За тези, които четат любовни романи №27

• 80 902
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Euskal Herria
Още не е пуснат като цяла книга. Главите са в блога, да се четат една по една. Този следобед беше пуснат и епилога.

# 661
  • варненка от София
Чакам аз да го качат цялото и го мятам на Киндълчето. Много съм се настроила, пък да видим

# 662
  • София
Много ми харесва книгата за рокерите и култа. Стигнах 80% и ако краят не се окаже някой сладникав, в което силно се съмнявам, с чиста съвест ще ѝ пиша 5/5 звезди. За пръв път да харесам книга за рокери. Със сигурност ще чета и останалите. Стилът ми напомня доста на К. Ашли.
П.П. За тази говоря – https://www.goodreads.com/book/show/22020052-it-ain-t-me-babe
Спойлер:
Скрит текст:
Въобще не допусках, че Райдър е от култа. Бях сигурна, че не е Пит, но дотам. Авторката тук ме изненада.

Последна редакция: вт, 25 апр 2017, 01:36 от milenaka

# 663
Много трудно изчетох 4-тата част от Изневяра, която иначе ми е любима поредица! Неприятни обрати, физически и психически тормоз над Александрия- не понасям много добре такива събития! #2gunfire А Чарли определено ми лазеше по нервите с наивните си и нелогични действия! ooooh! Разбирам Нокс да беше никой, но той имаше властта и парите да помогне на нея и майка й...Не мога да приема, че в 21 век можеш да бъдеш затворник в собствения си дом и да те принуждават да сключиш нежелан брак! Освен това малко в повече ми идват злодеите-обикновено в книгите са по един, но тук са в изобилие...да хванеш единия и да удариш другия! #Cussing out-

Започнах трилогията на Синтия Идън Полунощ:"Горещо след полунощ" и засега много ми харесва!  Peace А аз по принцип не чета за вампири, демони, шифтове.... Може пък да си променя мнението за жанра!  Mr. Green

Последна редакция: вт, 25 апр 2017, 10:49 от hrisi04

# 664
Хммм Crazy Cool стана досадна, мнооого досадна, ей така от раз. Как успяват да го постигнат се чудя? Зарязвам я!
Обръщам пак на Дрантос , малко по-описателна е, предполагам защото е първа от поредица и при следващите няма да има толкова много обяснения какви видове са, какви спешъл ефекти имат и т.н.

# 665
  • Варна
Аз си чета Видовете и съм доволна.
Мириел, благодарско за препоръката!
Сега съм на 4та за Джъстис, мадамата много яко, той малко ми е смотан сякаш. Все работи, денонощно

# 666
  • В къщурката на хълма на феите
Сега съм на 4та за Джъстис .. той малко ми е смотан сякаш. Все работи, денонощно
бая си е смотан, ама ще му мине Mr. Green

# 667
  • Плевен / София
Много трудно изчетох 4-тата част от Изневяра, която иначе ми е любима поредица! Неприятни обрати, физически и психически тормоз над Александрия- не понасям много добре такива събития! #2gunfire А Чарли определено ми лазеше по нервите с наивните си и нелогични действия! ooooh! Разбирам Нокс да беше никой, но той имаше властта и парите да помогне на нея и майка й...Не мога да приема, че в 21 век можеш да бъдеш затворник в собствения си дом и да те принуждават да сключиш нежелан брак! Освен това малко в повече ми идват злодеите-обикновено в книгите са по един, но тук са в изобилие...да хванеш единия и да удариш другия! #Cussing out-

Започнах трилогията на Синтия Идън Полунощ:"Горещо след полунощ" и засега много ми харесва!  Peace А аз по принцип не чета за вампири, демони, шифтове.... Може пък да си променя мнението за жанра!  Mr. Green

надявам се да го промениш Хриси Wink

# 668
  • Плевен / София
Сега съм на 4та за Джъстис .. той малко ми е смотан сякаш. Все работи, денонощно
бая си е смотан, ама ще му мине Mr. Green
няма начин..като си намерят половинка на всички им минава...все си мисля, че Тайгър също ще промени приоритетите си  Mr. Green

# 669
  • София
Добре де, как може да пуснеш на пазара книга, на която липсват последните глави  ooooh!  Имам предвид "Моята американска херцогиня" на Калпазанов. Преводачът изпратил погрешен файл – случва се. Но нали на теория има редактор и техн. редактор? Те защо не са си свършили работата?
Книгата е изтеглена и се очаква на 28.04 да бъде пусната отново, вече цялата.

Всъщност, влязох да се похваля, че прочетох първата книга за култа и рокерите и ми хареса много, ще чета следващата, но попаднах на тази информация и си се възмущавам.

# 670
  • Плевен / София
Добре де, как може да пуснеш на пазара книга, на която липсват последните глави  ooooh!  Имам предвид "Моята американска херцогиня" на Калпазанов. Преводачът изпратил погрешен файл – случва се. Но нали на теория има редактор и техн. редактор? Те защо не са си свършили работата?
Книгата е изтеглена и се очаква на 28.04 да бъде пусната отново, вече цялата.

Всъщност, влязох да се похваля, че прочетох първата книга за култа и рокерите и ми хареса много, ще чета следващата, но попаднах на тази информация и си се възмущавам.
така си вършат работа явно....преводача може да сбърка файла...но тези след него толкова са редактирали след като не са "разбрали", че книгата не е цяла... Mr. Green

# 671
  • Euskal Herria
А тези, които са си купили вече книгата? Трябва ли наново да я купуват, или ще ги обезщетят с пълното издание?

# 672
  • В къщурката на хълма на феите
боже, ако редактора е някоя баба, сещате се, кога ще се случат нещата да намери грешката Crossing Arms

# 673
  • Плевен / София
А тези, които са си купили вече книгата? Трябва ли наново да я купуват, или ще ги обезщетят с пълното издание?
ето това вече е истински проблем Яна...как ще обезщетят лоялните купувачи Peace

# 674
  • Плевен / София
боже, ако редактора е някоя баба, сещате се, кога ще се случат нещата да намери грешката Crossing Arms
не вярвам  Peaceиначе надежда оставете Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт