Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №13

• 64 948
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
Честито Теди лека и безпроблемна бременност до края  Hug

# 421
Благодаря ви момичета.Прегръщам ви  Hug.
Не питайте,че доки направи изключение този път и върнахме 3 ембриончета.Предният път върна 2.Този път реши така.Вика ме другия вторник.Но си мисля,че ще редуцираме на по-късен етап.Поне така каза той.Дано всичко е наред до финала. Praynig Heart Eyes

# 422
  • pLOVEdiv
Страхотна новина, Теди. Честито, от сърце ти желая всичко да е наред до раждането...пък и след това  bouquet Hug

# 423
Благодаря crowned,явно 13-то число ми е на късмет.И темата е номер 13. Joy
На всички стискам палци и много късмет и всичко да е наред. bouquet

# 424
Благодаря ви момичета.Прегръщам ви  Hug.
Не питайте,че доки направи изключение този път и върнахме 3 ембриончета.Предният път върна 2.Този път реши така.Вика ме другия вторник.Но си мисля,че ще редуцираме на по-късен етап.Поне така каза той.Дано всичко е наред до финала. Praynig Heart Eyes
Еее, Теди, то нали се знае колко са се хванали Wink Дано не се налага редукция... Ти при Минев ли беше?

# 425
Да,при Минев съм.Неговите думи бяха,че най-вероятно и трите са се хванали,като му казах резултата от кръвния.Върнахме 3,но с уговорката,че до края ще останат 1 или 2 най-много.До колкото го разбирам,не му се рискува даже и с 2,незнам защо.На прегледа ще го обсъдим. newsm44

# 426
Теди, толкова се радвам и от сърце ти пожелвам всичко да върви по вода, безпроблемно и леко до финала!  Hug
Crowned, как си мила, вървят ли нещата?

# 427
Да,при Минев съм.Неговите думи бяха,че най-вероятно и трите са се хванали,като му казах резултата от кръвния.Върнахме 3,но с уговорката,че до края ще останат 1 или 2 най-много.До колкото го разбирам,не му се рискува даже и с 2,незнам защо.На прегледа ще го обсъдим. newsm44
Ох, Тедито, и аз така, много трудно ми се струва с двечки... Ама,каквото стане.

# 428
Rigina,как си мила,надявам се,че постепенно се подготвяте за нов опит. Hug
Първа бременност с близнаци.......незнам как ще е.Интересно,че доки ми спря аспирина и Фраксипарина. newsm78.Дали не избързва малко.Чувала съм,че след като има + резултат,трябва да си карам до края с него.Едни такива мисли са ме налегнали.Но така ми е по-добре. Mr. Green

# 429
  • Пловдив
Теди, честито! Много се радвам за теб, стискам ти палци всичко да е наред до финала и да се разминете с редукцията ☺

# 430
Аз мисля, че е прекалено рано да се мисли за редукция  Wink
Нека се видят колко са точките, нека се види как ще се развиват /при мен от две, едничкото спря развитие в 7 г.с., та ща не ща си останах с едничко/, пък тогава да се мисли какво ще се прави.
Освен това този резултат понякога е и от една точица, не е задължително да са 2 или 3.
Едно по едно да минават нещата.

# 431
Теди, благодаря, че питаш.  Flowers Bouquet
Подготвяме документи, пускаме изследвания за новите консултации и други разни такива.
Но по-рано от есента няма да стартираме, че малко непредвидени неща ми се случват сега и трябва да се оправят преди да започнем.
 Hug

# 432
Да,май много бързам с някой неща  Laughing.Първо да мине прегледа и тогава ще му мислим.Rigina,стискам палци всичко да е ОК.Тъкмо лятото малко ще починеш. newsm51

# 433
tedito  честито! И аз бях като теб.Трансфер на 1 юни и тест на 13.При мен резултата беше 867.Бяха ми вкарали 3,хванаха се 3, но едното само се редуцира.Щяхме да правим редукция и на другото,имах и час, но като дойде време се отказах.Незнам на колко си години,но имай предвид,че редукцията е доста опасна. Бъркат с игла и умъртвяват бебето с калий.Моя доктор каза,че е рутинно и безопасно. Но в повечето случаи повлича и другото след себе си.Имам 2 такива познати.След редукция чакаха дълго да забременеят.НО това е въпрос на личен избор.И тъй като аз бях над 30 не бих желала да рискувам,а и Господ си знае работата.Изкарах лека бременност, родих лесно и децата ми вече са на година и половина. Сама ги гледам и не е чак толкова трудно. Успех ти желая каквото и да решиш.

# 434
Аз съм на 30год.Попринцип исках едно бебче.Затова изчаквам прегледа,да го коментираме и да решаваме.Както каза Жана,може и само едно да се е хванало. newsm78 На този етам само догатки можем да правим.Само всичко да е наред. newsm10

Общи условия

Активация на акаунт