NEXTDIRECT.COM - 12

• 98 772
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Има много неща, които не обявяват на нашия сайт, а тези уж ги има, пък накрая.... Интересно ми е дали въобще е имало налични в онези 3-4 часа преди аз да видя.

# 91
За кои дънки става дума? Дамски ли?

# 92
# 93
На мен в момента ми дава, че всички номера са налични

# 94
Сложи ги в кошницата, моля те, и ми кажи пак ли ти изписва налични.

# 95
Кой размер?
Сега пробвах с 2-3 години и ми дава SOLD OUT Sad

# 96
Здравейте, дали някой може да ме ориентира, тъй като нямам големи наблюдения върху момичешките дрехи- харесала съм няколко рокли за подарък на момиченце, което става на 2 г. в събота. Около 12 кг е, 86 см, чудя се 18-24 или 2-3 год. да й взема, при положение, че моят син е на 3 и е горе долу със същите мерки  Blush, и 2-3 му е огромно, но пък рокличките ще са й за лятото чак, дотогава може да й станат малки, ако са 18-24  Thinking
Става въпрос за:
тази
и тази

# 97
С всички размери пробвах- изчерпани.

# 98
Тези от новата колекция ли са, защото на някои нови модели дава, че ще са налични средата на март или през април.

# 99
Тези от новата колекция ли са, защото на някои нови модели дава, че ще са налични средата на март или през април.

# 100
  • ГО
Получих за рд-то на дъщеря ми

Скрит текст:
- Разкошнааааа
- много красива на живо. Дъщеря ми се влюби!

# 101
От новата са, тъмно сините се очакваха  през март, вчера бяха налични, но вече изчерпани. Светлите още не са налични.

# 102
В англ. дава, че ще са налични след една седмица за тъмните и средата на март за светлите.

# 103
Ще ги дебна значи, може и да се появят и тука.

# 104
Ще ги дебна значи, може и да се появят и тука.

Винаги, като заредят нова колекция изписва за повечето неща, че са продадени, но реално те все още не са започнали да ги продават ........... изчакай, ще видиш, че ще ги заредят и ще можеш да поръчаш. Късмет!

Общи условия

Активация на акаунт