Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 61

• 89 215
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
Gery@K, незнам за 225, 100 беше 287лв мисля.

Аз питах и в темата за ин витро, но ще пробвам и тук Simple Smile  Някой знае ли дали сърцебиене, високо кръвно и главоболие може да се дължат на Гонал? Вече близо 7 часа съм така и ми е притеснено. Изключително рядко страдам от главоболие и принципно кръвното ми е 60/90.
Здравей, и аз започнах с Гонал 255 вчера. Чувствам се добре, казаха ми, че дозите са много малки и най-много да ми се появят горещи вълни. Платих за 5бр. 860лв.

# 361
Какви единици Елонва ще бъдат, зависи от килограмите на пациентката.
До 60кг изписват 100,над 60кг -150.
Поне това си спомням преди 5години но в друга клиника, доктора ме попита колко кг съм и се чудеше за дозата защото бях на границата.
Ами аз съм 50кг, но мисля че тогава при мен Персенска взе под внимание, че съм с по-високо ФСХ.

# 362
  • Sofia
Здравейте, днес нещо доста ме притесни. На 10.03 имах пункция и тъй като този месец нищо няма да предприемаме, замразихме яйцеклетки и след пункцията не съм имала никакви лекарства. Днес обаче като че ли ми дойде  #Crazy - 9дни по рано. Това нормално ли е да се случи? Имах и стимулация, дали това не е причината за объркването...не знам защо така се случи? Док ме вика на 2-3 ден от следващия цикъл ще правим биопсии, но това ранно идване да не би да е проблем. На вас случвало ли ви се е така?

# 363
Предполагам, че стимулацията ти е причинила недостиг на прогестерон и тъй като си нямала Утрогестан, който се дава, когато ще има трансфер, лутеалната ти фаза е била къса и е настъпил цикъл. Не се притеснявай.

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 15:14 от GERy@K

# 364
Poooh и аз бях така ноември месец-дойде ми цикъл 7 дни след стимулация и пункция..без след нея да съм била на лекарства...казаха ми,че се случвало... newsm78

# 365
  • Sofia
мерси момичета за отговорите Simple Smile

# 366
Някой знае ли дали сърцебиене, високо кръвно и главоболие може да се дължат на Гонал? Вече близо 7 часа съм така и ми е притеснено. Изключително рядко страдам от главоболие и принципно кръвното ми е 60/90
Кръвното ми е 90/60, не се е повишавало от хормоните, нито съм имала главоболие заради хормоните, но сърцето ми често излизаше от ритъм. Намери си пулса на ръката и виж, дали става дума за сърцебиене или за екстрасистоли (променен ритъм). Понеже ефектът е временен, при мен се появяваше нощем, често кардиолозите не могат да го регистрират на кардиограма. Аз получих екстрасистоли на сърцето след хормонални инжекции, а също и след таблетки (аналози на естрадиол). След спирането на хормоните (имала съм само 1 стимулация), ми трябваше повече от година и лекарство изоптин, за да възстановя нормалната работа на сърцето, поради което спрях стимулациите завинаги и минах на естествен цикъл.

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 23:52 от mammita2012

# 367
 Здравейте,разбрах от регистратурата,че д-р Шефкетова ще дели кабинет с д-р Персенска.

# 368
Здравейте,разбрах от регистратурата,че д-р Шефкетова ще дели кабинет с д-р Персенска.

А какъв ще им е графика?

# 369
Някой знае ли дали сърцебиене, високо кръвно и главоболие може да се дължат на Гонал? Вече близо 7 часа съм така и ми е притеснено. Изключително рядко страдам от главоболие и принципно кръвното ми е 60/90
Кръвното ми е 90/60, не се е повишавало от хормоните, нито съм имала главоболие заради хормоните, но сърцето ми често излизаше от ритъм. Намери си пулса на ръката и виж, дали става дума за сърцебиене или за екстрасистоли (променен ритъм). Понеже ефектът е временен, при мен се появяваше нощем, често кардиолозите не могат да го регистрират на кардиограма. Аз получих екстрасистоли на сърцето след хормонални инжекции, а също и след таблетки (аналози на естрадиол). След спирането на хормоните (имала съм само 1 стимулация), ми трябваше повече от година и лекарство изоптин, за да възстановя нормалната работа на сърцето, поради което спрях стимулациите завинаги и минах на естествен цикъл.

mammita2012 - Много ти благодаря, че сподели. Ще си запиша час при кардиолог за всеки случай. Засега овладявам положението с чай от мента, глог и валериан, но увеличаваме дозите всеки ден и се надявам да не стане някоя беля.

# 370
Здравейте момичета, да се похваля че днес видяхме с доктора 2 сакчета...Направо не зная къде се намирам от щастие. Пожелавам успех на всички вас да ви сбъднат мечтите за рожбичка.  Hug  Hug Другата седмица ще ходя на преглед за сърдечна дейност.

# 371
Честито Grinning

# 372

А какъв ще им е графика?

Само разбрах,че едната ще е сутрин другата следобяд

# 373
Благодаря много Cristi.

# 374

А какъв ще им е графика?

Само разбрах,че едната ще е сутрин другата следобяд

А това по какъв начин ще се отрази на графика и пациентите?

Общи условия

Активация на акаунт