Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 58

• 50 181
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Записвам се с чаша на Хип от игра във форума Simple Smile
Дано да ни върви в новата тема Simple Smile)

# 31
т'ва на София мел ако се трие за да видиш кода нЕма да се учудя ако има изтрити в магазина.

# 32
Със сигурност, но предполагам, играта ще е със седмична томбола, ако ли не, всичко ще е изтрито или регистрирано вече както беше с шоколадите Милка.

# 33
Със сигурност, но предполагам, играта ще е със седмична томбола, ако ли не, всичко ще е изтрито или регистрирано вече както беше с шоколадите Милка.
Някъде май мярнах , че ще разбереш на момента какво печелиш

# 34
Ще е весело. Laughing

# 35
Много е тъпо така в магазина всичко ще е изтрито. То аз и без това взех 1 пакет най-много да взема още един и това ще е.

# 36
Докато вървеше играта на Престиж с вафлите съм виждала самата вафла оставена на рафта с останалите, опаковката липсваше. hahaha Поне да я бяха изяли.

# 37
  • София
Защо си го скъсала, нали искат и опаковката на брашното?
Сериозно ли?  ooooh! Че от какъв зор?

Цитат на: София Мел
Промоцията ще започне на 01.03.2017 г. Дотогава пазете кода от промоционалната опаковка на брашната София Мел.

# 38
Късмет в новата тема!

# 39
Не съм сигурна, така бях чела, да не подведа някого. Peace

# 40
  • София
Много ми се иска миксерче  Mr. Green Ще се пробвам.

Вафлите ги пропускам, не блазнят наградите. За Туикса - имам същата кафемашина, но ме блазни още една да си я влача на село, а децата ме разубеждават да не играя, че червената нямало да ни отива на интериора.  Mr. Green

# 41
Докато вървеше играта на Престиж с вафлите съм виждала самата вафла оставена на рафта с останалите, опаковката липсваше. hahaha Поне да я бяха изяли.
Joy

# 42
  • у нас
За темата  bouquet

Взе да ми доскучава вече без награди. Няма я онази готината тръпка, когато човек спечели. Уф...

# 43
Аз печеля само чаши. hahaha
Вярно много харесвам рекламните такива и си ги колекционирам, но вече не знам къде да ги прибера. Тези от соковете от лятото си стоят в картонените опаковки.

# 44
  • Телиш/Плевен
Защо си го скъсала, нали искат и опаковката на брашното?
Сериозно ли?  ooooh! Че от какъв зор?
Не съм чела още правилата, но по принцип в игрите искат опаковка като доказателство за покупка. Иначе може да си накъсаш десет стикера от магазина и да не купиш нито един продукт. Peace

От споделените дотук игри май само в тази на София Мел ще участвам. Другите награди нещо не ми харесват или шансът е много малък за тези, които все пак ми харесват. Thinking

Много късмет да донесе новата тема на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт