Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №13

• 64 938
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Знам, че повечето сте при д-р Минев. Има ли в темата пациентки на Ставрев?

# 466
В неделя ми беше кръвния тест. Резултатът е 364.24. На 27 юни съм на преглед.
Теди хайде чакаме те с нетърпение.

# 467
Да, аз съм при него Simple Smile

# 468
Милена, честито  Hug
Ти при кой лекар си ?
Ема, има няколко момичета, които са пациентки на Ставрев - Magazine, crowned, kokona...за тях се сещам в момента  Blush

# 469
Мерси, Жанче! Може скоро и аз да се присъединя към списъка.

# 470
Няма да сгрешиш  Hug

# 471
Здравейте момичета,да днеска мина прегледа.И познайте.....видяхме три точици,то направо като цели кръгове. JoyЗа сега всичко е наред,май и доки не очакваше,че всички ще се хванат.Следващият преглед е на 12.07.не е ли далеч  newsm78.Тогава трябва да чуем и сърчице.Иначе си продължавам списъка с лекарствата.Едно такова ми е радостно.Ще гледам по-малко да ги мисля до 12.07.Прегръдки  Hug

# 472
Браво, Теди. Hug
Не бързай да мислиш занапред, още е много рано. Стъпка по стъпка е най-добре.
Пожелавам ти на следващият преглед да чуете най-хубавият звук  Heart Eyes

# 473
Жанче, Hugпросто няма да ми е като фикс идея какво ще стане до другия преглед.Ще си чакам и дай Боже да чуем сърчице. bouquet

# 474
Леле, Тедито  Hug Док няма да го има от 1 до 11, затова ти е дал 12 Wink Може да се видим тогава Wink

# 475
Да Мисти,каза че щял да е в отпуска и ме накара още днес да си запазя час.Малеее на 12.07.явно ще е лудница.Да се въоръжа с търпение за тогава. Mr. Green

# 476
Теди, страхотни новини Hug

# 477
# 478
Теди страхотни новини. Почивай си сега и  не го мисли много до 12.07. А тогава ти пожелавам да чуеш най-хубавия звук. Hug
Жана на д-р Ставрев съм пациентка.
Ема дано скоро се присъединиш към нас видялите двете чертички. Hug

# 479
Отдавна не бях влизала и ...Теди,браво,момиче!Какво да ти пожелая...ми лека и безпроблемна Simple SmileТрички,двечки,само Да е до край!

Общи условия

Активация на акаунт