Августинче малко, покажи се, момче ли си или момиче?

• 40 765
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Емси, кога трябва да излязат резултатите от амниото? Убедена съм, че и при теб всичко ще е наред. Само да излизат по-бързо да не го мислиш.
Зунка, щом си ходила на док и е казал, че всичко е наред, не го мисли. Не изписа ли някакви медикаменти все пак, за да подпомогне спирането на това зацапване?

# 586
Здравейте, момичета! Simple Smile И аз приветствам новите мамчета Hug По мъничко за темите, които обсъждате:
Таханче смесено с мед и аз си хапвам всяка сутрин на гладно по една супена лъжица, ммм вкусничко, но аз това го правех и преди бременността, обичам.
Аз до сега 18+1 съм качила 6 кг Mr. Green, но нали съм ин витро, мисля че качих и от стимулациите, понеже още в началото на самата бременност ударно напълнях с 3 кг. Иначе нямам голям апетит и се старая да се храня здравословно и разумно Wink.
Много се радвам за добрите новини на момичетата, които чакаха резултати от изследванията.
Аз вчера бях на ранна ФМ - бебчето е много добре, вече е станал 240 гр. А днес съм много развълнувана защото вече категорично усетих движения на бебока. Laughing
Вълнува ме темата за съхранение на стволови клетки. Бих искала да разбера и вашето мнение. Вие ще замразявате ли или не и коя банка за съхранение бихте препоръчали.

# 587
Здравейте и от мен! Честито за хуббавите новини на част от вас.
Пожелавам бързо да излязат резултатите от амниото и да няма никакви проблеми!
За зацапването - хубаво е, че на прегледа няма нищо обезпокоително. Дано спре, че все пак е много натоварващо като постоянно мислим и се тревожим за нещо!
Честита количка! Simple Smile
Честити ритничета, Хелфи!  Simple Smile

Мен днес ми измериха шийката и си е с нормални размери, няма скъсяване. Но понеже съм постоянно с болки, ще трябва да лежа.  Sad Аз чакам от толкова време вече моментът, в който ще мога да изляза, да видя света навън, а сега пак лежане и то "докато избутаме до термин"  Cry Все пак важното е, че бебето е добре и лежането помага да няма болки.

# 588
  • София
Helfy Аз от стимулацията съм +5 кг, след пункцията ги бях качила. Сега от бременността са +3, не се чувствам много добре с толкова качени килограми, но има по-важни неща, след като родим ще се мъчим да влезем във форма. А и не живея с илюзията че ще съм същата след раждането, всичко е различно след това, включително и тялото. Simple Smile

# 589
Момичета, благодаря за бързите отговори! Simple Smile Сега имах време да наваксам и видях , че сте обсъдили темата със зацапването и се поуспокоих. На мен ми изписаха но шпа 3по 1 и ми увеличиха магнезия.
Относно килограмите аз съм +1 кг.
Btw пропуснах да споделя, че момченце очаквам на 5ти август.
•••ЦветиВ•••  Това с лежането е много неприятно! Стискам палци болките да отминат и да не я караш така чак до термина!

# 590
Helfy, cveti при нас май е от стимулацията наистина. Аз съм 5,6 кг отгоре вече съм 57 кг. Нз до края колко ще стана ,но вече мисля вечер нещо по лекичко да си хапвам .

# 591
  • София
Аз варирам м/у 4-5 кг 18+6. Не мога почти нищо да ям освен сандвичи. Да ама тези сандвичи ми докараха проблем с корема. От два дни съм на катък и салата и нещата се нормализират. Голяма съм ама няма как.
Аз се следя само при една лекарка. Тя не изражда. Юни месец ще се обадя на лекаря, който ми прави първото секцио да ме запише за второ.

# 592
Вики честито за резултатите!

# 593
  • София
Victoria_ не са излезли още и никой не ми се е обадил. Започвам да се приъеснявам вече да не би да има нещо:(на теб ти се обадиха или ти ги потърси?

# 594
Victoria_ не са излезли още и никой не ми се е обадил. Започвам да се приъеснявам вече да не би да има нещо:(на теб ти се обадиха или ти ги потърси?
Недей да се притесняваш! Защо не звъннеш да попиташ утре? Би трябвало да са станали, защото аз дадох кръв ден след теб. Звъннаха ми и по телефона, също и по мейла ми ги пратиха.
Сигурна съм, че всичко е наред и при теб! Дано утре ти се обадят! Ще чакам да пишеш Hug

# 595
  • София
може и да има значение с кой самолет са пътували и кога са ги започнали. Ще изчакам утре да мине и ще звъня да проверя какво става.

# 596
Lofeto, не се притеснявай, при някой става бързо, при други отнема малко повечко време, зависи колко процента е феталната фракция, а това е индивидуално при всеки. Въпрос на дни е.

# 597
Да, Лофе, Комала е права. В моето изследване пишеше процент на фетална фракция, което не разбирах и се обадих да попитам, та ми казаха, че са необходими минимум 4%, за да може да се направи изследването. Моята е 9%, може пък да е по-малка твоята и това да играе роля.
Недей да си мислиш лоши неща! Всичко ще е наред! Hug

# 598
Здравейте , момичета / зачудих се добър вечер ли да ви кажа, добро утро ли .. / .
Как сте? Мъчат ме зверски кисилини , а ме мързи да взема Рени за дъвчене, но поне пък ви изчетох Simple Smile
Не мога да помогна в темата със зацапването, но според не е за пренебрегване и трябва да се обърне внимание, както и Пепеляши беше писала може от кекса да е и абсолютно безобидно.
Добре дошли на новите момичета, увеличаваме се Simple Smile

# 599
  • София
 Helfy аз съхраних стволови клетки с първото и може би ще го направя и с второто.
Скрит текст:
Аз линчо предпочетах биогенерация, защото са в моята клиника, имах отстъпка при раждане, но най вече ги избрах защото се съхраняват тук в Бг. Нещо не ме кефи идеята да са някъде си в Германия или Гърция, като другите и един ден ако изгърмят да се чудиш къде да ги търсиш. Отделно си имам замразени яйцеклетки и имах ембриони, от които сега съм и бременна. Та всичко там Simple Smile. С напредването на медицината, стволовите клетки може да спасят живот и най вече моята болна тема - левкемията, която до момента доста успешно успяват да я лекуват със стволови клетки. Дано не ни се налага, но не пречи да ги има, пък дано един ден ги ползва за да се подмлади Simple Smile . Иначе може да се ползват по сестринска линия от сестра ако имаш, от нейните деца, от майка ти и при евентуално съвпадение от други хора. Аз лично го намирам като някакъв вид застраховка за мен, но както казах дано не ни се налага да ги ползваме.

Вчера минах прглед , тази ранната ФМ. Всичко изглежда наред, към 244гр е момъка и дивее, ама толкова дивее това вътре , че се плаша да не се окаже че първото е било кротко  ooooh!. Все си мислех че второто трябва да е по кротичко нали, след като първото не е било  Rolling Eyes, но ще видим. Поне съм тренирана  Joy

Честита количка , аз ще видя сега на бебе манията на пазар дали ще си харесам нещо. Столче най ми е нужно. Но оглеждам и аз втората употреба.

Успех и стискам много палци на всички ,които чакате резултати. Знам че  всичко ще е наред и чакаме да се похвалите.

Общи условия

Активация на акаунт