Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №13

• 64 935
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Милена, честито и благодаря за пожеланието  Hug

# 481
Мисти, как си, кога е първия преглед?

# 482
Краси, реших да изчакам направо за сърчице  Heart Eyes Тази седмица, може би вторник, ще си ида при док  Hug При Минев, де  Wink

# 483
Краси,змийчето,милена,благодаря ви  Hug И аз това си казвам,колкото толкова,само да издържим до край. Heart Eyes

# 484
Краси, реших да изчакам направо за сърчице  Heart Eyes Тази седмица, може би вторник, ще си ида при док  Hug При Минев, де  Wink
Хубаво си решила   Heart Eyes

# 485
  • pLOVEdiv
Отбор Ставрев йеййй  Peace Sunglasses

# 486
Милена, честито!

Теди, много се зарадвах и ти пожелавам на следващия преглед да чуете вълнуващото тупкане.  Heart Eyes

# 487
Rigina благодаря Hug

# 488
Благодаря ти Rigina.Успех и на вас. Hug

# 489
Малко не е за темата, но мога ми да попитам цена на лапароскопия в Селена ? И поема ли се част от нея поне от касата?

# 490
Малко не е за темата, но мога ми да попитам цена на лапароскопия в Селена ? И поема ли се част от нея поне от касата?
Eдна позната миналата година плати 800лв.

# 491
Миналия месец правих цената е 900лв с направление

# 492
  • pLOVEdiv
Февруари лапароскопията ми беше 900лв, по време на нея премахнаха и миома, която беше 400лв. допълнително.  bouquet

# 493
Момичета Здравейте искам да питам малко настрани от темата по време на инвитро примерно от началото на стимулация до трансфер болнични или допълнителен отпуск имам ли право,и дали в Селена давт болнични преди самата процедура

# 494
За преди самата процедура незнам,едвали.На мен след пункцията и после след трансфера ми предложиха болничен по 15 дена.Отказах им,защото от работата ми додоха допълнителен отпуск за самата процедура.Мисля,че беше 20 дена. Peace

Общи условия

Активация на акаунт