Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №13

• 64 965
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря за палчетата, момичета  Hug Имам си четири яйчица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Дано се превърнат в хубави ембриончета  Praynig
Фондът поема свежия трансфер, ако те отложат за ЗЕТ си плащаш. Навсякъде е така, от година и в Селена. Преди това и ЗЕТ-а не се плащаше.

# 376
Браво, Мисти  Hug
Четири перфектни ембриончета да станат  Praynig

# 377
Браво, Мисти  Hug
Четири перфектни ембриончета да станат  Praynig
Мерси, Жанче  Heart Eyes

# 378
Мисти, сега ще станат 4 перфектни ембриончета Wink. Пресен трансфер ли ще е или замразен?Знаеш, че ще ти стискам палци какъвто и да е Heart Eyes

# 379
Мисти, сега ще станат 4 перфектни ембриончета Wink. Пресен трансфер ли ще е или замразен?Знаеш, че ще ти стискам палци какъвто и да е Heart Eyes
Краси, готвя се за пресен, пък да видим  Flutter Благодаря за палчетата  Heart Eyes

# 380
Браво Мисти,сега малко отдъхни.Ще станат хубави ембриончета. Hug
Момичета,този утрогестан започва да ми създава проблеми.Слагам го уж навътре,а после все едно изтича.Какво да направя според вас. newsm78

# 381
Теди, няма какво да се направи. Утрогестана изтича, независимо дали се постави максимално надълбоко или не съвсем. И мен много ме дразнеше, по цял ден сменях ежедневни превръзки.

# 382
Да,така е и при мен.Не можели да се замени с друго? Grinning
Ако не,ще карам така,нали е за добра кауза. Heart Eyes

# 383
Да,така е и при мен.Не можели да се замени с друго? Grinning
Ако не,ще карам така,нали е за добра кауза. Heart Eyes
Теди, с кринон гел. Ама той пък става на буци  ooooh!

# 384
Да, кринона е другия вариант. Ама аз свикнах да си тека целодневно  Mr. Green и така и не говорих с д-ра да го сменим. Laughing
Иначе понякога на работа, когато съм нямала възможност да го слижа вагинално, съм го пила. Е няма такъв ужас, дрогирах се за сефте в живота на дърти години  Joy

# 385
 Joy

Да, няма угодия, или ще тече, или ще се натрупва, или дупето синьо от инжекции.
Като се замисля Кринона май е по-добре наистина.
Теди, стискай зъби .. кълки.. каквото можеш  Grinning , важното е резултатът да е положителен.  Hug

# 386
  • pLOVEdiv
Crowned, а ти как си ?  Hug
Приготви ли всичко за сватбата вече ? Ще дойдем да ти тропнем по едно хорце, много обичам  Mr. Green

Жанкаааа, ако знаех какво ме чака или щях да кажа 'НЕ'' , или да прежаля 1500лв за агенция. След ходене по мъките последните месеци е готво вече всичко, просто остана да прелея 100тина шишета ракия и да им налепя етикетите и да сгъна 150 кутийки на ръка и да ги напълня с още не знам какво  newsm78.... което към днешна дата ми се струва като детска игра.
За хорото - само кажи, че си в движение и тропнята е уредена  Laughing
Сватбата приключва вече, дано и с инвитрото се полуат нещата така успешно  Praynig

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 12:00 от crowned

# 387
Crowned, всичко ще е наред.
Пожелавам ти много щастлив сватбен ден.   bouquet

# 388
Момичета Здравейте да ви питам дойде ми два пъти тоя месец през 15-16 дни,притеснена съм,чак в сряда ще сън при Ставрев вие какво ще кажете,нормално ли е,защото според мен нещо се случва с тоя моя организма,

# 389
Стискам всичко и още как.Този път съм се мотивирала,че всичко ще стигне до край PraynigА аз си мислех,че щом не мога вагинално,няма да мога и орално да го приема.Тук на работата ми е малко трудно с поставянето,но вече ще взема да го пия.Дано има същият ефект. #Crazy
Оффф,обърках се вече за всичко. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт