Августинче малко, покажи се, момче ли си или момиче?

• 40 771
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Аз и на ЖК си плащам пакет 450 лв, моето АГ не работи със ЗД, отделно и на частен бях веднъж и там плащам, също така съм с отрицателно RH и моето АГ ми иска антитела всеки месец, те са 35 лв. Днес ги пуснах + стерилна урина, ПКК и ЦРП, които сама си назначих и дадох 64 лв. Майната им на парите ... всичко да е наред с бебчо, но за пореден път се чудя защо внасям осигуровки ??!

Онзи ден бях на ЖК и акушерките се възмущаваха за някаква родилка от ромски произход била родила предната вечер шесто секцио ... на всички ни е ясно че тя не е дала 1500 лв за секцио ... понякога се чудя защо продължавам да седя тук и да живея в този абсурд, да плащам данъци и осигуровки и с парите ми да издържам тези хрантутници...

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 22:55 от punkerchick

# 556
Punkerchic, аз даже и не искам да смятам колко ни струва бременността ми до тук, само като сметна вливките Октагам и теста за близо 2 бона и спирам да смятам, че ми става лошо... За жалост живеем в такава държава, че уж сме осигурени, а реално нищо не ни се покрива.. Но здраве да е, важното е бебчетата да са добре и да се появят на бял свят живи здрави по термин!  Hug

# 557
Абсолютно си права, пари се изкарват! Важно е да добутаме до край и да имаме едни здрави сладки бебешони Simple Smile

# 558
  • Paris, France
Нямате изчитане, ей! Simple Smile Съвсем ви изтървах тия дни..

Не знам, момичета, обаче аз спя като пън - откакто и малката спря да се буди нощем, преоткрих съня Simple Smile Имах по едно време период с много будения за тоалетна, обаче напоследък откарвам по 8-9 часа без прекъсване.
Болежки и при мен има много - кръст, гръб, зъб, някакъв нерв явно ми се възпалява хронично на лицето и в определени часове от денонощието си страдам мълчаливо.
При мен с хемоглобина проблеми няма по принцип, муам месо, мърша, кървища всякакви Simple Smile Да не повърне някой? Забелязала съм, че супер храните са адски безвкусни, но като проявиш въображение, като сложиш някоя и друга билка и тревичка, може да влязат по-лесно.
Купих си количка вчера, много съм доволна! Simple Smile
Ми това е от мен, до скоро.

# 559
  • Burgas
Сега дори чакам.при другото АГ , което съм ходила само веднъж. Аз съм си решила при моя да си раждам. Идвам тук , защото при другия от един месец назад записвам. Надявам се вдичко да е наред с прегледа.
Относно парите , направо не ми се говори за това. В някой болници тук , няма осигурен , не осигурен, влизаш и кихаш 300 лв ей така. За съжаление ей така каките ромки си минават между капките цял живот.
Просто пожелавам на всички , спокойна бременност и прекрасен финал август! Важното е да си видим бебчетата след няколко месеца. bouquet

# 560
Аз съм качила 5 кг и сега съм в 18 седмица. Похапвам си доста  Embarassed

Иначе сега искам да си сменям доктора (пораси причината, че вече нямам доверие след тези изследвания), но ми е много съвестно и притеснено, а и ми е познат човек(не много близък). Като добавя и факта, че всички доктори като гледам се познават и работят в една болница направо не спя от притеснение какво да правя. Момичетата от Плодив може ли да споделите при кой ходите?

# 561
При мен като по-възрастна мама сумата за следене на бременността сериозно набъбва, но както каза Виктория, важното е бебетата да са живи и здрави. С първата бременност не водех сметка, кое колко струва, но помня, че давах по 200-300 лева месечно само за кръвните изследвания. Доста време не бях ориентирана при кой лекар ще раждам, чак къде седми месец се видяхме за първи път. Сега директно отидох при него. С първото бебе се притеснявах дали ще работи на Нова година, а сега дали ще бъде на работа през най-отпускарския сезон през годината.

Честита количка, Фешън мама! Със здраве да си я търкаляш и без забравяния тук и там!

Моята радост в момента са първите ритници на бебето. Плацентата ми е задна и ги усетих по-рано, преди две седмици някъде.

# 562
Аз съм качила около 4 кг . Надявам се до края да са още 5-6 най - много Simple Smile , но каквото -такова  .
Относно лекарите , аз ходя само на едно място - в клиника и живот и здраве мисля и там да е раждането .
Мислех в началото да се следя и на друго място по ЗК , но това щеше много да ме натовари психически и да се чудя кой да слушам 😊
Фешън , честито за количката ! Няма ли да се похвалиш каква е ??? 😁

# 563
Пепеляши, да пишеш след прегледа  fingerscrossed

Аз ходя само на едно място и само при един АГ - в болницата, където ще раждам и при лекарката, която ще изражда бебка. Тя е и ФМ специалисти нямам нужда да ходя при други. Единственото леко неудобство е, че се виждаме само в петък, през останалото време работи във Фемина и ако искам да я видя в друг ден, трябва там. За сега не ми се е налагало, пък и съм си платила пакета за ЖК и предпочитам всичко да се случва в болницата, за да се възползвам от отстъпката.

За кг .. пфф .. Simple Smile Според приложението съм 3,5 отгоре, но аз започнах с около 2 кг в повече, та  си ги броя 5, близо 6  Embarassed Доста апетит имам.

# 564
Здравейте момичета.Днес ми излязоха пкк и урината.Всички показатели са ми в норма с изключение на левкоцитите.При граници до 10,5 мойте са 12.Има ли нещо притеснително?Да звъня ли на доктора?

# 565
Здравейте момичета.Днес ми излязоха пкк и урината.Всички показатели са ми в норма с изключение на левкоцитите.При граници до 10,5 мойте са 12.Има ли нещо притеснително?Да звъня ли на доктора?

Здравей, завишените левкоцити са знак за инфекция в организма (може и настинка), най-добре според мен да се свържеш с лекаря си и той да прецени. Дано всичко да е наред! Hug

# 566
  • Burgas
Всичко е наред с бебето. Никакви отклонение. Аз предполагах , защото пулсация усещахме при леко.натискане с пръстче. Плацентата си е горе , всичко е както трябва. Каза че вероятно е от любов с ММ или понякога се случва , защото много кръв отива натам. Каза ми да си знам , че щом няма болка и е кафеникаво да не се притеснявам, но да се обаждам. Нищо не предписа.
И той потвърди момиче, този път и аз видях и се развива правилно и си е в седмиците.
Вече съм спокойна и щастлива Simple Smile хубави резултати на всички Peace bouquet

# 567
Писах на Доктора и веднага ми отговори.Каза,че при бременост стойностите са различни и референтните граници на левкоцитите са 14.

# 568
Пепеляши преди около месец имах същия проблем..еднократно зацапване след секс...та след трите ми аборта с мм решихме ,че не бихме поели този риск отново..така до раждане съм на сух режим Simple Smile

# 569
  • Burgas
Деси той май таткото се стресна повече от мен и може и да минем и ние. Още не сме говорили , ще го преценим. Важното е бебка че е добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт