За тези, които четат любовни романи №27

• 82 355
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • София - Бургас
hrisi04,
аз също прочетох "Омразен съквартирант" и не ми допадна, но от същия автор Пенелъпи Уърд, прочетох и "Забранена страст", която определено е по - добра от първата Peace
Опитай с Крина Хали и "Обещание", мисля, че ще ти хареса Heart Eyes

Още една приятна книжка ме грабна - "Спомни си" Peace
Много харесах и Кристен Ашли - "Ново начало", изключително приятна~
Също така книгите на Тара Хайлавд - "Сладка заблуда" и "Красив лъжец" - и двете книги са много добро четиво Peace

Още приятни книжки мога да препоръчам, ако ви допадат тези, които споменавам Heart Eyes
Приятно четене, и аз ще следя за препоръки~

# 151
Аз съм като куц вълк след стадото и съм на Мъглите. Различна, завладяваща, още в началото като ме стисна за гърлото, отпуска на моменти и пак стяга, поплача си и те така. Чудя се ако я филмират кой искам да е в главните роли newsm78

# 152
  • София
Аз съм като куц вълк след стадото и съм на Мъглите. Различна, завладяваща, още в началото като ме стисна за гърлото, отпуска на моменти и пак стяга, поплача си и те така. Чудя се ако я филмират кой искам да е в главните роли newsm78
Нали? Страхотна история, написана от изключителна авторка и с много добра редакция, на фона на завладяващи природни картини. Представях си Ридли Скот за режисьор, но нямам представа кои да бъдат в главните роли.
П.П. Гледай "Вън от Африка", ако можеш да го откриеш  Simple Smile

# 153
Нали? Страхотна история, написана от изключителна авторка и с много добра редакция, на фона на завладяващи природни картини. Представях си Ридли Скот за режисьор, но нямам представа кои да бъдат в главните роли.
За мен това е една от най-хубавите книги, които съм чела. Изключително въздействаща.
Пп. Може би Натали Портман като Родел. За Джак не знам.

# 154

Ооо, гледала съм го и точно за него си мислех на моменти.
Скрит текст:
скоро имаше статии за децата албиноси в Африка, че са подлагани на преследване и убивани заради шамански прищявки. Отлично хрумване  на авторката да го вплете в роман /ако не се окаже че е по истински случай/. Бахати е свежият и комичен полъх, малко на Маасаи педал ми прилича с тези страхове и тарикатлъци Simple Smile
На няколко пъти проверявах в гугъл за картинки на марабу, да видя точно разликата между леопард и гепард, да си припомня розовото фламинго. Не съм сигурна на кава възраст е главния, може би съм пропуснала, но по описание е много едър, със сини очи и по-дълга от нормалното коса. Главната май е 24 годишна с кестенява коса и кафяви очи. Малко изтъркано може да е, но по аналогията за Редфорд- Ди Каприо-Гетсби мисля че Ди каприо - Джак ще е добър вариант. За женската роля не се сещам, а за бабата - Джейн фонда  или Джуди Денч, тя и визуално прилича на Лео.

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 14:12 от unterdenlinden

# 155
Аз като главната си представях повече Алба, но тя не ми се връзва с ролята на луда фенка на Властелина.
Като мъж си представях този, но с брада - http://www.wallpaperswidefree.com/images/Chris-Hemsworth-with-wi … hd-wallpapers.jpg
Но сега като казахте и Леонардо някак ми подхожда Grinning

# 156
  • София
Бахати и Гома – и двамата много ми харесаха като образи, много свежи. Въобще книгата е изключително добре балансирана – драматична, но без да става мелодраматична, хумор, но без да става основен елемент, само за контраст.
Всъщност, и на мен Крис Хемсуърт повече ми се връзва за ролята на Джак.

Докато четях си пусках за музикален фон "Мама Африка" – много добре си пасваха.

Ела, обаче не ти завиждам за превода – хич няма да е лесен.

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 16:29 от milenaka

# 157
  • София
Момичета, за коя точно книга говорите?
Не успях да се ориентирам, пък ми стана интересно. Blush

# 158
# 159
Аз я започнах още като говорихме миналата седмица. Бавно и внимателно. Минах пролозите и първа глава. Определено е по-тежка за превод, но защото е и по-емоционална.

# 160
  • София - Бургас
Интересът ми е възбуден, ще чакам превода с нетърпение Blush Определено ще ми бъде интересно, преди 15 дни се завърнах от Африка, в частност имам богата информаци за Серенгети, но посетих длуг парк за сафари... Rolling Eyes

Междувременно чета "Черният ангел", честно да си призная бях скептично предразположена към нея и самото начало не ме грабна, но не мога да не призная, че ме впечатли и изчитам всяка следваща дума с неистов интерес... Whistling Оказа се много забавна и непрекъсното се разсмивам, авторът е със страхотно чувство за хумор, не съм се смяла така на книга...пфуу не помня, действително ме е забавно Laughing
100 % съм убедена, че авторът е фен на Джералд Даръл -  Laughing не мисля, че има животински вид, който да не е упоменат Joy (както казах - забавно е...)

А кога ли ще излязат следващите части? Някакво инфо по въпроса newsm78

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 20:02 от kaleia

# 161

По принцип винаги когато чета книга си представям кои актьори най- много биха се вписали в ролята  Grinning Конкретно за Мъглите докато четях, като Джак най ми се вписват сякаш Крис Хемсуърт или Райън Гослинг, а като Родел ми се вписват Мила Кунис, Лили Колинс или може би Джема Артъртън. Peace

# 162
Здравейте! Накратко историята беше следната:Тя иска дете и на някакво тържество моли шефът си да и стане донор.Междувременно отиваха на някаква сватба и той я запозна със семейството си.Тя беше вдовица...Накрая се женеха и тя беше бременна с близнаци...Ако някой се сеща как се казваше книгата моля да сподели че от дни ме мъчи и немога да се сетя.

# 163
  • София
Благодаря! Определено звучи интересно, ще видя ще дочакам ли превода или ще я чета в оригинал Simple Smile

# 164
Здравейте! Накратко историята беше следната:Тя иска дете и на някакво тържество моли шефът си да и стане донор.Междувременно отиваха на някаква сватба и той я запозна със семейството си.Тя беше вдовица...Накрая се женеха и тя беше бременна с близнаци...Ако някой се сеща как се казваше книгата моля да сподели че от дни ме мъчи и немога да се сетя.

Мисля, че е "От любопитство" на Джуд Деверо.  Simple Smile

https://chitanka.info/text/10035-ot-ljubopitstvo

Общи условия

Активация на акаунт