Д-р Чачи- педиатър, заместващ Д-р Аделина Вълкова

• 5 503
  • 22
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте.

Темата е насочена към пациентите на д-р Вълкова, която, както вероятно вече знаете, не е в България, и нейните пациенти са поети от д-р Чачи.

Моля да споделите впечатление, ако вече сте ходили при него и дали сте доволни от реакциите му спрямо децата. Разбрах вече, че е много вежлив и учтив, че почти винаги дава направления за изследвания и за специалисти. Просто се чудя дали това е така, защото е много учтив и спазва процедурите или е защото не е все още уверен в действията си и се презастрахова да не сбърка... Предвид младата му възраст и факта, че е завършил обща медицина през 2014г, започвам да изпитвам съмнения.

Споделете Вашето мнение.

Благодаря!

# 1
  • София
Предвид младата му възраст и факта, че е завършил обща медицина през 2014г, започвам да изпитвам съмнения.

Споделете Вашето мнение.

Благодаря!

Предвид всичко, което си изброила, а сега сметни дали има специалност педиатрия, която е 4 години след общата  Wink

# 2
  • София
Сметнала съм още преди да пусна темата, скъпа.

Точно затова е и самата тема. Не виждам обаче смисъл от злобния Ви коментар, още повече, че с нищо не отговаряте на поставените въпроси. Приказвате си ей така.

# 3
Fifita, предвид  закриването на практиката на д-р Вълкова, дали вече сте се насочили към нов лекар и ако да - би ли споделила към кого?

# 4
  • София
А всъщност д-р Вълкова няма ли да практикува вече? Rolling Eyes

# 5
На последната ни бебешка консултация д-р Чачи ни съобщи, че д-р Вълкова няма да се връща и до месец-два предстои закриване на практиката ѝ. Тия дни очакват вече да има яснота кога ще се случи, респ. кога трябва да си намерим нов педиатър и да се запишем при него.

# 6
  • София
Много благодаря за информацията!

# 7
  • София
Благодаря за движението в темата.

Аз все още не съм се насочила на никъде.  Просто не знам друг лекар, на който бих могла да имам пълно доверие, особено за детето ми. Д-р Вълкова познавам от десет години и в моите очи тя е железен доктор и човек.

Относно практиката й - ами напоследък обикалят всякакви слухови- че вероятно ще се върне, но не е сигурно. Че д-р Чачи не иска да стои на нейното място и мисли и той да се мести. Къде - не знам. 
Всъщност няма никаква яснота.

А записването при друг педиатър / личен лекар/ не се ли прави по принцип Юни и Декември?  Или когато една практика се закрива, тези месеци не важат?

Поздрави на всички и дано не боледувате!!!  bouquet

# 8
Такааа... последно инфо: има някакъв минимален шанс Вълкова да се върне, но още не е ясно. Някъде около 10-15.04 окончателно ще се реши какво се случва с практиката ѝ. По това време можете да звъннете на мобилния ѝ - ще има записано съобщение дали и от кога се закрива практиката.

Иначе:
- д-р Чачи е бил нает с договор за месеците от януари до сега, не решава той до кога да стои;
- в случай че практиката се закрива, не важат обичайните месеци за смяна на ЛЛ, а има някакъв срок, в който да се запишем при нов лекар;
- от 01.04. няма да има заместващ лекар. Пациентите на Вълкова ще бъдат поети от д-р Георгиева в обратната смяна.

# 9
В съобщението се казва, че докторката прекратява практиката.
Някой ходи ли при Георгиева, какви са ви впечатленията? Записва ли нови пациенти? Някакво инфо има ли кой ще замести Вълкова?

# 10
Никой няма да я замества. След първи май трябва да си намерим нови лекари. Иначе засега Георгиева замества, но в нейната си смяна.

# 11
Никой няма да я замества. След първи май трябва да си намерим нови лекари. Иначе засега Георгиева замества, но в нейната си смяна.
Благодаря, аз не се изразих правилно. Въпросът ми беше дали вече се знае кой ще работи в смяната на Вълкова.

# 12
  • София
Последно, лекарка от съседен кабинет ми каза, че накрая на април ще се разбере дали д-р Вълкова ще се връща. Казах и, че различни версии чувам и вече не знам какво да правя, тя ми каза: "Аз ви казвам, че е така!" Rolling Eyes  Та вече и аз не знам, на кого да вярвам. Аз също търся друг читав лекар в трета градска, макар че, нямам надежда, че мога да намеря някой поне подобен на нея. Sad

# 13
Самата докторка е записала съобщение на телефонния си секретар, че прекратява договора си със здравната каса от 1 май.
Не знам на какво можем да се надяваме от тук нататък...може би, че ще се върне и ще работи на частно, съмнявам се все пак.

# 14
  • София
Аз не оспорвам, казвам какво ми каза тази докторка. То и миналия път казваха, че няма да се връща, ама се върна...После тя ми каза защо е била в чужбина, но сега не зная кво що..

Общи условия

Активация на акаунт