Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 58

• 50 956
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
2 кода на брашното и нищо... Mr. Green

# 541
  • sofia
Хайде тогава пак търсене на опаковки,? Ако някой има нека снима опаковката на Орео ? А къде ги има? Благодаря ☺

# 542
  • София
А някой да е получил известие от Кола в рамките на 30 мин да регистрира код за раница? Или пък да е разбрал как става там играт? Много ми харесва раницата за малкия и искам да играя, ама нещо не разбирам условията newsm78
Аз също не успявам да се регистрирам за раница. Много моля за разяснение  Praynig

# 543
Регистрирах два кода на брашното и нищо. Честно казано ми се отигра, като гледам колко малко награди се падат. От миксерите, хлебопекарните и формите трябва да раздават по 4 на ден, а вчера и днес са дали по-малко. Не ми се разправя с тях, може би ще се откажа.

# 544
Моят мъж спечели от играта на Туристическа агенция "БОХЕМИЯ"романтичен уикенд за двама (2 нощувки) в хотелски комплекс Bellevue Metropol Resort**** в Охрид. Ако трябва да бъда честна аз го регистрирах, така че не знам кой кого ще води в Охрид.
Тази година ще празнуваме 20 години брак. Случайно или не, сватбеното ни пътешествие беше точно в този хотел в Охрид, в края на месец септември, през далечната 1997 година.

# 545
Честито!
Страхотна награда за хубав повод. bouquet

# 546
  • Телиш/Плевен
Anita71, честито за страхотната награда, да си изкарате незабравимо! Heart Eyes Hug Аз не вярвам в случайностите.

# 547
  • при късмета
Честита награда, много на място!

В Била в Люлин 8 има малката троя с кодове на 25ст. с била карта.
И сокове на Теди има. Като стана дума за Теди разгледах сайта и виждам само анимирани примери на наградите. Аз ли ги пропускам или наистина няма реални снимки на тях?

# 548
Регистрирах два кода на брашното и нищо. Честно казано ми се отигра, като гледам колко малко награди се падат. От миксерите, хлебопекарните и формите трябва да раздават по 4 на ден, а вчера и днес са дали по-малко. Не ми се разправя с тях, може би ще се откажа.
Абсолютно същото си мислех и аз! Явно ще има дни в които ще раздават по 5-6 миксери и хлебопекарни. Ще купя още един, два пакета да се пробвам и това ще им е.
Търся туикс неуспешно  Crossing Arms
Днес търсих и кола в един магазин и най-интересното беше че на абсолютно всички бутилки пишеше че не са предназначени за продажба  Shocked явно са някакъв пакет ли и аз незнам, виждала съм такъв надпис когато съм купувала големи бутилки в пакет на промоция
Anita Страхотна награда  bouquet тя направо за вас е била планирана. Страхотно да си изкарате.

# 549
При брашното зависи дали ще попаднете на печеливш код, не може фирмата да определи колко награди на ден да раздаде. Макар че ми стана много интересно как от бисквитите Мюсли на Престиж раздадоха в срок всички награди, а в магазините имаше доста промоционални опаковки. Как пък клиентите уцелиха всички печеливши опаковки до края на играта. Mr. Green

# 550
По принцип има разработен софтуер, който на случаен принцип избира.
И при брашното би следвало да е така.

# 551
Благодаря на всички за хубавите пожелания.
Да ви се връща тъпканооо!!!

Може би ще отидем отново през септември, но задължително с малкото ремарке /дъщерята/. Така каза баща й. А синковецът, който се появи на бял свят точно девет месеца след Охрид със сигурност няма да дойде с нас, защото вече е голям, пък и се надявам септември вече да бъде студент.

# 552
Аз пък мислех, че предварително се определя кой код да е печеливш (като билетите на лотарията). Blush

# 553
По принцип има разработен софтуер, който на случаен принцип избира.
И при брашното би следвало да е така.
Именно, софтуера раздава наградите, а не кода да е печеливш

# 554
тоя пич с Орео наградите тролва яко.

Общи условия

Активация на акаунт