За тези, които четат любовни романи №27

• 80 887
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Пак ще ме изпревариш сигурно, хич не ми върви четенето напоследък, от седмици нищо не ме изкушава. Май чак като излезе на Бишъм следващата ( нея няма изобщо как да отложа, с такова нетърпение я чакам) ще се зарибя и ще подхвана и някоя от останалите чакащи.
Коя е тази, нищо не ми говори?  Thinking

# 46
https://www.goodreads.com/series/99557-the-others - поредната ще излезе в началото на март, не е от горещите, но е много зарибяваща.
Скрит текст:
чака се в новата най-накрая да се случи нещо съществено между главните герои
. Другата поредица на авторката е фентъзи с по изразени сексуални елементи, не е лоша, по-мрачна, но като цяло не ми допадна колкото тази.

# 47
  • София
Благодаря  Simple Smile  Сега ще я разгледам. Харесвам по-мрачни, та ще видя и другата.

П.П. Другата – The Black Jewels, май повече ме влече. Отбелязах я.

# 48
На 40% съм от "Защото ми принадлежиш" на Карън Роуз и е доста заплетена, отново нямам представа кой е убиеца и по какъв начин е замесена героинята! Peace

А ето и няколко цитата от "Черният ангел" които ме разсмяха от сърце  Peace

-Ако обичаш би ли се махнал от мен преди да съм оставила империята ти без вероятност за бъдещо поколение...
-Равносметката беше следната: инстинкт за самосъхранение-нула, извратено задоволство-огромно, разум-нула, извод-щях да се самоунищожа или да вляза в затвора за похотливите си мисли относно Мейсън Ръш! Дали да не попитам д-ра дали може да ми назначи някакво изследване, с цел подобряване на мозъчните ми клетки и да ги добави в специалната книга за опазване на застрашени видове...  Mr. Green

# 49
Короната от лъжи и аз съм я сложила в киндъла, но тази четвърта от Infidelity  така мис е влачи че......

# 50
  • София
"Things either are what they appear to be; or they neither are, nor appear to be; or they are, and do not appear to be; or they are not, and yet appear to be."
Влюбих се в това изречение. Четох го 4 пъти, за да го разбера. Чудя се дали да не си го сложа за подпис.  Laughing
В началото на Треска 8 е.

# 51
  • Плевен / София
"Things either are what they appear to be; or they neither are, nor appear to be; or they are, and do not appear to be; or they are not, and yet appear to be."
Влюбих се в това изречение. Четох го 4 пъти, за да го разбера. Чудя се дали да не си го сложа за подпис.  Laughing
В началото на Треска 8 е.
а в превод е .... Embarassed

# 52
  • София
А, тук идва сложният момент  Mr. Green  Мъдрите мисли са на някакъв древногръцки философ. Мисля си, че горе-долу означава: "Нещата или са такива, каквито изглеждат; или нито съществуват, нито изглежда да съществуват; или съществуват, но не се виждат; или не съществуват, но изглежда, че съществуват". Всичко е ясно, нали?  Crazy

# 53
  • Плевен / София
А, тук идва сложният момент  Mr. Green  Мъдрите мисли са на някакъв древногръцки философ. Мисля си, че горе-долу означава: "Нещата или са такива, каквито изглеждат; или нито съществуват, нито изглежда да съществуват; или съществуват, но не се виждат; или не съществуват, но изглежда, че съществуват".    Crazy
Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

# 54
  • В къщурката на хълма на феите
А, тук идва сложният момент  Mr. Green  Мъдрите мисли са на някакъв древногръцки философ. Мисля си, че горе-долу означава: "Нещата или са такива, каквито изглеждат; или нито съществуват, нито изглежда да съществуват; или съществуват, но не се виждат; или не съществуват, но изглежда, че съществуват". Всичко е ясно, нали?  Crazy
кво има да не му е ясно Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 55
Или е ясно, или не е ясно, или е неясно, или не е неясно. Нали  Sunglasses

# 56
  • София

yes Точно.

Помолих в екип "Илюжън" ако има възможност някой да преведе "Мъглите на Серенгети", една от преводачките се съгласи, но не се ангажира със срок  Simple Smile

# 57
Благодаря за новата тема  Hug bouquet

# 58

yes Точно.

Помолих в екип "Илюжън" ако има възможност някой да преведе "Мъглите на Серенгети", една от преводачките се съгласи, но не се ангажира със срок  Simple Smile
Би било чудесно. Книгата е страхотна. Аз след нея не мога да си избера нищо за четене. Никоя не може да задържи вниманието ми.

# 59
Мъглите е в нашия списък от средата на февруари, смятах тези дни да почвам да я превеждам като ми остане време.

Общи условия

Активация на акаунт