Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 58

• 50 958
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Аз регистрирах два кода от един и същи пакет 2 килограма брашно на Софиямел. Нищо не спечелих.  Sad

# 511
Аз нищо никъде не печеля, но да се разпиша, че нещо напоследък не ми излизат известия за темата  Rolling Eyes
Мисля да отида да си купя брашно, да видим там пък дали няма да ме огрее  Laughing

# 512
Получих наградата от Лукчета, много ми харесва чашата. Heart Eyes

# 513
  • София
Детето с билет за кино и меню от Събуей  Laughing И миналия месец пак ги спечели  Laughing

# 514
Получих наградата от Лукчета, много ми харесва чашата. Heart Eyes
Нали не съществува такава, която не ти харесва.

# 515
Кодовете на Орео са най-обикновени, така ли? Не пише изрично, че са за игра (на самата опаковка) - просто цифри и букви??

На опаковката пише че има игра, аз не намерих по магазините, но вчера преди да им бъгне сайта там видях  Peace

# 516
И аз с код за меню от Subway от Спаркса.

# 517
  • София
Записвам се за сефте в Кока кола с билет за кино. Та като пълен профан да попитам някои неща=> може ли мъжо или някой друг да отиде вместо мен? Ако трябва да води детето с него, само за него си плащаме билетче нали така? Сори за невежеството...ама  Embarassed Embarassed това е положението.

# 518
  • София
Трябва ти да си вземеш билета от касата и после гледа кино който си иска. Питат за името в профила на Спаркса-аз не си направих труда да сменя това,което ми го даде платформата при регистрацията и брах срам на касата - "И.... парти сладуранка" Mr. Green

# 519
Не е задължително ти да си купиш билета. Колко пъти съм пращала ММ, просто казва на кое име се води. Никога не са го връщали. Ако ходите с детето плащате по-евтиния билет, т.е. детския.

# 520
  • при късмета
На касата искат кода, който са ти пратили от спаркс за билета и името от чиито профил е спечелен. Кода може и сканиран и директно от телефона или пък на листче. Наградата е 1 билет за възрастен (+пуканките и кОлата, те се взимат от бара), останалите независимо деца или възрастни си плащат билетите.

# 521
  • София
Супер, момичета  Hug. Сърдечни благодарности  yes

# 522
Непечелившите стикери от брашното не трябва да ги пазим, нали?

# 523
  • Русе
Имам Орео с код....сайт няма Laughing Егати, тамън викам, Туикс нямам, Кола също, нооо имам Орео hahaha

# 524
Трябвало е да отида до Кюстендил, че да намеря туикс. Взех пет. А сега ако някой ми каже има ли я още играта и какви бяха наградите, ще съм много благодарна. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт