не две учителки и една леля, както е сега.
И докато сме на темата. Бях много изумена, че преди време майки протестираха, че не им е изравнено майчинството за втората година с минималната заплата. Вместо да протестират за повече места в яслите, за защита на майките с деца и бременните пред работодателите, да могат спокойно да ползват болничен и отпуска, да не се страхуват от уволнение,  те седнали да зяят за едни 70 лв в повече, дето са 2 пакета памперси.

Във Франция има програма и за детегледачки (там майчинството е 3 месеца) - държавата плаща около 60% от заплатата на гледачката, но доколкото разбрах те ти я пращат, не си я избираш ти.
Аз с баткото съм го тествала варианта с гледачка и нещо да ви кажа, не е моето това.
Предпочитам яслата.

# 104
Да така е, но вместо да дават на една майка 340 лв да дадат три майчинства на обучен човек.... Нито те стимулират да почнеш работа рано, замазват очите с 1/2 майчинство плюс заплата. И лапето, като се разболее и кат отсъстваме 3-4 пъти от работа, адиос мучачос ти казват.

Общи условия

Активация на акаунт