Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №13

• 64 988
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте! Вчера беше и моята пункция изкараха 8 качествени яйцеклетки, от които 7 са оплодени. Но трансфер нямам да има, защото лигавицата била тънка. Хубав ден и дано другия месец е нашият. Успех на всички!

Последна редакция: пт, 26 май 2017, 09:27 от DanniM

# 346
Дани, много хубава бройка !
Успех другия месец на трансфера  Hug

# 347
Дани, много хубава бройка !
Успех другия месец на трансфера  Hug
Благодаря!

# 348
Браво момичета, чудесни резултати! Успешен финал!  Hug

# 349
Включвам се и аз в темичката.
Предстои ми ИКСИ с д-р Матев, но поддържам висок прогестерон вече 5-ти месец и все не започваме стимулация.
2.6. 2.8, 2.3 в такива стойности варираше ... този месец ми е 1.5 и след 2 дни отивам на контролен да видим дали не е паднал малко. Възможно е да започнем стимулация, а да отложим трансфера.

Като цяло тук има ли момичета с успешен първи опит? Сякаш още с първоначалните прегледи леко ни подготвят, че първият опит не е с голяма успеваемост или поне аз с такова усещане останах.

Успех на останалите, ще се радвам на добри новини и ще следя прогреса на всички с вълнение Simple Smile

# 350
Rigina, как си, ходи ли на преглед, чакам да се похвалиш със сърчице  Wink
Жанче, ти как си подритва ли те малкия сладурко?
Аз след дълго мислене реших да подадем документи за фонда отново и да се метна на въртележката за един последен опит.Мъжо още не знае де, но аз си правя планове Laughing

# 351
Rigina, как си, ходи ли на преглед, чакам да се похвалиш със сърчице  Wink
Жанче, ти как си подритва ли те малкия сладурко?
Аз след дълго мислене реших да подадем документи за фонда отново и да се метна на въртележката за един последен опит.Мъжо още не знае де, но аз си правя планове Laughing
Краси, супер, действай, че по-млади не ставаме  Mr. Green

# 352
Краси  Hug
Подритва от десетина дни, да  Heart Eyes
Днес бяхме на ФМ при Стратиева, всичко е наред, каза, че е най-послушното бебе за деня  Heart Eyes
Исках да те питам - тя ми даде едни листове с измерванията на бебето и каза да ги дам на д-р Минев. Как да му ги дам обаче, като с него въобще не сме коментирали ходенето ми при нея, аз сама по своя инициатива отидох. Rolling Eyes
Неудобно ми е малко  Blush

# 353
Жанче, супер, браво на послушанчето!  Hug
Краси, аз за съжаление приключих опита. Сега ще си почина малко и после с нови сили в нова клиника.  Simple Smile

# 354
Краси  Hug
Подритва от десетина дни, да  Heart Eyes
Днес бяхме на ФМ при Стратиева, всичко е наред, каза, че е най-послушното бебе за деня  Heart Eyes
Исках да те питам - тя ми даде едни листове с измерванията на бебето и каза да ги дам на д-р Минев. Как да му ги дам обаче, като с него въобще не сме коментирали ходенето ми при нея, аз сама по своя инициатива отидох. Rolling Eyes
Неудобно ми е малко  Blush
Жанче, изобщо не се притеснявай, док сам казва, че няма време и не се занимава с ФМ и е нормално да идеш другаде  Hug

# 355
Жанче, и на мен при прегледа Стратиева ми каза да ги покажа на няшия доктор, но аз не му ги занесох  Laughing, точно защото той не знаеше, че съм ходила при нея.
Мисти, права си, годинките си вървят...., а вие до къде стигнахне, айде зарадвай ме, че си пред или след трансфер Hug

# 356
Краси, утре ми е пункцията  Flutter Стискай палци.

# 357
Благодаря, момичета  Hug
Мисти, късмет утре и само хубави яйчица да извадят  Hug
Краси, май и при мен така ще стане  Laughing Успех и от мен  Hug
Риджина, прегръдки  Hug

# 358
Мисти, стискам силно и вярвам, че ще имаш перфектни яйчица!
Жанче, сега като го усещаш как мърда вече ще си по-спокойна и можеш да се поотпуснеш.

# 359
Оооо, друго си е да те побутва, определено носи успокоение и радост  Heart Eyes и само дебна и чакам  Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт