Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №13

• 64 964
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
  • UK
Здравейте ,
Ще ме ориентирате ли, какви са цените на преглед в клиниката, цитонамазка и спермограмата също?
Благодаря!
Стискам палци за много положителни тестчета  bouquet

# 391
Здрасти прегледа е 50 спермограмата 100 нашета беше с посявка124 цитото около 20 успех

# 392
  • UK
Здрасти прегледа е 50 спермограмата 100 нашета беше с посявка124 цитото около 20 успех

Благодаря много  bouquet

# 393
Само да вмъкна, че на мен за вагинален преглед ми взимат 65 лв., а за преглед с коремен ехограф - 50 лв. Това при д-р Минев, не знам при Ставрев как е, но предполагам, че е същото.
Спермограмата е 100 лв., обаче ако искате да включва SDI е 150 лв.

# 394
  • UK
Жана, благодаря  bouquet съвсем пропуснах да се информирам по телефона  Laughing

# 395
Цените са същите при д-р Ставрев.

# 396
Момичета,честит празник на всички малки и пораснали деца.Нека догодина по това време всички да имат по едно малко ангелче или поне да бременеем.
Имам нужда от вашата енергия.Съдба или не,днеска си прибрах три снежинки.Вярвам,че ще имаме положителен финал. Praynig Heart Eyes

# 397
Момичета,честит празник на всички малки и пораснали деца.Нека догодина по това време всички да имат по едно малко ангелче или поне да бременеем.
Имам нужда от вашата енергия.Съдба или не,днеска си прибрах три снежинки.Вярвам,че ще имаме положителен финал. Praynig Heart Eyes
Теди, да са ти на късмет на този хубав детски празник  Hug Моите точици ще си прибера в събота  Heart Eyes

# 398
Теди, на късмет ще ти е днешната дата  Hug
Силни палчета от мен !  Grinning
Мисти, за теб също  Hug

# 399
Жанче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 400
  • София
Стискам палци Теди.
Аз моите си ги прибрах вчера. А днес вече си мисля, как догодина ще празнуваме 1 юни.
Честит празник на всички и догодина още по прекрасен.

# 401
Mapiap, да е успешен и твоят трансфер тогава !  Grinning
Стискайте здраво кълките  Wink

# 402
Теди,Жана и Mapiap стискам ви палци за положителен финал. Аз ще си прибера моите снежинки на 6 юни. Успех на всички ни. Hug Praynig

# 403
Момичета, стискам палци на всички ви, и догодина с малчовците да празнувате 1-ви юни!

# 404
Миленка, успех и на теб  Hug
Краси, друго си е да си с количката на 1 юни, нали ?  Hug
Честит празник на Ивчо  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт