Августинче малко, покажи се, момче ли си или момиче?

• 40 768
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Писах на Доктора и веднага ми отговори.Каза,че при бременост стойностите са различни и референтните граници на левкоцитите са 14.

И при мен бяха завишени и моя АГ каза че не трябва да се тревожа:) щом и др лекар го е казал мога да се успокоя Simple Smile таман си мислех да се консултирам и с др лекар Simple Smile  Joy

# 571
Здравейте мами,чета ви всеки ден но чак днес пиша. термина ми е на 14.8,още не знаем пола на бебо...не иска да се покаже  Sunglasses в 18 г.с.съм +5 кг,бебо е 250гр.от пловдив съм и ходя само при д-Петрова в NewLife.Леко бременеене на всички  bouquet

# 572
Писах на Доктора и веднага ми отговори.Каза,че при бременост стойностите са различни и референтните граници на левкоцитите са 14.

Моите също са завишени, както и гранолуцитите. Аз също знам, че референтните стойности на ПКК не важат за бременни. Аз всеки път за успокоение си пускам Ц-реактивен протеин, той показва реално и в момента има ли инфекция в организма.

# 573
И аз знам, че може да не е нищо притеснително, ако левкоцитите са леко над горната граница по време на бременност. Но само леко.
Моите преди 2 седмици бяха 8 , повече от доволна съм. Със сигурност щях да пусна ЦРП ако бяха над 10, за да ми е спокойно, че аз съм си параноя на тема инфекции.
Галето, а СУЕ ти е в граници, нали?

Пепеляши, веднага  слагам розовото щъркелче  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 11:58 от commala

# 574
СУЕ винаги се повишава при бременност, а и то не е реален показател, защото много бавно се покачва и спада, може да си имал хрема преди 2 седмици и СУЕ ощеда е висока. Това го знам от моя приятелка-лаборант. Аз винаги пускам ЦРП с ПКК

# 575
  • Burgas
cammala Много благодаря  bouquet

# 576
Влизам набързо само да кажа, че излязоха резултатите от неинвазивния тест и всичко е наред с малкия ми рабойник! Камък ми падна от сърцето!
Лофето, ти беше преди мен, трябва и твоят да е готов. Сигурно просто не си влизала?
Lukipuki, какво стана с твоя? Излезе ли?

# 577
Виктория - честито! Наслаждавай се на бременността с леко сърце сега!

# 578
Боядисвала съм се. Принципно се избягват първите 3 месеца до изграждането на плацентата, а и заради органогенезата. Не е най-полезното нещо на света, но според гинеколога ми и фризьорката ми след това няма проблем дори и с амонячна боя ако не е всеки месец. Все пак аз гледам да е безамонячна и се боядисвам рядко.

# 579
oOoOo, много не те разбрах, но ако си вече във втори триместър, се боядисвай спокойно, и то не само с къна.

Боядисах се като влезнах в 4ти месец. Не съм карала фризьорката ми да използва безамонячна, все пак искам да изглеждам добре, а като е светъл цветът, не всеки път се получава хубаво с такава. Но този път корените ми ги направи в естествения ми цвят и надолу плавно изсветлява. Така може би няма да се наложи да се боядисвам до края.
С първата Б бях с почти черен цвят и си се мацах сама, с безамонячна, почти всеки месец.

# 580
  • София
Здравейте, записвам се при вас. Втора бременност и отново момче. Надявам се вече всичко да е наред след много проблеми и направена амниоцентеза. Лека бременност!

# 581
Оххх, Вики, къде блея  Crazy Бравоооо  Hug Макар да бяхме сигурни, че ще са такива резултатите  love001

# 582
Добре дошли на новите мамчета.
Вики много се радвам за хубавите резултати. Сега ти остава да се наслаждаваш на бременоста.
И аз си чакам резултатите от амниоцентезата, че и на мен да ми отдъхне душичката.

# 583
  • Paris, France
Фешън , честито за количката ! Няма ли да се похвалиш каква е ??? 😁
Страх ме е да не я урочасам, че както ги губя... Wink
Mamas and Papas Armadillo, намерих я много изгодно втора ръка. Има своите кусури, но и предимства, така че съм по-скоро доволна. Засега возя бъдещата кака (чак ми е смешно как звучи - пикла на година и половина), после ще я отстъпи на бебока. Simple Smile

# 584
Здравейте , следя темичката, но не съм се включвала. В 20-та седмица съм ,но от една седмица имам кафеникаво зацапване , което е по-обилно сутрин,но нямам нито болка, нито спазми.  Ходих на преглед , но нищо притеснително не се видя. Въпросът ми е дали някоя от вас се е сблъсквала с такъв проблем   Sad

Общи условия

Активация на акаунт