За тези, които четат любовни романи №27

• 81 081
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Хайде и А. Ромиг отбелязах. Хубавото е, че излиза сравнително скоро.

# 451
  • Враца
Ooo, това звучи много добре, военен, който май има татуировки - една от любимите ми теми. Сега да се чудя коя да започна  Rolling Eyes

# 452
Ooo, това звучи много добре, военен, който май има татуировки - една от любимите ми теми. Сега да се чудя коя да започна  Rolling Eyes

Вчера или онзи ден излезе втората част на тази книга. За първата казват, че била много добра. Четох тогава коментарите на момичетата с предварителни копия и някои бяха доста възхитени.

Татенцето на Пенелъпи Уорд не го четох, разказаха ми го и определено не останах впечатлена. Драмата в историята малко с бели конци.

Алита я добавих и аз, чакам да видя какво е сътворила. Тя е тренирала доста по въпроса през последната година за новия жанр. С Джорджия Кейтс са писали мини книжки под псевдоним. Забравих сега името.

# 453
Оххх, както някаква дупка имаше и нищо не ми хващаше окото, сега киндъла преливаааааа! Grinning Не се оплаквам от разнообразието, оплаквам се от липсата на свободно време  Whistling

# 454
  • София
Тази на Шелдън ми е една от любимите, много я харесвам, излезе че било серия.. скоро разбрах.

Не знаех че е "Ако утрото настъпи" на Шелдън е част от серия, тя е в моите "топ 10" Wink , може ли да кажеш кои са другите книги от серията  Hug
https://www.goodreads.com/series/164552-tracy-whitney

Аз ще я приема за самостоятелен роман все пак, тъй като другите 2 не са от него, поне не изцяло.
И на мен ми е сред любимите му книги, също харесвам много Диамантена династия и Греховете на светците.

май ги няма преведени на български, а?  newsm78
Втората я има преведена, на български е  Нощта преди разсъмване. Онлайн не знам дали се намира. Третата мисля не е Peace

# 455
  • София
Като говорим за Дъблин стрийт... https://www.goodreads.com/book/show/33634695-stars-over-castle-h … ;from_search=true

Поредната новела за Джос и Брайдън. Джос е помолена да напише история какво би било, ако никога не беше срещнала Брайдън и сестра му.

Била излязла на 30 март. Няма да я чета.

# 456
  • варненка от София
Като говорим за Дъблин стрийт... https://www.goodreads.com/book/show/33634695-stars-over-castle-h … ;from_search=true

Поредната новела за Джос и Брайдън. Джос е помолена да напише история какво би било, ако никога не беше срещнала Брайдън и сестра му.

Била излязла на 30 март. Няма да я чета.

Ама че тъпо - ако Ботев беше с каска или Левски с маратонки. Вече си смуче от пръстите тая жена и давай да печелим. Такива продължения на продълженията са ми меко казано излишни.

# 457
  • София
Абсолютно. В резюмето пише, че Джос била убедена, че ако не тогава, щяла да ги срещне по-късно, защото истинската любов и т.н. Пълни глупости.

# 458
  • В къщурката на хълма на феите
Щото продаването на правата в нови и нови държави изобщо не е доходоносно, нали .. много са смотани Crossing Arms

# 459
  • Разпиляна във въображението
Авторката може би просто няма други идеи за нови истории и герои и си тъпче на едно място Simple Smile

# 460
  • София - Бургас
Започвам "Жажда за скорост",
имам нужда от нещо ободряващо след последната боза Blush, която едва изчетох.
Дано да съм уцелила книгата, имам нужда от стимулант преди да се пробвам отново с книга 2 от Дъблин Стрийт. Peace

# 461
  • Варна
Започвам "Жажда за скорост",
имам нужда от нещо ободряващо след последната боза Blush, която едва изчетох.
Дано да съм уцелила книгата, имам нужда от стимулант преди да се пробвам отново с книга 2 от Дъблин Стрийт. Peace
И двете книги са леко боза Wink Напоследък все не намирам нищо вълнуващо

# 462
Снощи реших да чета на таблета и започнах една ММ и много съм се смяла. Главният е изоставен от приятелят си защото е "стар", не на години, а на държание - стои си вкъщи, обича да гледа сериали и филми и отгоре на всичко се е запуснал. И той решава да се вземе в ръце като се запише на фитнес. Много говори и ги ръси едни. Без да иска споменава името на бившия, и когато го питат кой е това заявява, че е като Волдемор - не се споменава. Забавлява ме и мисля да оставя всичко започнато и да го чета.

# 463
  • Враца
Татенцето на Пенелъпи Уорд не го четох, разказаха ми го и определено не останах впечатлена. Драмата в историята малко с бели конци.
Да, за съжаление така се получи. Много добре вървеше до тук и после заради самата драма вкараха едни пълни глупости и книгата потъна безвъзвратно. Жалко, имаше потенциал. Ми не навсякъде има нужда от драма.

Miriel, Хенри е страхотен. Никакъв филтъра няма милият. Цялата история е много готина. Аз сега мисля да започна една друга нейна - Imago, но чакам да излезе и продължението и на десети април и тогава двойна доза.

# 464

Miriel, Хенри е страхотен. Никакъв филтъра няма милият. Цялата история е много готина. Аз сега мисля да започна една друга нейна - Imago, но чакам да излезе и продължението и на десети април и тогава двойна доза.

Хах, да. Имах чувството, че ще се срине след кардиото.

Общи условия

Активация на акаунт