За тези, които четат любовни романи №27

• 81 065
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • Разпиляна във въображението
Въобще с този автор няма да сгрешиш. Не съм чела броени неща от нея. Винаги препоръчвам - https://www.goodreads.com/book/show/16145400-sixty-five-hours много, много любимо  Heart Eyes
Miriel, виж тази поредица - https://www.goodreads.com/series/159878-roadmap-to-your-heart . Тези дни съм я подхванала и е супер емоционална и много секси. За съжаление съм на последната книга. И изобщо не искам да свършва.

Първата отдавна съм я отбелязала за четене Grinning Тези шарени чорапи са ми доста познати.

Иначе снощи, отново по нощите, когато основно ползвам таблет, почнах -

Брех Heart Eyes

Останалите със замах ги отбелязах  Grinning

# 511
  • Варна
На 60% съм от Animal на Marni Mann. Ако изобщо пък мога да разбера какво става!!! Има главна забъркана в каша, има главен, който е изрод и половина. Според мен дори не са се срещнали още, а книгата мина средата.
Главният ми е толкова противен, точно животно, бляк. Ще я дочета, защото и аз не знам какво чета в момента хаха

# 512
  • В къщурката на хълма на феите
Ще я дочета, защото и аз не знам какво чета в момента хаха
това се казва клиничен интерес Mr. Green Mr. Green

аз от нямане накъде, та подхванах новелите на Саманта Йънг Flutter

# 513
  • София
Ще я дочета, защото и аз не знам какво чета в момента хаха
това се казва клиничен интерес Mr. Green Mr. Green

аз от нямане накъде, та подхванах новелите на Саманта Йънг Flutter

Дано и ти да имаш клиничен интерес  Mr. Green   Simple Smile 
Основните книги от поредицата ми харесват много, но новелите...

# 514
Дано и ти да имаш клиничен интерес  Mr. Green   Simple Smile 
Основните книги от поредицата ми харесват много, но новелите...
аз още от първата съм в лек ступор, че то едни драми, едно нещо, ама както са казали хората - като няма риба, и раците са риба, та тъй ..

# 515
  • София - Бургас
Здравейте,момичета,отдавна не съм влизала,нещо ме налегнаха едни грижи...  ooooh!  Някой да има на Кристина Дод от Сестрите Прескът 2ра и 3та книга: ПОЧТИ ВЛЮБЕНИ  и БЛИЗО ДО ТЕБ ? Моля да ми ги прати на адрес:

Скрит текст:

Във фейсбук има група - безплатни електронни книги (избери групата с най - много членове, в момента са около 90 000)- там има всички книги. Peace Пишеш в търсачката заглавието и ти излизат книгите, проверих има ги  и трите части Peace
Приятно четене! Heart Eyes

# 516
  • Варна
На 60% съм от Animal на Marni Mann.
Ненормална книга, епилогът беше пълен  WTF?! Хич не разбрах откъде и как дойде. Иначе не беше толкова оплетена, щом аз го схванах. Главният е пълен изрод, да не кажа и малоумник. Мани, и толкоз жестокости описани напълно излишно. Хубаво написано, но откъм съдържание, нъц.
Съжалявам, че я четох.

# 517
  • Враца
На 60% съм от Animal на Marni Mann.
Ненормална книга, епилогът беше пълен  WTF?! Хич не разбрах откъде и как дойде. Иначе не беше толкова оплетена, щом аз го схванах. Главният е пълен изрод, да не кажа и малоумник. Мани, и толкоз жестокости описани напълно излишно. Хубаво написано, но откъм съдържание, нъц.
Съжалявам, че я четох.
А корицата беше толкова красива. Бях се наканила да я чета, ще пропусна явно.
Him e много хубава, втората за мен беше излишна.

# 518
Здравейте,бихте ли ми предложили книги от сорта на поредицата Перфектна химия на Симон Елкелес...Не очаквах да ме грабне подобна книга,при положение,че чета само еротика.. Grinning Благодаря Ви

Ето още няколко подобни истории с тийн сюжет:
От Джей Лин "Ще те чакам" и "Бъди с мен";
"Сърца за разбиване", "Момчето, което се промъкваше в стаята ми" и разбира се останалите 2 книги на Симон Елкелес, нали знаеш че са 3 книги и Перфектна химия е първата...  Peace

# 519
Здравейте, момичета! Heart Eyes
Прочетох първите 5 книжки от поредицата Макгрегър на Нора Робъртс...Доста са старички, но незнайно как ги бях пропуснала, а са приятни и бързо се четат! Peace Продължавам със същата поредица...

Преди това изчетох доста бързичко "Умницата и хубавицата" и "Море от обърнати сърца"! Не бих чела отново, но бяха приятни  Wink

# 520
Записвам се при вас  Hug, за да си набелязвам нови книги.

В момента чета Нора Робъртс - любима авторка  Grinning

# 521
  • София
Здравейте,бихте ли ми предложили книги от сорта на поредицата Перфектна химия на Симон Елкелес...Не очаквах да ме грабне подобна книга,при положение,че чета само еротика.. Grinning Благодаря Ви

Ето още няколко подобни истории с тийн сюжет:
От Джей Лин "Ще те чакам" и "Бъди с мен";
"Сърца за разбиване", "Момчето, което се промъкваше в стаята ми" и разбира се останалите 2 книги на Симон Елкелес, нали знаеш че са 3 книги и Перфектна химия е първата...  Peace
Само "Момчето, което се промъкваше в стаята ми" не съм чела.Време е да я започна 😁

# 522
  • Варна
Mr Moneybags започнах, но не знам дали ще се разберем с него. Омота се в лъжи и това ме дразни. На 26% съм, тъкмо отиде да разхожда хрътка. Дано ме грабне с нещо книгата

# 523
Прочетох  https://www.goodreads.com/book/show/30123186-the-devil-in-disguise

Хареса ми:
Скрит текст:
имаме си дявол,сирена(към края се оказва,че е нещо друго),която се опитва да го измами.Имаме шейпшифтър и върколак за помощници,а за капак и добър брат близнак.  Crazy А към края се появи и женски вампир,която е главен герой в 2-рата книга.

Мисля да мина на втората от поредицата.  Simple Smile

# 524
На 26% съм, тъкмо отиде да разхожда хрътка.
дано не изкара половината книга зад някой храст Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт