Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 11

• 96 678
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
  • София
При мен до изписването, т.е. 5 дни, но аз нямам сериозни мутации  Peace
И на мен 5 дена. На момичето в моята стая му казаха поне още месец. Аз се замислих, дали 5 дена не бяха малко и защо не продължих?

Nandin, написаното от теб ме успокоява, че вече започнах да се притеснявам. Не помня такива усещане след първото секцио, но аз и други неща не помня от първата операция.
Особено пък като има и втора операция нещата съвсем се задълбават. След време се свиква и няма да обръщате внимание на тези неща. Ако има болка и зачервяване, тогава се обръщаш към лекар. Но странно усещане, като изтръпнало или безчувственост върху и около белега са нормални Simple Smile

# 211
Ей затова исках нормално. Обаче вчера си четох епикризата. Имам цели 3 причини за спешно секцио и нито една не е свързана с моето здравословно състояние. Всички са за бебо. Май досега не осъзнавах съвсем колко е било опасно за него в онзи момент Confused

Фракси и аз имах само за 5 дни.

# 212
  • София
Електра, важното е бебо да е добре. С разрезите се свиквиква. Аз имам 3 коремни операции (отворени), ако трябва и секцио ще изтърпя, само да ми се случат нещата Simple Smile
Да нагушкаш малката шушулка от мен  Heart Eyes

# 213
Ще се случат, Надин, няма как да не се случат Hug
Ще го нагушкам задължително от теб Simple Smile

# 214
  • София
Скрит текст:
При мен до изписването, т.е. 5 дни, но аз нямам сериозни мутации  Peace
И на мен 5 дена. На момичето в моята стая му казаха поне още месец. Аз се замислих, дали 5 дена не бяха малко и защо не продължих?

Nandin, написаното от теб ме успокоява, че вече започнах да се притеснявам. Не помня такива усещане след първото секцио, но аз и други неща не помня от първата операция.
Особено пък като има и втора операция нещата съвсем се задълбават. След време се свиква и няма да обръщате внимание на тези неща. Ако има болка и зачервяване, тогава се обръщаш към лекар. Но странно усещане, като изтръпнало или безчувственост върху и около белега са нормални Simple Smile
Мерси много! Явно при второто рязане е по-сложно. То е и логично. Нямам зачервяване. Имам лек дискомфорт и ще ходя на цито, тогава ще споделя с доктора. Мисля си, дали не започнах много рано с упражнения и танци? Thinking

Колко дълго може да се слага фракси? Извинявам се за тъпия въпрос, но не съм много наясно. Сега се замислих, дали 5 дена не са били малко?!

# 215
  • Перник
Аз слагах фракси 3 седмици след раждането, казаха ми,че до мисец след операции има риск от тромби. От 0.3 или 0.4 мисля беше

# 216
  • София
Аз слагах фракси 3 седмици след раждането, казаха ми,че до мисец след операции има риск от тромби. От 0.3 или 0.4 мисля беше
Това ме притеснява, че е до месец, а аз слагах само 5 дена.

Скрит текст:
Малко съм наплашена, защото имаме неприятен случай с познат след счупване, операция и тромб след много дълго време.

# 217
Мишенце, по време на бременността беше ли на фракси? И на мен 5 дена в болницата ми слагаха, и повече не съм слагала. 10 дена преди секциото спрях да го слагам, при мен заради двуплодната слагах. Ако нямаш тромбофилия и си слагала по време на бременността, си се разредила добре и нямаш нужда от повече бодене. Не се вкарвай излишно във филм  Hug

# 218
  • София
аз през бременността не съм слагала фраксипарин и подобни.
на втория ден след секциото мина ослеков и каза че съм на възраст да ми слагат.
боцнаха ме два дни и толкова.
оцелях някак  Rolling Eyes

# 219
И аз нямах по време на бременността. След раждането два или три дни ме бодоха и толкова.

# 220
  • София
Не съм слагала по време на бременността. Слагаха ми само след секциото.

# 221
Аз пак с въпрос. Не съм питала Ташков. Та да питам вас.. По принцип след коя седмица е най-добре бебетата да се раждат в болницата? Надявам се ме разбрахте. Имам в предвид,че грижите след коя седмица ще са най-адекватни там. Дано си изчакаме датата си де,силно се надявам,но все пак да питам за мнения...

# 222
  • София
Ще чуеш различни мнения- 36г.с., 34г.с., 32г.с. Аз лично преди 34г.с. бих отишла в МД или Токуда.

# 223
Аз вече съм 36г.с. Значи да съм спокойна. Пу пу

# 224
  • София
Аз вече съм 36г.с. Значи да съм спокойна. Пу пу
Еее, 36г.с. е т.нар. "заветна седмица". Wink Добуташ ли до 36г.с., вече можеш да поемеш въздух.

Общи условия

Активация на акаунт