Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 58

• 50 956
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Под Слънцето
Ще можете ли да сетнете снимка с тез опаковки на Орео?

У нашто Кауфланд има некви .. с награди в лири. и не купих. Да знам какво да търся
 Peace

# 586
да предположим че печелиш. аз още нямам мейл, а минаха бая часове. а от Престиж при всяка регистрацийка пращаха имейл за инфо.

туикс докарали нови бройки в малкия магазин и те пак са стандартни. бах майка му и туикса.
орео нямаха промоционално и накрая нищо не взех. вафли Престиж пак бяха непромоционални.

# 587
Майка спечели хлебопекарна, регистрирала е моят код, но късметът е нейн. Grinning Съвсем случайно е видяла брашното, което купих сутринта и решила да го регистрира, аз смятах да изчакам няколко дни, уреда отива при брат ми.

Отивам до магазина да търся вафли и Орео. ooooh!

Щом доставят вече кафемашините би трябвало и ние да си чакаме чашите, нали?

# 588
  • Сандански
Майка спечели хлебопекарна, регистрирала е моят код, но късметът е нейн. Grinning Съвсем случайно е видяла брашното, което купих сутринта и решила да го регистрира, аз смятах да изчакам няколко дни, уреда отива при брат ми.

Отивам до магазина да търся вафли и Орео. ooooh!
Честито, късмета е уцелила тя ще очаквам да разкажеш как ще внесете данъкът.  Peace

# 589
  • при късмета
Ето снимка на орео
Скрит текст:
Не е много добра, но за ориентация става.

Като спечелих чашата отначало не ми изписа какво печеля и направих скрийнсейв, защото не знаех какво ще се случва. Докато запаметя снимката и се върна в сайта вече беше изписало, че е чаша и от долу имаше бутон "ОК". Като го натиснах ми излезе поле да попълня данните. Но много, много бавно работеше сайта, натискам буква и тя се появява след няколко секунди. Имейла дойде веднага и гласеше, че данните ми са получени.
Ако спечелите от Орео не излизайте от страницата, изчакайте.

# 590
Ще го внесе, че е на нейно име, като си дойде в началото на другата година ще ходи.

Благодаря за снимката, вече знам какво търся.

# 591
  • Под Слънцето
ма ко  , благодаря  bouquet

По Варна  Троя с новата игра има у Билата на пазара , че и са на прИмоция , ама не купих.

Ореото в кауфланда ни е  със съвсем друга картинка .

# 592
  • Телиш/Плевен
Ехаа, браво за страхотния късмет!  Heart Eyes Hug

# 593
Ивекс браво на майка ти, супер късмет  Hug
Ма ко мерси за снимката, не съм виждала още, но поне знам какво да търся.  bouquet
Купих си вафли Троя от Била на промоция, но ми се искаше Престиж. Повече Троя няма да купувам, ако намеря Престиж  ще продължа да играя.
Имам още 2 кода на София Мел, но ще изчакам 2-3 дни. Трудно ще се печели там, но поне имам ръкавица, дано да е хубава. Пине на снимката добре изглежда.
Чакам с нетърпение утре Туикс, стискам палци за кафемашината, много я искам.  И да помрънкам за нея пък дано имам късмет мрън, мрън, мрън.

# 594
  • при късмета
Обаче сега забелязах, че няма секция "печеливши" в орео. Това не е много редно. Като спечелих трябваше много бързо да изляза и не погледнах дали има печеливши и дали съм излязла там, чак сега го видях.
М/у другото е бисквитите днес взех от Била, но забравих да кажа, като казах за вафлите

# 595

Честитоо  Hug
Аз едва навих мъжа ми да вземем още брашна,обаче не можем да открием  Laughing Иначе и Туикса чакам с нетърпение,че купих една торба и всичките ги регистрирах  Blush

# 596
Ивекс, честито за наградата на майка ти. bouquet
Аз регистрирах още един код и пак нищо. А за кафемашината от туикс как ще се разберем не знам. hahaha

# 597
Ивекс, честито за наградата на майка ти. bouquet
Аз регистрирах още един код и пак нищо. А за кафемашината от туикс как ще се разберем не знам. hahaha

Те не са ли 5?  Joy
Ако са 5 е лесно.

# 598

Честито на майка ти Hug Със здраве да се ползва Simple Smile

# 599
Бандида, пет са, но не ми ли я дадат утре - изгарям. Joy Не мога да ходя пак до Кюстендил за туикс. hahaha В нашия град се очертава около Коледа да заредят от промоционалните.

Общи условия

Активация на акаунт