Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 58

• 50 961
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Имам питане за новата игра на Спаркса, нещо не мога да изтегля мобилното приложение.. newsm78
Откъде се опитваш да го изтеглиш? Трябва да се свали от Гугъл Плей, току - що го инсталирах без проблем.

аз го изтеглих , но не ми излиза известие да регистрирам код до 30 минути, за да участвам за раницата

# 391
  • София
Имам питане за новата игра на Спаркса, нещо не мога да изтегля мобилното приложение.. newsm78
Откъде се опитваш да го изтеглиш? Трябва да се свали от Гугъл Плей, току - що го инсталирах без проблем.

аз го изтеглих , но не ми излиза известие да регистрирам код до 30 минути, за да участвам за раницата
Не виждам и аз специален бутон. Пробвай направо да вкараш код под раницата, там има бутон за кодове.

# 392

Не виждам и аз специален бутон. Пробвай направо да вкараш код под раницата, там има бутон за кодове.

Не мисля, че ще стане. Бутонът там като се натисне просто се въвежда код за играта. А за раницата пише, че първо се получава известие "Регистрирай код до 30 минути и участваш за раницата" и чак тогава трябва да го регистрираме, за да се купи автоматично билет за раницата! =)

# 393
Здравейте, имам два ваучера на Veroval за София, за "Недостиг на желязо" и "Профилактика на стомаха". Няма да успея утре да ги взема, защото не съм от София и няма да пътувам. Ако някой има нужда и иска да разменим с нещо, може да ми пише.
Не е много по темата, но видях, че и вие играхте за тях.

# 394
  • Пловдив
Здравейте, имам два ваучера на Veroval за София, за "Недостиг на желязо" и "Профилактика на стомаха". Няма да успея утре да ги взема, защото не съм от София и няма да пътувам. Ако някой има нужда и иска да разменим с нещо, може да ми пише.
Не е много по темата, но видях, че и вие играхте за тях.

Аз поисках да ми го пратят по Еконт,защото нямах път към Пловдив и на следващия ден беше при мен😉

# 395
Здравейте, ако не е късно, искам и аз да се включа в GFK Домакински панел.  Blush

# 396
  • Под Слънцето
Някой от тук участва ли в анкетата на Кантар за технологични покупки?  Интересно ми е дали вече сте си получили парите..

# 397
  • при късмета
В Била в Люлин 8 намерих Троя макси промоционална

# 398
Само аз ли не намирам приложението в гугъл плей  newsm78 как се казва?

# 399
  • София
Само аз ли не намирам приложението в гугъл плей  newsm78 как се казва?

Mysparx

# 400
  • Русе
Krasito, аз също не го откривах, защото го търсих в Гугъл плей магазин, после пък го намерих, но не успях да го инсталирам. Сега ми дава, че е инсталирано, но файда никаква, нито имам съобщение, нито нищоооо #2gunfire

# 401
  • София
Съобщението при мен се появи малко по- късно, в известията.  Peace
Аз също първия път не можах да го намеря в гугъл плей, втория път изписах с главните букви и излезе- MySPARX.

# 402
# 403
Благодаря за споделянето на кампанията с тестовете Hug bouquetСега си взех теста за алергия,те мн.скъпи били...32.90 в Медея.Благодаря!

# 404
  • Пловдив
Благодаря за споделянето на кампанията с тестовете Hug bouquetСега си взех теста за алергия,те мн.скъпи били...32.90 в Медея.Благодаря!

На моя пише 35.96..Различни цени са на всякъде😊

Общи условия

Активация на акаунт